Kaikki uudet 2017 SUV, brandien

Uusista autoista odotettavissa vuonna 2017, ei segmentti kertyy useita uusia ominaisuuksia, kuten SUV. Hoito ristitulessa mallit tulossa: yli 40! Joka antaa lisää?

Kaikki SUV tulee markkinoille vuonna 2017

Kaikki SUV tulee markkinoille vuonna 2017

Kaikki SUV tulee markkinoille vuonna 2017

Kaikki SUV tulee markkinoille vuonna 2017

Muoti epäilemättä on tullut päävalikkoon. maastoautoalaan vielä hogging otsikoita, täyttö kannet ... ja luettelo kaikista valmistajista. Tänään tarkistaa kaikki uusi, brändi tavaramerkki, päästä luokka tänä vuonna 2017, joka on alkamassa.Odotimme yli 40 uutta SUV! Täällä on kaikki ...

Alfa Romeo

-Alfa Stelvio. toukokuussa. Ensimmäinen SUV Alfa Romeo, jonka nimeksi Stelvio, toimenpiteitä 4,68 metriä pitkä ja aluksi tuli markkinoille saman moottorin Alfa Giulia QV eli Biturbo V6 510 hv teho, jossa neliveto ajo valitsin ja aktiivinen taka-ero. Myöhemmin tulee olemaan 2.0 Turbo 280 hv ... ja Diesel-versiot jopa.

Alfa Romeo Stelvioaudi

-Audi Q5. helmikuussa. Uuden Audi Q5 koko kasvaa verrattuna sen edeltäjä, saavuttaen 4,66 metriä pitkä. Ja se on alennetaan 90 kg paino edullisin tapauksessa yhdistelmän ansiosta alumiinin ja lujien terästen. Se on myös laskenut kerroin 0,30 aerodynaaminen Cx. Tässä uusi sukupolvi, joka alkoi aiemmin tänä vuonna se tarjosi mahdollisuutta sisällyttää korkeutta ilmajousitus.

Bentley

-Bentayga Bentley V8 Diesel. helmikuussa. Jos et pidä sinua tarpeeksi "skandaali" lavastus ja Bentayga, The Bentleyn ensimmäinen Maastoauto sen aristokraattinen historia, Britannian merkki on jo valmistellut diesel version lisäksi myös sen ensimmäinen diesel malli. Se on moottori 4.0 V8 kolme turbot, ... joka kehittää 435 hv ja 91 Nm suurin vääntömomentti 1000 rpm Only!

BMW

-BMW X3. marraskuussa. Kolmannen sukupolven BMW X3 kasvaa hieman voittaa tilavuus ja tavaratilaa, pidemmällä akseliväli, suurempia takaovet ja uusi modulaarinen ratkaisuja. Sisältää sen paino ansiosta teräksen käytön erittäin suuri lujuus, alumiinia ja magnesiumia. On odotettavissa, että vuoden loppuun mennessä.

Dacia

-Dacia Duster 2018. Marraskuussa. Vaikka vuonna 2017 Dacia Duster saavat paremman valikoiman laitteita, joita vuoden lopussa ja odottaa esittämistä uuden sukupolven. Tämä suosittu SUV pitää samankokoisia nykyinen malli, vaikka saattaa olla hänen kanssaan uudempi versio Grand Duster. Tämä pituus on noin 4,7 metriä ja kaksi enemmän kuin "lyhyt" versio paikkaa, siis seitsemän paikkaa.

Dacia DusterDS

-DS X. Syyskuussa. DS perhe kasvaa. Se tullaan julkaisemaan DS X syyskuussa, SUV kompakti AWD. Tällä hetkellä tehdä selväksi jos merkki yhdistää kaikki mekaanisen käytön tai polttomoottori sähköisellä teknologian avulla PSA.

kahlaamo

-Ford Kuga. tammikuussa. Uusi kuva ja päivitetyt moottorit ja välineet läsnä Ford Kuga aiemmin tänä 2017. Lisäksi tarjoaa loistokkaan ulkoasun Vignale. Kuga 2017 tunnistaa sen puolisuunnikkaan etusäleikkö, joka omaksuu suuri, tunnussana nykypäivän Fordin. Ajovalot myös uusi lakiehdotus ja sisällyttämään bi-xenon tekniikkaa.

-Ford reunan Vignale. maaliskuu. Ford Edge tulee kokonaisuudessaan Premium SUV ylellisillä viimeistely Vignale. Sitä tarjotaan yksinomaan biturbo 2.0 TDCi dieselmoottori tehotasoilla 180 ja 210 hv.

