Seat Ateca, Skoda Vision S ja VW Tiguan, kolme SUV ryhmän VW

Sydän, erilaisia ​​sielun. Ja VW Tiguan noin, Seat ja Skoda käyttöön aseensa tulevaisuudessa kilpailemaan katumaasturit. Joten sama? Niin erilaisia?

Kolmen SUV Volkswagen Ryhmä: Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan S Vision

Kolmen SUV Volkswagen Ryhmä: Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan S Vision

Kolmen SUV Volkswagen Ryhmä: Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan S Vision

Kolmen SUV Volkswagen Ryhmä: Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan S Vision

Onko sama Volkswagen Golf Seat Leon? Ja Volkswagen Passat Skoda Superb? Kyllä. Tai sitten ei, riippuu lasi katsomme. On totta, että tällä hetkellä VW-konsernin on valmistajalle yleisempiä alustoja, ja kuten tiedätte, paljon enemmän elementtejä identtinen rakenne. kaksoset, ei kaksoset. Se on alueella SUV jossa näen enemmän liikkumavapautta ja sen lisäksi yhteisiä elementtejä, Voin eriyttää enemmän tuotteita a priori niin samanlainen kautta kaupalliset paikannus, persoonallisuus ja tietysti hinta ja vaihtoehtoja.

Mutta siihen pisteeseen. Vuoden lopussa Ne sopivat jälleenmyyjät samaa Apple VW Tiguan (Saatavana alkaen toukokuu), An Ateca Seat, käyvästä ennen kesää, ja uusi Skoda SUV, enemmän kuin todennäköistä nimeltään lumiukko. Ota kynä ja ikään kuin se olisi klassinen harrastuksissa, Luuletko tietäisit kertoa meille, missä erot ovat? Vakuutan teille, että on teknisesti paljon yhteistä, mutta katsotaan.

Volkswagen Tiguan

Ateca Seat, Skoda ja VW Tiguan SUV: kolme kokoa

skoda on kuka, hänen lisää perheneuvonta, käytännöllisempi ja monipuolinen, se irtoaa yhtä kompakti SUV ja tulee suoraan muodossa XL, kykenevä seitsemän matkustajaa. Pohjustaa Myöhemmin se vie VW sen Tiguan ja luultavasti myös Seat sen mallin Ateca. Joten, kun ennakointi lopullinen SUV konsepti Skoda Vision S, joiden valokuvaus virkistys iho lopputuotteen näkee tässä artikkelissa, mittaa 4,70 metriä, kaksi muuta mallia ovat huomattavasti pienempiä ja niillä on kyky vain 5 henkilöä. 4,49 on pituus VW; hieman vähemmän, nimenomaan 4,36 m, on ulkopuolella Ateca Istuimen koko.

Ateca lumiukko ja Tiguan: kolme SUV, 9 autonkorien

Tämän sanottuani on huomattava, että lisäksi elimiin pitkä ja jopa seitsemän paikkainen taistelu, tulee olemaan ohitus coupé, BMW X4 linjalla. VW Tiguan premium, Istuimen Ateca enemmän emotionaalista... ¿Ja missä Skoda soittaa? Palaan kysymykseen, Voitteko kuvitella tulevaisuudessa Skoda Lumiukko Coupé tehtiin pitkä laatikko ja ylläpitää kapasiteettia seitsemän matkustajaa? Täällä ei ole, kuten, ja jos se, mitä on on miehittää markkinasegmenteillä, strategia ei ole lainkaan kaukaa haettu. niin Se voi olla suuri erottava tekijä.

Skoda Vision S

line kolme SUV Se on myös suuri jakaja mielipiteitä. On selvää, mistä yhteinen perusta, on kuin, mutta VW Tiguan, Ateca Seat ja Skoda SUV Ne ovat jatkeena muiden tuotelinjojen tuotemerkin: VW, tasapaino emotionaalinen; Istuin, enemmän hermo ja nokkeluus; ja Skoda, esteettinen perinteisempää. Jos sinun pitäisi laittaa vierekkäin, sinulla on käsitys olemisen kolme erilaista autoa, erityisesti suhteessa Tiguan Maastossa verkossa, eri nousu- kulmalle puskurin 24 astetta, 16 astetta pois normaali puskuri) plus kehon korkeus 20 mm korkeammalla (200 mm yhteensä).

