Volkswagen Virtus: tämä on uusi VW sedan

Tammikuu 2018 Brasiliassa. Se on jo vahvistettu päivämäärä esittelemän uuden mallin Volkswagen. Virtus nimi on muunnelma uuden Polo sedan.

Volkswagen Virtus: se uuden Polo sedan, joka saapuu

Volkswagen Virtus: se uuden Polo sedan, joka saapuu

Volkswagen Virtus: se uuden Polo sedan, joka saapuu

Volkswagen Virtus: se uuden Polo sedan, joka saapuu

ehkä salonkia Euroopassa eivät nauti liian kaupallista kiinnostusta tänään ... saati jos puhumme apuohjelma luokka, missä ne ovat käytännöllisesti katsoen kadonneet. Kuitenkin muilla alueilla, kuten Etelä-Amerikan markkinoilla, ne ovat silti mielenkiintoisia malleja ja jotkut hyväksyntää.

No, alunperin mielen asetettu näillä markkinoilla, Volkswagen aikoo käynnistää vain kolmessa kuukaudessa uusi malli, joka edustaa hänen vaihtoehtoinen versio apuohjelma sedan tai kolmella tilavuudella. Tällä hetkellä, voisimme jo nähdä ensimmäiset suodatettu kuva Instagram tilille, näet tässä artikkelissa. Se varmistaa, että vahvistus tulee presidentti itse toimitusjohtaja Volkswagenin Brasilian ja Latinalaisen Amerikan markkinoilla, Pablo Di Si.

Tämä uusi sedan nimeksi tulee Volkswagen Virtus ja, kuten voitte jo arvata sen ensimmäinen kuva, osa kehitystä uuden Polo Hiljattain esitetty meidän markkinoilla. Kuin hän, se on tehty uusi foorumi MQB A0, sama ilta Seat Ibiza Ensimmäinen ja mennä hiljalleen kaikki pienet autot, jotka ovat syntyneet Volkswagen-konsernin.

Yhteinen virallisessa julkaisussa Fernando Calmon (@fernandocalmonoficial) 9. lokakuuta 2017 (s) 11:42 PDT

Koska houkutteleva sedan-versio apuohjelma, ja mittasuhteet se merkitsee, on monia yksityiskohtia, että tiedämme Volkswagen ensi Virtus. On spekuloitu, että on hyvä akseliväli 2,60 metriä, noin 5 senttimetriä pidempi kuin Polo. hänen runko olisi myös melko laaja, vähintään 400 litraa kapasiteettia, ja lupauksia hyvä jalkatilaa.

mekaanisesti, Tämän uuden Volkswagen Virtus voisi varustaa kehittyneitä 1,0 TSI moottori 3-sylinterinen bensiini Polo... vaikka se ei ole vahvistanut. Mikä näyttää varmaa, että mount 1,6 16v 110-115 hv.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Testasimme uuden VW Arteon!

VW i.d. ja Golf 8: Volkswagenin seuraava

Adblock
detector