Kaikki uudet 2017 auto, brandien

Kaikki autot ja katumaasturit, jotka tulevat loppuun vuoden 2017Kaikki autot ja katumaasturit, jotka tulevat loppuun vuoden 2017Kaikki autot ja katumaasturit, jotka tulevat loppuun vuoden 2017Kaikki autot ja katumaasturit, jotka tulevat loppuun vuoden 2017

ALFA ROMEO

Veloce Alfa Giulia. joulukuu 2016. Tämä versio, jossa on erityinen urheilu persoonallisuus, on välillä välillä ja tavanomaisten Giulian Quadrifoglio versio. Voisit olla lisäakun tarjota ylimääräistä hevosvoimaa jonka bensiinimoottorin tukea, saavuttaa teho 350 hv.

Alfa Romeo StelvioAlfa Stelvio. Toukokuu 2017. Italian ensimmäinen merkki SUV perustuu alustan Giulian ja se jakaa moottorit ja teknologian, mukaan lukien versiot takaisin ja täydellinen käyttövoima. Alfa Stelvio kutsutaan ja esitetään ensi marraskuussa Hall of Los Angeles, mutta Eurooppa ei saavu kevääseen 2017.

AUDI

Audi A5 Sportback. marraskuu 2016. A5 alue täydennetään Sportback 5-ovi versio. täysin uusi malli, ja perustuu myös MLB alustan lavastettu ensin A4. Uuden A5 Sportback siluetti on pidempi, mutta myös pienempi. Se on saanut tilaa ja vähentää painoa.

Audi Q5. marraskuu 2016. Myös pitkälle modulaarinen MLB alustan, Audi muovaavat toisen sukupolven Q5. Uusi alusta on pidempi akseliväli ja kehon kasvaa 4,67 metriä (4,63 tänään). Lisäksi se alentaa painoa alle 70 kiloa ei.

Audi RS3 Sedan. marraskuu 2016. RS urheilu lyhenteen päästä sedan versio A3, toistaiseksi läsnä vain variantti 5-ovinen Sportback. Legendaarinen 2.5 moottori 5-sylinterinen Audi RS3 on sielu Sedan ja ehkä nähdä uusimman kehityksen suhteen RS3 Sportback viime 367 CV ja kosketa este 400 hv.

BMW

BMW 5-sarjan joulukuu 2016. HPLC (Cluster Architecture) modulaarinen alusta, vapautuu suuri Series 7 kehittää tulevaisuudessa Series 5, jossa lujia teräksiä voidaan yhdistää enemmän alumiinia ja hiilikuitu. Tässä mielessä yksirunkovene odotetaan kevyempi kuin nykyinen 80 kiloa.

BMW X2. 2017. Uusi BMW X2 seuraa polkua esteettisen Coupe joidenkin SUV brändi. Etu X1, X2 tarjota uusia entistä urheilullisuutta ja yksinoikeuden. Tällä hetkellä, mitä olemme nähneet Pariisin autonäyttelyssä prototyyppi.

CITROËN

Citroen C3. marraskuu 2016. Seuraavan sukupolven Citroen C3 tulee myyntiin marraskuussa upouusi, moderni ja rento ilme. Kanssa 3,99 metriä pitkä ja 300 litraa tavaratilaa, se on mitä suurimmassa määrin urbaani lähestymistapaa ja olla lyhyt suuria annoksia räätälöintiä.

Citroen C3DACIA

Dacia Sandero. marraskuu 2016. myydyin Dacia hänen lähestyvästä restyling valmistetaan, kun se on vielä sulattamaan nykyisen valikoiman ulkonäkö robotisoidun Easy-R dCi ja TCe versiot 90 hv. Lisäksi kehon eri suunnittelu-, merkittäviä muutoksia odotetaan myös esittelyssä sisustuksen. Vaikka joitakin parannuksia ergonomiaa.

Dacia Logan. marraskuu 2016. pieniä muutoksia mutta päivittää kuvan kohti toista osana kaupallista elämää. Uusi puskurit, säleikkö ja päiväajovalot. Jälkimmäinen käyttö LED-tekniikalla. Sisällä Dacia ilmoittaa muutoksista sintsi, joitakin ergonomian ja enemmän tilaa pienten tavaroiden säilyttämiseen.

Dacia Duster. kesällä 2017. Uuden Dacia Duster on täysin erilainen ulkopuolella ja sisällä, mutta jatkaa vedonlyönti tuotefilosofia lähempänä nelivetoinen puhdas kuin SUV. Niin, ja kohtuulliseen hintaan, tietenkin.

