Skoda Karoq: kaikki avaimet uuden SUV “veli” Ateca Seat

Uuden Skoda Karoq saa ensi-iltansa Frankfurtin autonäyttelyssä. Tämä SUV jakaa alustan Seat Ateca ja kätkee monia salaisuuksia, kuten ennennäkemätön paneeli muokattavissa ja muokattavissa instrumentointi.

Skoda Karoq paras kuvia SUV

Skoda Karoq paras kuvia SUV

Skoda Karoq paras kuvia SUV

Skoda Karoq paras kuvia SUV

skoda Karoq on SUV Tsekin yritys korvaa lumimies. Sen kantaesitys tapahtuu ensi kuussa syyskuu Frankfurtissa ja tuotemyynti alkaa alusta ensi syksynä.

Kuten monet Viimeisimmät lanseeraukset uusien autojen ja SUV Volkswagen-konsernin, skoda Karoq hyötyvät myös tekniikan ja valmistusmenetelmiä cross-platform modulaarinen MQB. On sanottava, että sydän Saksan auto jättiläinen, enemmän kuin malli on sekä suunnittelun, kuten mitat ja tekniset ominaisuudet on SUV Ateca Istuin (se toimenpiteet 4,36 m pituus vastaan 4,38 m Karoq).

Yksi suurista innovaatioista, joka tuo skoda Karoq on uusi digitaalinen instrumentointi paneeli täysin konfiguroitavissa neljä vaihtoehtoa räätälöinnin sopivaksi kuljettajalle. Nämä vaihtoehdot ovat: "klassinen", "digitaalinen", "Infoprofile" ja "pelkistetty". tila "klassinen"Kojetaulun toiminnot suunnittelu "perinteinen" nopeusmittari ja kierroslukumittari pyörivin vasemmalle ja oikealle, ja voit lisätä ylimääräistä viihdejärjestelmä toiminto tai navigointilaitteen kenttiä. Omalta tietä "digitaalinen" Digital Design esittelee kaikki tieto pitkin koko leveydeltä kojelaudan tietoa kaikenlaisia ​​(viihde, navigointi, nykyinen nopeus, vaihteita suositus, liikennemerkki tunnustamista jne). Toisaalta, tiellä "Infoprofile"Kuljettaja valitsee tietoja haluat näyttää kaikki digitaaliset instrumentointi paneeli. Lopuksi tiellä "pelkistetty" Vain kaksi suurta näytöt nykyisen nopeuden ja jäljellä oleva etäisyys määränpäähän sisällä kojetaulun (kuljettaja, voit myös lisätä joitakin muita tietoja tässä tilassa) esitetään. Kaikki nämä eri malleja Ohjelmoitavaa digitaalista instrumentointi paneeli, näet ne läpi seuraava video.

Skoda Karoq: avaruus ja käytännön ratkaisuja

Niin hyvä Skoda, tilaa ja lukuisia käytännön ratkaisuja sisällä ne ovat myös läsnä uusi Karoq. Käytettävissä olevien määrien runko kuorma on 521 litraa, kyky, joka voi nousta arvoon 1630 litraa jos takana (vakio, ne voidaan taittaa suhteessa 1/3 ja 2/3)

skoda KaroqJos kuljettaja päättää valita Varioflex taka istuinjärjestelmän, he itsenäistyä ja voidaan siirtää pituussuunnassa 11 cm, vaihtelee siksi rahtimäärät rungon (Kun vähintään 479 litraa ja enintään viisi käyttökelpoista paikkaa 588 litraa). Myös nämä kolme paikkaa voidaan poistaa kokonaan jättämättä suuren lastin alue täysin tasainen. Tällöin kantavuus voidaan nostaa saavuttamaan huomattavan 1810 litraa.

Skoda Karoq: moottorit ja välineet

moottorivalikoima joiden kanssa se on saatavilla skoda Karoq Se sisältää yhteensä viisi työntövoimalaitteet: Tällä Diesel 115 hv 1.6 TDI ja 2.0 TDI 150 ja 190 hv 1,0 TSI bensiini ja (tricilíndrico) ja 115 hv 1,5 TSI 150 hv ACT (Jälkimmäinen, älykäs järjestelmä irrota kaksi neljästä sylinterit).

tason laitteet, jaksossa multimediaviihdettä ja tietojärjestelmät Skoda Karoq tarjoaa jopa neljä eri laitteisiin (Swing, Bolero, Amundsen ja Columbus). Samaan aikaan, mitä turvallisuus- ja ajo avustajat, Karoq Se sisältää Kaistavahti avustaja, sokea ohjaus, hätäjarrutustehostin jossa esteiden havaitseminen, jalankulkijoiden tunnustamista ja pysäköintitutka assistentti, mm.

Saatat myös olla kiinnostunut

- Skoda Karoq, jo tuotannossa

- Peugeot 3008 ja Skoda Kodiaq, SUV paras suunnittelu 2017

- Peugeot 3008, Ford Kuga ja Hyundai Tucson: Mikä SUV on parempi?

- Peugeot 5008 2.0 BlueHDI Kodiaq vs. Skoda 2.0 TDI: iso SUV!

Adblock
detector