Tämä tulee olemaan BMW X2 ja tuotanto: uusi urheilu SUV

Jos tähän asti tietäisimme ainoastaan ​​konseptiauto, olemme patentoitu ensimmäinen kuvia mitä BMW X2 tuotantoa. On hyvä uutinen ... ja jotkut eivät niin.

BMW X2: tämä on SUV tuotanto

BMW X2: tämä on SUV tuotanto

BMW X2: tämä on SUV tuotanto

BMW X2: tämä on SUV tuotanto

Näyttää siltä, ​​että lopulta ratkaisee mysteerin. Puhuimme siitä, miten se tulee varmasti uusi BMW X2 SUV ilmoitti kuukautta sitten tuotemerkin kehuttuun vallankumouksen että luvattu. Vaikka ei virallisesti paljastettiin vasta ensi Frankfurtin autonäyttelyssä syyskuussa, Tänään tapasimme niitä kirjattiin viime helmikuussa 22 kuvat Japanin patenttivirasto. Ja niissä voimme nähdä hyvin selvästi ja mikä malli valmis tuotantoon.

Kuten sanoimme, hyviä uutisia ... ja jotkut eivät niin. hyvä, että BMW X2 tulee täysimittainen, erittäin houkutteleva ja tiettyjä piirteitä SUV coupe kuvan. huono, että vaikka onkin totta, että säilytetty monia upeita riviä X2 Concept prototyyppi, lopullinen kuva näyttää paljon vähemmän aggressiivisia ja vallankumouksellinen mitä lupasi ensin, erityisesti tapoja luotsien tai ilmanottoaukkoja. Loogisia ja tapahtuu yleensä, mutta tässä tapauksessa sen johtajat lupasi ensimmäinen BMW uuden aikakauden. Tässä valokuvagalleria näet eroja BMW X2 tekemiseksi kuvittaja (valkoinen), Concept X2 (punaisella) ja kuvien patentin (harmaa).

Joten on BMW X2

Kehitetty alustan modulaarinen poikittainen moottori ja etuveto BMW, jotka poikkeavat uusi X1, Series 2 perhettä tai viimeistään Mini, Uusi X2 mitataan 4,35 metriä pituus ja Se on sportier X1 ja hieman pienempi. Täällä tuotemerkin luopuu käytännöllisempi ja tilaa, kannattaa urheilullisemman vasteen ja houkuttelevampi muotokieli arvoja.

BMW patentti X2Esteettisesti, ja kuten voitte nähdä kuvia, uusi BMW X2 ja eliminoi tuotannon aerodynaaminen peilit alkuperäistä ajatusta ja nyt hyväksyy vähemmän aggressiivisia ja yleisemmin sovittaa nykyistä linjaa BMW puskurin. Ritilät ja ilmanottoaukot ovat myös pienempiä ja vähemmän teräviä optinen ryhmiä.

Ja profiilin, ja odotetusti, Uuden BMW X2 on perinteinen ampujat ovet, toisin kuin piilossa ja urheilu prototyyppi valvontaa. Vuodot eivät ole niin mahtava, ja paljon vähemmän teräviä ja neliön lentäjiä, mutta ruumiin hermojen ja suuri alustan suojaukseen havaitaan myös. Mikä Arvostan myös tyhjä ympyrä takapilari: käsitteestä oli logon BMW ja kaikki viittaa siihen, että maastoauto tuotanto näkyvät myös merkki uusi suuntaus BMW.

Lyhyesti, BMW lupasi vallankumouksellinen X2, ja jossain määrin se on turvallista ... mutta myös paljon uskollisia nykyisen rivin tuotemerkin malleja mitä käsite välähdyksen jäljellä periaatteessa.

BMW X2 maastoautoBMW X2: niiden moottoreiden

Uusi BMW X2, olemme jo sanoneet ne esitetään syyskuussa, olisi tuli markkinoille alkuvuodesta 2018, tai ehkä jopa vuoden 2017 loppuun, on alkusoittoa toinen suurempi SUV tulisivat muutamaa kuukautta myöhemmin: uuden BMW X7 myös.

Mitä mahdollista moottorit Hyväksymällä tämän "urheilu X1", se on tarkoitus hyväksyä uusimman sukupolven BMW mekaniikka, joka on jo vesiones sDrive-ajaa yhtä akselia, edessä. Erittäin mahdollisesti luopua tulo versioita muiden pienet mallit BMW, avata 18d 150 hv diesel, jatkaa 20d 190 hv ja lähellä edellä 25i bensiini ja 231 hv.

Dynaamisesti epäilemättä se on BMW. Eli, toivomme SUV hyvin dynaaminen, ketterä, tavallista urheilulliset ajo tuntuu tuotemerkin, mutta sen viimeisimmässä myös annostelee kanssa enemmän mukavuutta iskunvaimennus. Täytyy vain odottaa kauemmin kulkea kesällä virallisesti vahvistaa kaikki nämä tiedot.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Tulevaisuuden SUV kaksintaistelu: BMW vs. Audi Q2 X2

Tämä on uuden sukupolven BMW X3

Niin tulee BMW X2 2017

Adblock
detector