Uusi 2017 Volkswagen Touareg SUV ja sen kilpailijat …

Uuden Volkswagen Touareg on uusi suuri viitemallina Volkswagen, teknologinen kooste, joka on vastuussa käyttöön upouusia varusteita ja turvallisuutta.

Uuden VW Touareg 2017 vastaan ​​kilpailijoiden

Uuden VW Touareg 2017 vastaan ​​kilpailijoiden

Uuden VW Touareg 2017 vastaan ​​kilpailijoiden

Uuden VW Touareg 2017 vastaan ​​kilpailijoiden

Ennakoinut Volkswagen T-Prime konsepti, ensi Volkswagen Touareg on suurempi, erityisesti leveys, ja esteettinen että pitäisi olla kovin erilainen kuin konseptiauto. Olevan pienempi, hyötyvät dynaamisempi mittasuhteiltaan sivusuunnassa kylkiluun hyvin merkitty alueella takalokasuojiin, saavuttaa emotionaalinen kosketus tällä alueella mikä näkyy enemmän lihaksikas. Optinen ryhmät LED-tekniikka, vaikka päiväajovalot T-Prime, joka sisälsi horisontaalinen valonauha että juoksi leveys valtava grilli, ei tavoita sarjassa.

Se perustuu uutta arkkitehtuuria MLB Evo -the samaa Audi Q7-, vähentää painoa, ja se sisältää paljon suurempi teknologinen taakka. Se vastaa uusien teknologioiden ja Lopuksi Infotainment brändi, koska emme saa unohtaa, että Volkswagen Touareg kattaa aukon jättämän Volkswagen Phaeton, asettuminen lippulaiva. Siksi tulevaisuudessa se voisi tarjota ylelliset puitteet 4 matkustajalle, erilaisia ​​materiaaleja ja viimeistelyjä tavanomaisiin 5-matkustaja versiot. mitä ilmeisesti Tulee versiot ovat 7-paikkainen (Jos se on pitkä akseliväli Tiguan).

Tämä hienostunut auto elementtejä turvavarusteet ja ensimmäisen kertaluvun, ajo avustajat perustuu tutka, edessä kamera ja selaimen lisäksi parantaa tehokkuutta ja mukavuutta. Se Ensiesiintyminen kunnossapitojärjestelmä kehittynyt aktiivinen kaista, laajeni kameroilla ja läheisyys antureita läheisiin esineisiin, sekä pysäköintialue hoitaja etäältä. Uusi suuremman näytön sekä parannettu perifeerinen kammiot (HDR-toiminto ja resoluutio), helpottaa pysäköinti liikkeitä.

Uuden Volkswagen Touareg enemmän SUV

Jokainen uusi painos Volkswagen Touareg se on laskenut käyttää tien, jättäen enemmän maalaismainen asetuksista vaihtoehto. Tietenkin, jakaminen alustaa Audi Q7, Voisit hyödyntää elementtejä, kuten integroitu hallinta, vakauttava sähkömekaaninen ja sähkö turbo.

Tapauksessa mekaanisen LOAS dieseli, vaihteluvälille moottorin käynnistys V6, ja ylläpitää V8 tarjota enemmän yksinoikeus ja suorituskykyä, mutta myös siellä on useita tasoja hybridisaatio, alkaen 2,0 TSI bensiinistä diesel 'plug-in' (Liitin) on varustettu integroidulla muutos sähkömoottorin. Nyt voimme nähdä, miten kilpailijat joutuvat vain vuosi.

Audi Q7Audi Q7: täydellisin?

Audi Q7 Se on yksi kaikkein täydellinen ajoneuvojen epäilemättä markkinoilla. Se on ollut yksi Suuret SUV viime uusitaan, Parantamalla sen alueella paitsi mekaanisia tasolla vaan myös kaikkien Teknologian käyttöönotto kaikilla aloilla: viihde, turvallisuus, kuljettajaa avustavia ... Tämä on suuri maastoauto yli 5 metriä pitkä joka on kaupallisesti saatavilla hintaan 62590 euroa. Voit lukea testin linkkiä.

Audi Q7

BMW X5BMW X5: suuri kilpailija

Epäilemättä, BMW X5 on toinen iso SUV markkinoilla. Saksan mallissa löydämme alue, joka on lähes kaikkea erittäin suorituskykyinen takaveto versioita, jopa variantti urheilu X5 M, jotta hybridi-tekniikka loaded. Se on saatavana hintaan 60000 euroa ja tarjoaa tehoa versiot välillä 231 ja 575 hv. Kulutus 3,3 l / 100km että homologate niiden hybridit 11,1 l / 100 km sportiest.

BMW X5

ford reunanFord reunan: suosittu vaihtoehto

Hinta, koko ja suunnittelu on joitakin hyveitä tämän iso SUV ford, vaikka sen mekaaninen alue on pienentynyt Vain kaksi moottoria meidän markkinoilla, joilla on virittää mukaan Euroopan makuja: se tarjoaa 180 tai 210 hv. Sen hinta vaihtelee 43425 ja 57925 euroa.

ford reunan

Volvo XC90Volvo XC90: kysymällä vaihtoehto

Volvo XC90 on muuttunut täysin sen uuden sukupolven. Volvo on julkaistu uudessa plehdottoman innovatiivinen skaalautuva Ataforma, sekä monia uusia elementtejä ja uusia turvallisuusuhkia mekaanisia versioita, kuten hybridi variantti T8 Twin Engine. Tämä suuri SUV mittaa 4,95 metriä, Se tarjoaa valtavan mökki jopa 7 paikkaa ja se on kaupallisesti saatavissa 53900 euroa. Linkin voi myös lukea testi.

Volvo XC90

Saatat myös olla kiinnostunut:

Volkswagen testivirta Touare

Kaikki Volkswagen henkilöautot

Volkswagen Golf 2017, ensimmäiset tiedot ja kuvat

Adblock
detector