Skoda Yeti 2017: uusi kompakti SUV “mini” Kodiaq

Vieläkään ole myynyt Kodiaq, mutta Skoda valmistelee jo toista SUV. Uuden Yeti saapuu 2017, ja koska menestys hänen tulevan veljensä kestää hänen piirteensä ... ja Seat Ateca.

Skoda Yeti 2017: niin tulee uusi kompakti SUV

Skoda Yeti 2017: niin tulee uusi kompakti SUV

Skoda Yeti 2017: niin tulee uusi kompakti SUV

Skoda Yeti 2017: niin tulee uusi kompakti SUV

Hakukoneet eivät huijaa: Kodiaq Skoda ja Seat ovat Ateca synonyymi, epäilemättä menestys. Kaksi SUV Volkswagen-konserni Ne ovat hyvää vauhtia tulossa lanseeraukset ja Uutiset Vuoden teollisuus Euroopan moottori. Tilausluettelon ja korkotulot Internetissä ja varmasti puhuu puolestaan. Niin paljon on yllättynyt sen suosio, että vaikka Skoda on pohdittava uudelleen Sentähden Vapauttamaan toisen sukupolven joka oli hänen Ensimmäinen SUV: Yeti.

Skoda Yeti uuteen maahan yli 2017 uuden tuotteen filosofiaa. Kyllä, koska jos alkuperäisiin suunnitelmiin brändin oli niin omaperäinen ja säilyttää neliön nykyisen mallin estetiikka, Kodiaq menestys ja Ateca tekee osa persoonallisuuttasi vastineeksi kuva, joka vetoaa varmasti enemmän menetetään. Tämä on jo tunnustettu vastuussa olevia brändin käynnissä oleviin Pariisin autonäyttelyssä 2016 ... ja tarvitsee vain nähdä ensimmäinen kuvia, jotka näyttävät tulevaisuudessa Yeti (Computer Recreations meidän sarjakuvapiirtäjä Schulte) Jos haluat nähdä, miten paljon isoveljensä näyttää, ja jopa SUV istuin kyljelleen ja takaisin.

Skoda Yeti 2017: maastoauto enemmän tilaa

Mutta jätetään kuva, jota nähdä kuvia, ei ole epäilystä siitä, että Skoda Yeti SUV on paljon parempi. Ja se on lähes kaikissa osissa. Jos nykyinen malli ja erottui niiden tilaa ja sisätilojen monipuolisuus, Toinen sukupolvi kasvaa kaikin tavoin. Ja aluksi piteneminen pitäisi kestää kauemmin jopa yli 4,35 metriä, Online karkeasti Ateca Seat. Syy on yksinkertainen: Volkswagen-yhtymän jo valmistelemassa kehitystä Uusi pieni maastoauto yhden alustan, niin lisäksi jo aiemmin julkistetut Arona Seat ja Volkswagen Polo SUV Tulevaisuudessa tulee myös replika Skoda Fabia on. Ja suuri Kodiaq (4,70 metriä) jättää paljon tilaa väli.

Skoda Kodiaq: InteriorNiin jäsennetään kuin aito kompakti SUV, ja paljon enemmän kuin utilitaristinen tarjontaa, Skoda Yeti 2017 uutta syntyneet samassa MQB alustalle VW ryhmä käyttäen sekä Istuin Ateca kuten Volkswagen Tiguan. Lisäämällä kooltaan, tuotemerkin haltijoiden sanovat silti tarjota suurempi sisä- tilavuus, ja runko ja yli 500 litraa ... kun tänään virallisen Yeti nykyinen hyväksyessään 405 litraa. Valokuvan, joka näkyy artikkelissa on sisällä uusi Kodiaq, mutta saisi vaihdella paljon sen suunnitteluun. Ja ole pulaa myöskään ilmeisen monista käytännön ratkaisuja, jotka Skoda olemme tulleet alaisuudessa sen iskulause "älykkäitä": Ice kaavin, sateenvarjo, paperilokeroita selkänoja, verkot aihe-esineitä, jne. Se tulee olemaan SUV varmasti kaikkein toiminnalliset.

Skoda Yeti 2017: Tulevaisuuden alue

Mutta uusi Skoda Yeti 2017 tulee olemaan myös paljon enemmän kehittynyt SUV kiitos uuden arkkitehtuurin. Se on enemmän kuin todennäköistä, että hänen vanhempi veljensä, Kodiaq, ota kaikenlaisia ​​teknologioiden: Automaattinen jarrujärjestelmät kaupunki, kehä kamerat, mukautuva vakionopeussäädin, väsymys ilmaisimet järjestelmiä, kuolleen kulman ja kaista lähtöä ... voi jopa varustaa uuden avustajan perävaunu. Näemme.

Kuten hänen mekaaninen alue, uusi Škoda Yeti 2017 Älä muuta paljon nykyistä tarjouksen Ateca Seat. Bensiinissä, nykyinen moottori 110 hv 1.2 TSI ja antaa tilaa uusille 1.0 TSI moottori ja 115 hv ja vain 3 sylinteriä, lupaavia turvallisia pienempi kulutus. Jo yli 1,4 TSI lohkot, ehkä molemmat versiot 125 ja 150 hv (Jälkimmäinen sylinterin sammutusjärjestelmän) pitäisi nyt sulkea ehdotuksen bensiiniä.

Škoda Yeti 2017Samaan aikaan Diesel on tietenkin 1.6 TDI 115 hv moottori pääsy välillä, kun taas yli pitäisi silti näkyä 2.0 TDI 150 hv. Jää nähtäväksi, onko on 2.0 TDI 190 hv ja... tai tämä vaihtoehto on varattu ylempään Kodiaq. manuaalinen ja automaattinen DSG kahden kytkimen, jossa vaihtoehtoja erinomaisen pidon edessä ja neliveto täydentää tarjouksen SUV, jotka on pidettävä viittaus tasapainon ja kapasiteettia.

Vain siksi, tietää niiden tarkka päivämäärä markkinointi- ja mahdollinen hinta. Mutta tietäen, että uusi Skoda Kodiaq voisivat päästä markkinoille hintaan 24950 euroa alkaen, ja istuimen Ateca ilmoitetaan alennuksia noin 22000 euroa, on enemmän kuin todennäköistä, että Skoda Yeti tulevaisuus on sijoitettu lähelle 20000 euroa boot, joka maksaa noin 1000-1500 euroa enemmän kuin nykyinen Yeti. Mutta kaikki tämä on jo spekulointia. Toca odottaa hieman kauemmin ...

Saatat myös olla kiinnostunut:

Tulevan uuden Skoda vuoteen 2019 saakka

Skoda Kodiaq: maastoauto erittäin kilpailukykyiseen hintaan

Alliance Skoda ja VW kuvina

Adblock
detector