Pariisin autonäyttely 2016: Kaikki uuden auton

2016 Pariisin autonäyttelyssä: parhaista autoista kuvat2016 Pariisin autonäyttelyssä: parhaista autoista kuvat2016 Pariisin autonäyttelyssä: parhaista autoista kuvat2016 Pariisin autonäyttelyssä: parhaista autoista kuvat

keskuudessa päivinä 1 ja 16. lokakuuta oficialemente se juhlii yleisölle uuden painoksen Pariisin autonäyttelyssä varmasti vieressä Geneve, odotetuin tapahtuma vuoden Euroopan autoteollisuuden. Kaikki suuret valmistajat varata tämän merkittynä syksynä parhaana heidän uusi kehitys autojen, joko näyttää viimeisintä kehitystä tai painaa lausunnon ihmisten suhteen pitkälle kehitettyjä prototyyppejä, jotka voivat syntyä, jos tunteet ovat myönteisiä, jatkossa tuotannon autoja. Lehdistötilaisuuksissa on jo järjestetty 29. ja 30. lokakuuta, jotta voimme nyt vahvistaa kaikki innovaatiot, jotka ovat siellä ja voisimme mennä adelantándote.

Ateca Seat X-kokemuksemme2016 Pariisin autonäyttely on avannut ovensa niin ladattu hyvä uutinen Vapauta tänä syksynä monopolisoida kannet moottoriurheilun. Ja Kiinnittäkää turvavyöt, koska vyöry uusien tuotteiden Se on erittäin tärkeää.

Pariisin autonäyttely 2016: paljon SUV

Varmaa on, miten se voisi olla toisin harkitsee kaupallinen suuntaus viime vuosina on se, että luokkaan SUV uudelleen monopolisoida paljon roolin kaupallisesti. Kehitys on odotettu uudeksi Audi Q5, julkaisematon BMW X2, luonnos Mitsubishi uutta mallia, joka on Peugeot 3008 ja 5008 muuntuva SUV, suuri skoda Kodiaq, uusi Land Rover Discovery 2017, lexus UX, uusiminen Suzuki S-Risti, X-Perience Istuin Ateca ja ylös SUV 100% Electric on jo lopullisessa testausvaiheessa Mercedes. Myös, miten ei ultra versioita Porsche Macan urheilu- ja Mercedes GLC Coupe. Se ei ole huono, eikö?

Kokeile BMW X1Jos meillä on jo puhuttu sähkö- ja polttoainetta kuluttavia autoja, Pariisin autonäyttelyssä 2016 on palannut edistää uusien liikkuvuuden ja propulsiojärjestelmien vihreämpiä tulevina vuosina. Volkswagen, esimerkiksi yllättyneitä uusi kompakti auto puhtaasti sähköinen, I.D. Päästöttömiä on myös uusi Ampera E jo ilmoittanut Opel, tai uusi sähköinen versio jo valmis ja opetti yleisö Smart brändin. Tämä on vain esikatselu kaikki uutiset näet alla olevasta taulukosta.

Mercedes PariisissaPariisin autonäyttely 2016: Super myynti ja urheilu

Mutta sen lisäksi SUV, sähkö- ja hybridiautojen, Pariisin autonäyttely 2016 osoitti myös paljon tavanomaisia ​​kaupallisia uutuus. Super myynti kuten Clio, Scénic, Hyundai i30, Honda Civic, Zafira, Mazda 6, Nissan Micra tai, uusi hämmästyttävä Citroen C3, ja opettaa maailmalle uuden kaupallisen aseita. Tietenkin, se tuntuu hyvältä kokoelma. Ja tietysti myös on puuttunut intohimoinen puolella aidolla superurheiluauton yhtä voimakasta kuin Ferrari Laferrari Aperta Mercedes AMG GT Roadster, puhumattakaan vaikuttava valmisteissa tai radikaali versiot, jotka olemme nähneet. Atento myös uusia Renault Clio R. S. Mini Clubman ja John Cooper Works. Kaikki ne löytävät tietoa klikkaamalla linkit esittävät alla olevassa taulukossa, ja jos annat kuvia kuvagalleriaan tämän artikkelin.

Päivitetty 30.9.2016: Kaikki uusimmat Pariisin autonäyttelyssä 2016

Audi A5Audi Q5BMW Concept X2
BMW 3-sarjan GTCitroen C3Renault Koleos Initiale Paris
Ka +Hyundai i30infiniti QX50
Maserati QuatroporteMazda 6Mercedes E-sarjan farmari
Ferrari 70th Anniversary EditionSukupolven Mercedes EQMercedes AMG GT ja GT C Roadster
Mini Clubman JCWMitsubishi GT-PHEV ConceptOpel Zafira
Opel Ampera Epeugeot 30085008
Porsche PanameraRenault ClioRenault Clio R. S.
Renault Twingo GTRenault Grand Scenicskoda Kodiaq
Dacia Duster 2017Suzuki S-CrossVolkswagen i.d.

Äkkilähtö: Lisää uutisia lähteestä PARIS

Suzuki IgnisKia RioOpel Insignia 2017
Citroën Concept CXperiencelexus UXHyundai i10
Land Rover Discovery 2017Opel Karl RocksSsangYong LIV-2-käsite
Panamera 4 E-HybridAudi A5 ja S5 SportbackMercedes-AMG GLC 43 Coupe
Porsche Macan Turbo Performance PackageFerrari Lusso T GTC4Honda Civic Type R Prototype
Honda Civic 2017Fortwo ja sähkö Forfour 2017Toyota Prius Plug-in 2017
Dacia Sandero ja Logan 2017Fiat 500 RivaVeloce Alfa Romeo Giulia
Mercedes E-Class TerrainHyundai RN30Ateca Seat X-kokemuksemme
Kia Soul 2017Lexus IS 2017Nissan Micra 2017
Renault Trezor ConceptRenault Zoe 2017Kia Carens 2017
apertan Ferrari LaferrariAudi RS 3 SedanGLM G4

Saatat myös olla kiinnostunut:

Volkswagenin tulevaisuus: enemmän sähköautot ja automalleihin

SUV opas: ostaa uusia autoja vuonna 2016 ja 2017

Paras kompakti autoja, jotka saapuvat vasta 2019