Skoda Yeti 2018: uusi “mini” Kodiaq muotoutuu

SUV tarkastella erilaisia ​​Skoda: Yeti 2018. tiettyjä esteettisiä Kodiaq väriaineet, koko on lähempänä Istuimen Ateca ja jonkin verran pienempi kuin Tiguan.

Skoda Yeti 2018: ensimmäiset kuvat

Skoda Yeti 2018: ensimmäiset kuvat

Skoda Yeti 2018: ensimmäiset kuvat

Skoda Yeti 2018: ensimmäiset kuvat

Sekä Kodiaq kun istuin Skoda Ateca, The Kaksi viimeistä maastoauto Volkswagen-konserni, He ovat matkalla olevan menestys. Ensimmäisessä luvut ostot virallisen hakemuksen tiedonkeruu- ja internet-hakuja sekä ennustavat heille enemmän lupaava tulevaisuus. Siksi ei ole yllättävää, että autonvalmistajat haluavat pitää heittää enemmän automalleihin ja, kun kyseessä ovat skoda, Tsekin yritys jo valmistelemassa seuraavan sukupolven Yeti.

koko tämän 2017, Tiedämme kaikki yksityiskohdat Skoda Yeti uusi, toisen sukupolven kompakti SUV että Se kasvaa kokoa. Verrattuna lähes 4,70 metriä Hänen isoveljensä Kodiaq, uusi Yeti tulee olemaan karsittu jopa suurempi kuin nykyinen Yeti (4,22 m). siten, Uuden ulkoisen toimenpiteiden Yeti olisi lähempänä Ateca Seat (4,36 m pitkä) ja jotain pienempää kuin VW Tiguan (4,48 m). Näillä kaksi, uusi Yeti perii monia tekniset ratkaisut Jo julkaisseet viime evoluution alustan modulaarinen MQB.

Uusi Škoda Yeti 2018: kehittämällä

Bernhard Maier, The Skoda toimitusjohtaja, Se on ollut aivan selvää lausunnot kerätään kollegojemme AutoExpress. toimitusjohtaja Skoda Hän on myöntänyt, että siellä on jatkoa Yeti, uusi malli on jo kehittämässä ja jo näyttänyt houkuttelevan esteettinen näkökulmasta ja noudattaen ominaisuuksista uusimpia malleja Skoda.

Jos analysoimme Ensimmäinen Recreations meidän kuvittaja Schulte, uusi Yeti 2018 Se on paljon, kuten skoda Kodiaq, kun taas sen sivukuva myös monia yhtäläisyyksiä Ateca Seat.

Skoda Yeti 2018 InteriorSkoda Yeti 2018: Erittäin suuri ja käytännöllinen sisältä

edellä mainittu lisääntynyt ulkomitat toisen sukupolven Skoda Yeti Minä säestää täydellinen uudelleenkonfigurointi sisätilan missä hän voisi olla huomaamatta läsnäolo lukuisia käytännön ratkaisuja tyyliin "älykkäitä", jossa on useita säilytystilat, jääraapalla tarjottimet takana selkänojien etuistuimilla, verkko pitää esineet takakonttiin ...

nähden runko Uuden Yeti, ensimmäinen tieto, joka on ilmoitettava Autopista.es tilavuus jotka ylittävät reilusti 500 litraa.

Skoda Yeti 2018: moottorit ja versiot jokaiseen makuun

Mekaaninen vaihteli alueella, joka ennakoi sitä Skoda Yeti ensi 2018. sisään bensiini, tarjouksen aloitetaan jo vapautettu lohko 1,0 kolmen sylinterin TSI että kun kyseessä on tämän kompaktin SUV valtaa tulisi olla 115 hv. Askel edellä, pitäisi olla huomaamatta useita versioita 1,4 TSI tehotasoilla 125 ja 150 hv (Se, jossa irtikytkentä kaksi neljästä sylinterit).

sisään dieseli, vaihtoehtoja valita pitäisi olla seuraava: 1.6 TDI 115 hv ja 2.0 TDI 150 hv. Riippuen valitusta moottorin, useita mahdollisuuksia kahden laatikoiden automaattinen manuaalinen tai kahden kytkimen DSG- ja kahden veto- -4x2 ja 4x4- määrittää.

Adblock
detector