HONDA

Honda Civic. maaliskuu 2017. Kymmenes sukupolven Honda Civic 5-ovi on turbo bensiinimoottorit, 1,0 kolmen sylinterin 129 hv yhdessä 1,5 litran nelisylinterinen ja 182 hv. Ne Diesel i-DTEC 1,6 120 CV lisätään. Koko auto on uusi, ja kasvaa 13 senttimetriä.

FIAT

Restyling Fiat 500L. 2017. Viime päivitys sisällytetty vaihtelee 500 ja 500C koskee tämän kaikkein käytännöllisin ja monipuolinen variantti Fiat, muutokset esteettisesti ja laitteiden päivitykset. Vaellus ja myös elävistä malleista.

Fiat sedan nestekaasua. 2017. Miten se voisi olla toisin Fiat alueella, uudentyyppinen myös yhtiöittää tarjous variantteja Nestekaasu. Se on asetettu osuma Fiat sedan kehon tyyppi moottori 120 hv 1,4 LPG 2017.

Testaa Best maastoautoFORD

Ford Kuga restyling. lokakuu 2016. Facelift jotka vaikuttavat estetiikka, varustetaso ja moottoreita. Se sisältää uuden 1,5 TDCi 120 hv: n moottori, joka korvaa 2.0 TDCi samanlaisia ​​voimanlähteitä lupauksia pienemmät päästöt ja polttoaineenkulutus heikentämättä suorituskykyä. Parannus sisällä hyväksymällä kolme Sync -multimediajärjestelmä.

Ka +. lokakuu 2016. Ka konsepti antaa hieman kierre tulla isompi, myös muuttumassa nimensä Ka +. Se on edelleen hyötykäyttöön, mutta nyt parantaa sen livability. Se rohkaisee bensiinimoottorissa Ti-VCT 1,2 litran, 70 ja 85 hevosta. Markkinointi on välitön.

ford GT. marraskuu 2016. Odotettu Ford GT alkoi markkinoida Espanjassa marraskuussa, mutta voit jo perustettu verkkosivuilla tuotemerkin. Tämä paluu supercars sinisen ovaalin tukee voiton viimeisen 24 tunnin Le Mans.

Ford Kuga Vignale. joulukuu 2016. Muotoillakseen Kugan odotetaan valmistuvan lokakuussa. Pian sen jälkeen, joulukuun lopulla tänä vuonna, saa tyylikäs Vignale viimeistelystä kuin irtisanominen voidaan katsoa eri mallin korkea eriyttäminen on normaalilla Kuga.

Ford reunan Vignale. tammikuu 2017. Fordin juhla pukea Edge tuo perhe Vignale lisääntyvät ja lajike. Voiko sisustus varustettu kaikki ylellisyyttä ja teknologian Fordin on tänään ja että olemme nähneet Mondeo.

ford FiestaFord Fiesta. mid 2017. Neljän vuoden kuluttua markkinoilla muuttamatta sen nimeä, rakastettu Ford Fiesta esitellään tehokas valikoima moottoreita, unohtamatta urheilu päättyy ST. Periaatteessa se on tarkoitus käynnistää vuonna viisiovinen elin, vielä tiedetä, sillä on kolme.

Hyundai

Hyundai i30. tammikuu 2017. Hyundai i30 saapuu ensin viisiovinen kehon kasvaa perheen perheen versio ja myös mahdolliset muunnelmat coupe tai ampumalla jarru myöhemmin. Moottorivalikoima aluksi koostuu kolmesta bensiinimalleihin ja niin monta Diesel.

Hyundai Genesis CRDi 200 hv. huhtikuu 2017. Ylellisyyttä sedan Hyundai laskeutui Euroopan markkinoille kolmesta moottorin vaihtoehtoa, bensiinistä: 3 litran V6 ja 257 hv; V8 5,0 425 hv ja V6, tässä tapauksessa 3,8 litraa ja 315 hv (jälkimmäinen on ainoa tähän mennessä olemme Espanjassa). Huhtikuussa debyytti 200 hv diesel mekaniikka.

Hyundai Ioniq hybridi-. kesäkuu 2017. Kaavan valitsema Hyundai sedan Ioniq 4,47 metrin on alkanut yhdestä alustan kehittämiseen kolme versiota. Meillä oli jo hybridi- ja sähkömoottorien, kolmannessa vaihtoehdossa plug-in ilmestyy paikalle.