Platform: MQB arkkitehtuuri kolmelle

Kyllä, mutta ei samaan pisteeseen tuotannon. Skoda ja Seat osuus Kvasiny Tsekin tehdas kun taas VW Tiguan tuotetaan tehtaissa Hannoverissa ja Wolfsburg (Saksa). Kuten olemme nähneet, kaksi on kallistumia, yksi 268 cm taistelu for 'lyhyt' versioita VW Tiguan ja Ateca Seat joka tulee myyntiin tänä vuonna, ja pitkä Skoda SUV, yli kymmenen sentin ylimääräistä akselivälin. Ja kyllä, se on yhteinen arkkitehtuuri ja moduuleja, joten on sen joustavuus sopeutua eri tehtaissa. VW Tiguan ja viimeistelty yksi vahvistettu ominaisuuksia tämän voimanlähteen: Being VW Tiguan suurin ennen, ilmoittaa 50 kiloa vähemmän painoa ja tehokkuutta. Seat Ateca jopa alhaisempi, sillä sama moottori, lähes 1500 kiloa naulattu VW Tiguan 2.0 TDI 150 hv 4x2.

Ateca Seat

Moottorit ja vaihteistot: The (hyvä) Perhe

Tässäkin. Sen sijaan että vastaavia kohtuullisia klooneja tekeillä, poikkeuksia. Skoda on enemmän kuin todennäköistä, ei päästä alkuun, tarkoitan tehokkaampi moottori, jossa on VW Tiguan, Bi 2.0 TDI 240 hv. Mutta loput oletetaan, että alue on nivelletty täsmälleen kuten VW Tiguan: 1,4 TSi 125 hv (Vain 4x2), 1,4 TSi 150 hv jossa katkaisu sylinterien (4x2 ja 4x4), 2,0 TSi 180 hv / (Automatic 4x4), 1,6 TDi 115 hv (4x2), 2,0 TDi 150 hv (4x2 ja 4x4) ja 2,0 TDi 190 hv (4x4). Vastaavasti, manuaalinen tai automaattinen dual-kytkin lähetykset ovat myös yleisiä. Tehokkuus kunkin mallin merkitsee siis koko, viiva ja paino, joka on enemmän kuin todennäköistä, että istuin Ateca, vaikka kymmenesosaa on malli erottuvat.

Ohjaamot: Seal Seat, Skoda ja VW

Mitä et tunnu riittävän erilaiset? Kun astut aluksella löytää. Olen myös vakuuttunut siitä, että te hämmästymään tuotteet Skoda ja Seat; yksi Tsekin, lisääntyminen laatua ja Suunnittelukuorman tärkeitä; toinen, Espanjan, koska se vahvistaa osaltaan erinomainen aineellistumisen X-kokemuksemme Lion, nykyisin sen eksoottisin tuotteen välillä. Mutta tässä VW erottuu jotain enemmän laatua Tiguan, ja myös gadget, lisävarusteena ohjausyksikkö kanssa 12,3 tuuman TFT-näyttö korvaa klassinen analoginen kello. Kolme veto takana rivi (puskuri tapauksessa SUV Skoda) kanssa pituussuuntaiseksi 16 cm, jos VW Tiguan ja jonkin verran vähemmän Istuimen Ateca. Omalta kun lastimäärät Istuimen saa ylittää 500 litraa, VW on vahvistanut 615 litran kokonaistilavuus for Tiguan, 145 litraa enemmän kuin lähtevän mallin. Sen 5-paikkainen kokoonpano, voitte kuvitella, että Skoda brändi jälleen määrätä matkoja kapasiteettia ja monipuolisuutta.

Volkswagen Tiguan

Ajo profiileja tilat Eco, Comfort, Normal, Sport tai Individual on yhteinen kaikille kolmelle autolle samalla hetkellä, on Skoda aikoo myös tuntemattomia jos 4Motion Active Control kantaesitettiin Tiguan, uusi ruletti strategia sopeutua jarruvoiman jakautumisen akseleiden koko veto (ja muut parametrit) riippuen maastosta, jossa on tilaa Road, Snow, Off-road ja Off-road räätälöityjä. Lyhyesti, kolme veljeä verta, mutta erottaa ja erottuvia ainutlaatuinen persoonallisuus.

halvempi versio VW aluksi myy Tiguan 2.0 TDI on 150 hv, joiden hinta on 29650 euroa. Lyön vetoa ei ole vaikeuksia löytää eroja hyväksi joko mekaanisia tasa-arvoa.

Saatat myös olla kiinnostunut

- SUV tulossa vuonna 2016

- Ateca Istuin: Seat uusi SUV espanjankielinen nimi?

- Volkswagen Tiguan 2016: Olemme jo suoritettu!

- Skoda Vision S: uusia suoria SUV Geneven autonäyttelyssä

Adblock
detector