Hyundai

-Hyundai maastoautoalaan B. syyskuussa. Hänen nimensä vielä ole tiedossa, mutta Hyundai on jo vahvistanut, että se aikoo esittää syyskuussa 2017 yhdessä pieni SUV suunniteltu segmentti B, joka on hyödyllisyys. Pian tiedämme enemmän yksityiskohtia.

jeeppi

-Jeep Renegade. lokakuussa. Kaikkein kaupallisesti menestynyt malli nykyisen valikoiman Jeep Renegade, saavat päivityksen ensi syksynä asettaa erilaisia ​​2018. Ne ovat kosmeettisia muutoksia ja parannuksia laitteiden ja yhteydet.

-Jeep Wrangler. Helmikuun ja syyskuun. Muutaman seuraavan kuukauden aikana useita erikoispainoksia kaikkein Campero malli Jeep, Wrangler käynnistetään. Helmikuussa on tuleva "Night Eagle" toukokuussa Wrangler "Recon" ja jo syyskuussa on vuorossa "JK Edition". kova, kova kaverit.

-Jeep Grand Cherokee. Tammikuusta joulukuuhun. Jotain vastaavaa tapahtuu Wrangler Grand Cherokee, jossa useita versioita odotetaan. Pian tulee käynnistää trailhawk, enemmän kapasiteettia vaativa kenttä hoitoa. Helmikuussa erityispainos "Night Eagle"; ja toukokuussa "huippukokouksen Plus. Vuoden 2017 odotetaan Grand Cherokee Trackhawk, supervalta versio erittäin urheilullisen ilmeen.

Jeep Compass-Jeep Compass. syyskuussa. Toisen sukupolven Jeep Compass on jo esitetty Yhdysvalloissa ja laskeutuu Euroopassa myöhään ensi kesänä. Se on aivan uusi SUV, noin 4,50 metriä pitkä, mikä se on välillä Renegade ja Cherokee, ja se ominaisuus versiot etu- tai all-wheel drive.

Kia

-Kia Niro Kytkettävät. kesäkuussa. variantti "plug-in-"Tai mikä on sama, jossa on ulkoinen lataaminen 220 voltin pistorasiasta, jolloin saatiin puhdasta sähköliesi, kuin jos sähköinen auto on mukana. Se on uusi Kia Niro debyytti kesällä ja olisi annettava vähintään useita 40 km sähköisessä tilassa.

-Kia Rio maastoauto. lokakuussa. Hyvin vähän tiedetään mitä tulee uusi SUV alueella korealaisvalmistaja, Kia. tämä SUV on malli, joka tulee kilpailemaan kasvava osa Renault Captur, Nissan Juke, Peugeot 2008 ja yritys. Mekaaninen pohja (alustat ja moottorit) on uusi Kia Rio tulevat aiemmin tänä vuonna.

Land Rover

-Land Rover Discovery. huhtikuussa. Jo esittänyt ja hinnoiteltu, Land Rover ja tukea tilaukset Löytö viidennen sukupolven, maastoauto, joka vastaa teknisiä ominaisuuksia uuden aikakauden Land Rover. Alumiinirunko 85 prosenttiin, tehokkaampia moottoreita, maksimi sisätila ylellinen, liitettävyys käyttämällä InControl Touch Pro -järjestelmä ... Lupauksia paras asuttavuuden 7 matkustajille luokan kustannuksella, kyllä, lähes viisi metriä pitkä. Monimutkaisten järjestelmien-neliveto, ilmajousitus ... brändi lupaa myös ylittämään itsensä ulkopuolella ja erityisesti sisällä asfalttia. Saatavana neljä moottoria -180, 240 ja 258 hv ja 340 hv diesel bensiiniä. Hinta alkaen 56150 euroa.

Land Rover DiscoveryMazda

-CX-5. heinäkuussa. Uuden sukupolven CX-5 esteettiset ja mekaanisia muutoksia. Se tarjoaa yhteyden järjestelmään Mazda Connect yhteensopiva useimpien älypuhelinten Android ja Applen käyttöjärjestelmiin. Alun perin määrä saavuttaessa uudenlaisia ​​Diesel 2.2 potkuri SKYACTIV-D 2.2L, kun taas bensiinin tarjotaan muutaman kehittynyt SKYACTIV-G 2,0 ja SKYACTIV-G 2,5, sekä suoralla injektiolla.

mercedes

-Mercedes E Clae All Terrain. helmikuussa. Allekirjoittamisen tähti haluaa kilpailla Audi A6 All Road versio kehittynyt E-sarjan farmarin ja Mercedes on puhuttu All Terrain. Muun muassa sillä on korkeus vaihtelee ilmajousitetun ja suoja polkuja alhainen.

