Mercedes GLB 2018: uusi SUV välinen GLA ja GLC

Perheautoihin maastoauto Mercedes-Benz Tyyppi saavat vuonna 2018 saapuminen uuden Mercedes GLB, joka sijaitsee välissä GLA ja GLC.

Uusi Mercedes GLB, valmistuu vuonna 2018

Uusi Mercedes GLB, valmistuu vuonna 2018

Uusi Mercedes GLB, valmistuu vuonna 2018

Uusi Mercedes GLB, valmistuu vuonna 2018

SUV muoti jatkaa kasvuaan Mercedes-Benz ja haluavat hyödyntää. Kunnostettu GLA on osumassa jälleenmyyjien tuotemerkin ja ensi vuonna -2018- jo Se on tarkoitus saapua uusi malli. Tämä uusi jäsen perhe SUV of mercedes Sitä kutsutaan GLB ja, lähestymistapa ja koko, asettaa välissä GLA ja GLC.

Mercedes GLB 2018 tahtoa tyylitajua tiettyjä esteettisiä ominaisuuksia Käsite Ener-G-Force julkaistiin 2012, erityisesti huomioon auton etuosan, se ei ole kovin aggressiivisia muotoja.

tulevaisuudessa mercedes GLB Sitä markkinoidaan versioissa lyhyen ja pitkän akseliväli (+12 cm), jälkimmäinen kolmella istuinrivillä ja kapasiteetti sisälle seitsemän matkustajat. versioita tarjotaan myös kaksi neliveto (vetävä 4Matic), jälkimmäisen saa myös off road paketti, mutta ei missään tapauksessa voi puhua todellisista monitaituri.

Moottorivalikoima sisältää Mercedes GLB 2018 mekaaninen neljän sylinterin bensiinin ja dieselin, myös päässeet hybridi plug ja urheilu versio kehittämä Mercedes-AMG että kätevästi yli 300 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Mercedes G650 Maybach Landaulet: ylellisyyttä 4x4 Genevessä

- Mercedes E-Class All-Terrain, E-sarjan hinnat enemmän Campero

Adblock
detector