Niin tulee uusi Skoda Fabia ja Volkswagen Polo 2017

Lavalta debyytti Maaliskuu Seat Ibiza, VW-konsernin kehittyy vähintään 6 eri apuohjelmia. Uuden Skoda Fabia ja VW Polo on toimijoita.

Skoda Fabia ja VW Polo: tämä on uusi apuohjelma

Skoda Fabia ja VW Polo: tämä on uusi apuohjelma

Skoda Fabia ja VW Polo: tämä on uusi apuohjelma

Skoda Fabia ja VW Polo: tämä on uusi apuohjelma

Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää. Se näyttää olevan tunnuslauseena antama Volkswagen-konsernin pyritään kehittämään kaikkien uusien pienten autojen. Vain muutama päivä sitten ohitti yksinomainen ensimmäiset kuvat (Tietokoneella) ja uutiset miten on maaliskuusta uutta Seat Ibiza myynti. No, mistä samalle alustalle ensiesitettävään Espanjan apuohjelma, saksalainen ryhmä julkaisee ylös Toinen 6 autoa kolme eri tuotemerkkejä, joista löytyy esimerkiksi ennennäkemättömän ja pieni SUV nimeltään Seat Arona että olemme jo puhuneet. Mutta, kuten Ibiza, The Uusi Skoda Fabia ja Volkswagen Polo He varmasti napata paljon päälavalla.

Tämä on VW Polo 2017

Siksi nämä kaksi uutta apuohjelmia käynnistetään jälkeen Seat Ibiza ja tästä A0 johtaminen uusien MQB alustan Volkswagen Group. Ensimmäinen maa markkinoilla tulee olemaan uusi VW Polo 2017, jonka pitäisi nähdä valoa alkusyksystä Uusi ensi vuonna. Tiedot olemme tähän mennessä ilmoittaneet ssa ja koko kasvaa peräti 20 senttimetriä, mitä pidentää pituus enintään 4,17 metriä. Tämä luku edustaa muutama vuosi sitten kompakti autojen segmentissä.

Uusi Volkswagen Polo 2017, Kuten kaikki uudet autot tulee ulos ja MQB alustan, se myös panostaa suurempi keveys. Tällä kertaa, on arvioitu, että Saksan apuohjelma vähenee noin 70 kg paino... jonka tavoitteena on ylläpitää omia versioitaan Access alla 1000 kg. Ei olisi huono ottaen huomioon sen suuremmat mitat. Hänen yläpuolellaan, myös se on Volkswagen projisoidun käynnistää eri johtaa maastoauto näette kuvia, joita tarjoamme.

VW Polo maastoauto 2017Mekaanisesti Volkswagen Polo 2017 alue tulisi alkaa Uusi 3-voimanlähteitä: Eli 1.0 TSI 70 hv tai 100 hv, joka ilmeisesti jakaa muiden mallien ryhmään. Edellä Bensiinin odotetaan Uuden moottorin 1.5 TSI Evo, varianttien kanssa, jotka saavuttavat 130 ja 150 hv merkintä askel tulevaisuuden Polo GTI 2.0 Turbo -moottori 200 hv teho. Toinen suuri uutinen on syntyminen hybridi-versio, 3-sylinterinen bensiinin ja muiden sähköisten mekaaninen. Mikä on selvää, että ilmeisesti nähneet viime viikkoina Diesel tarjonta menetti lähes kaikki sen näkyvyyttä, vaikka se alkaa laskea uusien mekaniikka 1,5 TDI. Resurssit näyttää käytettävä uutta tekniikkaa, koska kaikki huhut ja pisteen uuteen Volkswagen Polo voisi luottaa vaihtoehto ilmajousitus ja digitaalinen instrumentointi.

Niin tulee Skoda Fabia

Omalta osaltaan hieman myöhemmin ja tulee Skoda Fabia. täysin uusi apuohjelma Tsekin voisi käynnistää ja markkinointi alkuvuodesta 2018, liitettävä uusi johdannainen SUV (Kuten Seat Ibiza ja Arona) Ja kauppapolitiikka ja valikoima jotain yksinkertaisempi kuin Polo.

Tavoitteena Skoda Fabia hänen uuden on selvä: säästää tuotantokustannuksia tarjota laatutuote erittäin kilpailukykyiseen hintaan markkinoilla, selvemmin kuin VW Polo ja Seat Ibiza jopa. Ensimmäinen tieto siis puhutaan jo vähemmän muokkausmahdollisuuksia, vähemmän moottoreita valita ryhmään veljensä (plug-in hybridi, esimerkiksi tuntuu vaikealta nyt saapua) ja vain pari riviä laitteiden hyvin toki muutettava, tavallista asiakkaan toiveiden.

Skoda Fabia 2018On selvää, kuten veljensä, Skoda Fabia myös kasvamaan sijaita lähellä 4,10 metriä pituus, minkä pitäisi johtaa luultavasti käytännön hyötyä markkinoiden: palkinnon, joka on aina kehui. Yksinkertaisesti nerokas ratkaisuja He jatkavat yllättää, kun taas 1,0 TSI-bensiinimoottorit on oltava lähes koko mekaanisen alue.

Kuukauden kuluttua saapumisesta uuden Skoda Fabia, ja loppuun mennessä 2018 tai jopa aikaisin 2019, On odotettavissa lanseeraamalla ohitus maastoauto. Tämä kuva pitäisi näyttää uudessa Skoda Yeti myös, mutta pienempään kokoon. Nähdessään menestys, että näyttää Skoda Kodiaq, SUV varmasti tartu etusijalla asema Skoda alueella. Tämä uusi pieni maastoauto, joka ei toistaiseksi ole vuotanut nimeä, Se tulee aluksi vain etuveto ja arviolta tavoitehinnan ja brändin Alla 15.000 euroa. Pian tiedämme lisää uutisia.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Skoda futuurit saapua

VW: n tulevaisuus: enemmän SUV ja sähkö

Istuimen suunnitelmat vuoteen 2019

Adblock
detector