Mercedes E Class All Terrain-Mercedes GLA. Maaliskuussa. Mercedes GLA päivitetään käyttöön useimmissa ratkaisuissa vapautuu nykyisen Mercedes Luokka A. muun muassa vastaanottaa ajovalot LED-tekniikalla ja telematiikkatuotteita parani.

mini

-Mini Countryman. maaliskuu. Uuden (toinen) sukupolven Mini Countryman tulee suurin ja monipuolisin 57 vuotisen historian tuotemerkin mallin. Se kasvaa 20 senttimetriä tulla sen 4,3 lopullinen metriä kompakti SUV. Takakonttiin tarjoavat tilavuus on 450 litraa. Heinäkuussa tänä toisen sukupolven nousta ensimmäinen hybridi (pistoke) historiassa Mini. Mini Cooper maanmies All4 tunnettava ja perustuu BMW 225xe. Se on moottorin 1,5 bensiini ja sähkömoottori, on kiinnitetty taka-akselin, niin yhdistelmän mukaan sen moottorit etenee kuten etu-, taka- tai neliveto. Yhdistetty teho on 224 hv.

Mitsubishi

-Mitsubishi ASX. tammikuussa. Alkaa myydä mallivuoden 2017 myy Mitsubishi erinomainen ulkopuolella restyling. Kesän jälkeen versio uusilla esteettisiä ja tarkempia ja tehokkaampia moottoreita samalla lohkojen ilmestyy.

-Mitsubishi kompakti SUV. lokakuussa. Jopa ilman virallista nimeä selvitys ennen vuoden loppua myydään yhden SUV Mitsubishi sijaitsee ulottuvuuksia ASX ja Outlander, kuuma vyöhyke luokkaan, joka on kasvanut vain kanssa Nissan Qashqai suurena viitteenä.

Nissan

-Nissan X-Trail. tammikuussa. Välillä Nissan X-Trail vapauttaa uusi 2.0 dCi 177 hv moottori joka on saatavilla manuaalinen tai automaattinen portaaton, tässä tapauksessa AllMode 4x4 veto kaikki neljä pyörää. Sinulla voi olla viisi tai seitsemän paikkaa, mikä merkitsisi vähentää kapasiteettia runko, joka nousisi 550-445 litraa.

-Nissan Qashqai erityinen 10th Anniversary versio. helmikuussa. Juhlimaan 10 vuotta sen käynnistämisestä, ja ennen kuin käynnistää uuden sukupolven, Nissan esittelee yksinoikeudella painos sen lippulaiva, Qashqai.

-Nissan Qashqai. toukokuussa. myynti Nissan Qashqai, päivitetään alkukeväällä. Se muutti estetiikka, micra vaikutus, verhous ja sisätilojen materiaalit ja ominaisuus parannuksia ajo tukien kanssa ensi semiautonomous osallistujille.

opel

-Opel Crossland X. Kesäkuussa. Opel on muuttanut tahdin vaihda Meriva ja sen sijaan, että kompakti MPV käyttö on kehittynyt Opel Crossland X, kompakti SUV on alapuolella Opel Mokka X ja valmistetaan Zaragoza jaetusta alustaa Citroën C3 Picasso seuraavaksi.

Opel Grandland X-Opel Granland X. marraskuussa. Vaikka mitat voisi ehdottaa, The Opel Grandland X ei korvaa Zafira Sports Tourer, mutta se täydentää keskeisiä SUV. Se rakennetaan Ranskassa jakamalla teknisen perustan peugeot 3008, joten sen mitat menee ympäristöön 4,45 m. Sen Opel täydentää vuonna 2017 merkittävällä alueella SUV.

peugeot

-Peugeot 5008. Maaliskuussa. Paras paras tila-auto ja maastoauto. Uuden Peugeot 5008 kasvaa 11 senttimetriä -Se mittaa 4,64 metriä yhteensä- parantaa toisen rivin tilaa ja runko tilavuus. Sen runko on myös korkeampi suhteessa maahan, on asennettu pyörät M + S, yksi kehittynyt luistonesto -Advanced Pito Ohjaus- ja valvonta vähenee. Sisällä uuden sukupolven ajo i-Cockpit tarjoaa, ja sen ulkopuolella, korkea visuaalinen vaikutus. Alue sisältää kaksi bensiinin -110 ja 165 -100 CV- ja neljä Diesel, 120, 150 ja 180 hv.

