Citroën C4 Aircross 2016: uusiminen valikoima ja tarjoavat

C4 Aircross Citroen Ranskan kompakti SUV, avaa uusia nimiä, värejä, kunnostettu alennukset ja viimeistely linjat ja 1,6 dieselmoottori 114 hv.

Citroën C4 Aircross, uusia kaupallisia päättyy

Citroën C4 Aircross, uusia kaupallisia päättyy

Citroën C4 Aircross, uusia kaupallisia päättyy

Citroën C4 Aircross, uusia kaupallisia päättyy

Citroën C4 Aircross, Jännitystä Citroen, juuri uudistettu lavastus kaksi uutta väriä: Sininen ja punainen Chile Muzzano, ilman sen kolme kokeneimpia päättyy lisäksi viisi nykyistä sävyjä. Lisäksi Musta, Viettely, kerääminen, Exclusive ja Exclusive Plus versiot on nimetty uudelleen live, live painos, Feel Feel Edition ja Shine vastaavasti, mikä kenttä valo maastoautojen nykyisen nimensä suositun Citroën autoja.

Tällä hetkellä C4 Aircross Citroën tarjoaa exclusivamente 1,6 dieselmoottori 114 hv ja manuaalinen kuusi suhteita, jotka myös käytetään sen klooni, Mitsubishi ASX on saatavilla hintaluokassa, joka kulkee 18700 eurosta 27525 euroon, 3600 euroa alennus kuponki mukana.

se on saatavana sekä etuveto ja neliveto (Noin 2100 euroa kalliimpia yhtä laitteet), jolla on kolme toimintatilaa käytetään olosuhteiden mukaan. Ovat etuveto 2WD, 4WD, kun momentti jakautuu automaattisesti neljä pyörää; ja kolmasosa tila, lukitus, joka lukitsee keskus ero pienellä nopeudella parantaa niiden kykyä vaikeissa olosuhteissa. Tietenkin, paras moottori tulee olemaan pieni kustannus kulutuksessa ensimmäisen (4,6 l / 100 km 5,0), joka on myös 0,8 sekuntia nopeampi kiihtyvyys 0-100 km / h. Ei muuta, kyllä, sen ohjattavuus, jota mainostetaan erittäin hyvä 10,6 m sorvaushalkaisija.

Laitteet Citroën C4 Aircross

Nimenmuutos alueella Se ei ole merkinnyt muutoksen Citroën C4 Aircross laitteet, joka on edelleen keskimääräistä parempi ajettaessa aivan perustason Eläkää polviturvatyyny, mäki alkaa tukea, sähkö- ja lämmitettävät peilit ja ISOFIX liitetiedostoja.

C4 Aircross live painos, noin 1850 euroa kalliimpi, lisää sadetunnistin ja valot, kylmässä hansikaslokero, automaatti-ilmastointi ja takana pysäköinti anturi, kun taas Feel lisätä toisen 990 euroa enemmän kuin kääntyy renkaita metalliseos 18 "pysäköinti anturi ja peilit, jossa on integroitu. 1900 euroa enemmän tulet panoraamakattoterassilla, handsfree-käynnistys, ksenon-ajovalot ja anturin edessä Feel Edition pysäköinti, kun kokeneimpia laitteet, Shine, on tamara'a takaa katsottuna, lukija SD-kortti, selain ja kosketusnäyttö 7".

Saatat myös olla kiinnostunut

Mitsubishi ASX 160 DI-D

Adblock
detector