Hyundai i30 CW. heinäkuu 2017. Kaunis estetiikka ja paremmat valmiudet perheen ruumiin. Jos etsit kompakti ajoneuvo, joka liikkuu sulavasti läpi kaupungin, mutta joka samalla on erittäin hyödyllinen boot ja voi matkustaa mukavasti, Täällä on erittäin hyvä valinta.

Hyundai maastoautoalaan B. syyskuu 2017. Tavaramerkki ei jätä taustalla maastoautoalaan loppukesästä lähtien on valmistellut lavastus uusi B-segmentin malli, se taistelee tykkää Mazda CX-3 Toyota HR V tai Fiat 500X.

Hyundai i30 2.0 N. marraskuu 2017. urheilu variantti allekirjoittama N jako, joka kilpailee markkinoilla VW Golf clubsport. Vieläkään ei ole virallisia tietoja i30 N, mutta sen 2-litrainen moottori voisi olla noin 260 hv.

Hyundai Genesis sedan segmentti D. joulukuu 2017. Sulkea vuonna Hyundai yllättää meidät saapuminen uuden Genesis sedan, askel malli, joka alittaa nykyisen Genesis sedan.

KIA

Kia Rio. Maaliskuun lopussa 2017. New Generation, pieni Kia Rio nyt enemmän nuorekas ja urheilullinen muotoilu. Kasvattaa Koko: kasvaa 4,06 metriä (1,5 cm enemmän kuin nykyinen malli). Se on myös hieman leveämpi ja hieman pienempi.

Kia RioKia Picanto. Maaliskuun lopussa 2017. Uuden sukupolven Picanto hyötykäyttöön, pieni malli Korean tuotemerkin, joka lupaa parempaa päättyy ja moottoreita. Tarkoituksena on varustaa uusi kolmen sylinterin 1,0 litran T-GDI saapuu myös uusi Rio.

Optima plug-in hybridi. Toisella neljänneksellä 2017. Plug-in hybridi variantti Optimal sedan tuli markkinoille maaliskuussa. Uusi plug-in Optima varustaa bensiinimoottorin 2 litran 156 hv ja 68 hv sähkö-. Suurin järjestelmä teho on 205 hv. Kia puhuu keskimääräinen kulutus 1,6 l / 100 km.

Kia Niro plugin. Toinen puoli 2017. Kuten on laita Ioniq malli Hyundai, Kia crossover, joka on jo myynnissä hybridi variantti puolivälin plug-in hybridi-versio. Toistaiseksi Korean brändi ei ole ottanut kantaa saapuessa tai ei sähkö Niro.

Kia Deportivo. lopullinen 2017. Se olisi ensimmäinen ajoneuvon puhtaasti urheilun luonteen Korean brändi. Jatka, ilmoittaa Kia GT Line konsepti esiteltiin Frankfurtin autonäyttelyssä 2011. Isompi kuin Best. Tehotasot, jotka liikkuvat 200 ja 300 hv.

INFINITI

Infiniti QX30. syyskuu 2016. Versio SUV Q30, joka eroaa siitä sisällyttämällä suojaa alaosassa korin ja pyörän, maksimietäisyyden parantaa ajo päällystämättömillä teillä kerroksessa ja katto teline ja metalliseos erityinen. Sitä markkinoidaan 2.2D 170 hv: n moottori, automaattivaihteisto ja AWD (All Wheel Drive). Se on runko, jonka kapasiteetti on 430 litraa ja sen hinta alkaa 39990 euroa.

Infinit Q60. joulukuu 2016. Infiniti Q60 Coupé perusteella Q50, lupaa olla todellinen urheiluauto. Joidenkin toimenpiteiden 4,68 metriä pitkä ja silmiinpistävää estetiikka, varustaa korkean suorituskyvyn moottori V6 biturbo 3,0-litrainen. Se on saatavana takaveto ja yksinomainen propulsiojärjestelmän VR perhe.

JAGUAR

Jaguar XE ja XF GTDi. joulukuu 2016. Lopuksi moottorisarja "pieni" bensiini nämä kaksi mallia miettiä matkalla Ingenium perheeseen. Modulaarinen moottoreita, kuten Diesel 2.0D, jotka nimettiin GTDi on 1999 cm3, ovat kevyempiä kuin ennen, maksaa 25 prosenttia ja kuluttavat 10 prosenttia vähemmän. Toinen mekaaninen innovaatiot tuotemerkki on uusi vaihteisto kahden kytkimen teknologia ja 8-nopeuden muutos kutsumassa Transcend tuotemerkin.