Renault

-Renault Captur. toukokuussa. Pienemmät SUV restyling Renault'n perhe, Captur. Sisällä muovinen paranee, enemmän läsnäoloa pehmeän päällysteen ja katsaus vaikea pysyä tarjota tarkemman.

-Renault Koleos. toukokuussa. Uuden Renault Koleos tulee 22 senttimetriä pidempi Kadjar: mitattu 4,67 metriä ja akseliväli, joka tuskin ylittää 2,7 metriä. Vaikka nämä mitat, näyttää siltä, ​​että odotetaan luottaa seitsemän paikkainen versioita, mutta runko suuri kapasiteetti: 542 litraa.

Renault Koleosistuin

-Seat Arona. joulukuussa. Uuden Seat Arona ilta tuotemerkki segmentissä pieni maastoauto. Se alkaa pohjalta uuden sukupolven sen myydyin Ibiza. Uusi SUV on sijoitettava Istuimeen Ateca sen toinen jäsen luokkaan. Sen vuoksi Nissan Juke kilpailija, Honda HR-V, Renault Captur, ja yritys, ja ympäristön pitäisi mitata 4,20 metriä.

skoda

-Skoda Kodiaq. maaliskuu. Ensimmäinen iso SUV Skoda, The Kodiaq, voi nyt tilata autoliikkeiden tuotemerkin. Se mittaa 4,7 metriä pitkä ja vaikka standardi on viisi paikkaa, voit mahdollisesti sisältää kolmannen rivin istuin, jonka avulla päästä seitsemään. Lähtöhinta on 23340 euroa.

-Skoda Yeti. marraskuussa. Korvaavan nykyinen pienten SUV voisi viivyttää sen käynnistää alkuvuodesta 2018. Uuden Škoda Yeti käyttää MQB alusta Volkswagen-konsernin, ja se sisältyy lukuisia ratkaisuja otsikon 'älykkäitä' käsite.

Suzuki

-Suzuki Ignis. helmikuussa. Suzuki Ignis palaa vetäydyttyä markkinoilta vuonna 2008 mallissa tällä nimellä. Lähes 10 vuosi myöhemmin, se laskeutuu esteettinen SUV ja moottorin mikro-hybridisaatio. houkuttelevampi ja on esitetty pyrkimysten 'off-road' He jättivät selkeä tarjoamalla lisävarusteena pitoa 4x4 Allgrip Auto ".

Toyota

-Toyota C-HR. Tammikuussa. tämän uuden Kompakti SUV 4,35 metriä pitkä ja upeaa designia, C-HR, perustuu viimeiseen alustalla tnga Prius. Mekaaninen hybridi on 122 hv ja riippuen markkinat voidaan myös markkinoida 1.2 turbomoottori bensiini 115 hv, jota tarjotaan 4x2 ja 4x4 kokoonpano.

Toyota C-HRvolvo

-Volvo XC60. kesäkuussa. Uusi Volvo XC60 on suuri pilari tulevien Volvo-mallien. tekniset ja mekaaniset SPA foorumi on avain. Voit antaa järjestelmiä ja itsehallinnollisesta ajo, nykyaikaista tekniikkaa (turvallinen), joka avaa Volvo S90.

-Volvo XC40. joulukuussa. XC40 Volvo olisi valittu ensimmäinen jäsen uuden 40 Volvo perhe tarkoitus myydä. Sen lähtökohtana on uusi CMA alustan, Compact modulaarinen arkkitehtuuri, joka on tulossa yksi kulmakivistä Volvo tulevaisuudessa.

Volkswagen

-Volkswagen Tiguan Allspace. syyskuussa. 7-paikkainen versio uudesta Volkswagen Tiguan taistelee pitkänomaisen rungon antamaan enemmän livability ja ennen kaikkea kyvykkäämpiä boot jossa talon kaksi vedettävä paikkaa. Se kilpailee suoraan Skoda Kodiaq ja vastaanottaa nimi Allspace.

-Volkswagen T-Roc. marraskuussa. Uuden Volkswagen T-Roc on pienempi Maastoauto kuin Tiguan ja palvellut MQB alusta, se myös He käyttävät Golf ja Polo tulevaisuus. T-Roc sijaitsisi kahden mitat ja pitäisi antaa lähestymistapa joitakin emotionaalisen ja päähänpisto, samanlainen Audi Q2, jonka kanssa hän voisi jakaa joitakin omia mekaanisten ja teknologia.

Saatat myös olla kiinnostunut:

SUV markkinat kuluttaa vähemmän

10 menestynein SUV hetki ... ja todisteita

SUV Tulevaisuuden

Adblock
detector