LAND ROVER

Land Rover DiscoveryLand Rover Discovery. varhainen 2017. Vanhempi veli Discovery Sport on toinen variantti Sport alue, mutta tuskin viimeinen. Sport ottaa nimi merkitsee myös kunnianhimoisempaa, enemmän tyyliin aito käsitys Discovery, mikä ylellisempi tai useampi Range Rover saaga. Pidä seitsemän paikkaa hänen nuorempi veljensä, erityisesti siten, että uusi Land Rover Discovery "kuivua" Se sisältää automaattisen taitto paikkaa kautta Smartphone.

Range Rover Sport 2.0D / 240. joulukuu 2016. Vuodesta Ingenium perheen, 2,0 litran ja käytetty jo Evoque tai Discovery Sport joilla on valtuudet 150 ja 180 hv, brändi on käynnistämässä muokkaamaton versio turbodiesel 240 hv, jotka myös moottorin pienempi kuin sarja on koskaan asennettu.

Range Rover Evoque 2.0 GTDi. joulukuu 2016. Maa upouusi bensiinimoottorit 4-sylinterinen kuuluva Ingenium perhe, joka korvaa nykyisen I4 moottorin, joka myös alkaa käyttää Jaguar sen XE ja XF, täynnä teknisiä innovaatioita ja kahden tason tehon, 200 240 hv, mutta se on alunperin odotetaan herättää käyttöön tehokkain kaksi versiota, ilmoittamalla kulutus 7,8 l / 100 km.

LEXUS

Lexus IS 300H. tammikuu 2017. Tämä on päivitys Lexus urheilu sedan, joka vie jonkin esteettisiä elementtejä nähdään RC coupe virkistää imagoaan. Se on aggressiivisempi säleikkö ja ilmakanavat pyörän kaaria, jotka parantavat aerodynamiikkaa sekä joitakin pieniä muutoksia sisällä ja suuremman keskus näyttö.

Lexus LC 500. toukokuu 2017. Tämä ylellinen coupe merkitsee uuden aikakauden Lexus paitsi suunnittelun lisäksi myös uuden kehitysalustan ensiesiintymisensä. Se on tie eteenpäin Japanin lujana tulevissa malleissa. Se on 477 hv V8 ja 10-nopeus automaattinen siirto, kun taas LC-500h hybridi-versio, V6, 354 hv: n saanto.

MAZDA

Mazda MX-5 RF. helmikuu 2017. Versio moottoroitu sisäänvedettävä katto MX-5. Jos katon ohitse niiden asukkaiden näyttää coupe, ilman häntä -podrá lennossa descapotarse hänen tyyli on täynnä Targa, koska sivuosat sinä pystyt vahvistamaan tunnetta suojaa. Runko on 130 litraa, kuten on -roadsterissa ja moottorit ovat kaksi versiota, jossa on kangas katto: 131 hv 1,5 ja 160 hv 2,0.

MERCEDES

Mercedes E All TerrainMercedes E Clae All Terrain. maaliskuu 2017. Allekirjoittamisen tähti haluaa kilpailla Audi A6 All Road kanssa kehitetty E-sarjan farmarin ja Mercedes on puhuttu All Terrain versio. Muun muassa sillä on korkeus vaihtelee ilmajousitetun ja suoja polkuja alhainen.

Mercedes-AMG GT R. huhtikuu 2017. Paljastettiin Goodwood viime sali, R GT on urheilu pää kehittynyt GT. V8-moottori kehittää ei vähemmän kuin 585 hv, 74 hv enemmän kuin versio S. paino on vähennetty myös 90 kg uuden pakokaasujärjestelmän ja hiili katto, mm.

MITSUBISHI

Mitsubishi GT-PHEV. Ensimmäisellä neljänneksellä 2017. Seuraavan sukupolven keinot ja plug-in hybridi lähestymistapa SUV 120 km sähkölieden lämpö siirtymistään kolme sähkökäyttömoottori ponneaineita. Yksi avustamaan polttomoottori ja kaksi muuta perustaa kaikki neliveto.

Mitsubishi Outlander. tammikuu 2017. Päivitä keskeiset esteettisiä parannuksia ja laitteiden, erityisesti aktiivista turvallisuutta koskevia huolenaiheita. Hybridi-versio sisältää myös uuden ohjelman -EV Priority MODE että maksimoidaan sähkömoottorin ajon polttoaineen kulutuksen parantamiseksi, ja ensimmäinen kaasuun.

Mitsubishi ASX. tammikuu 2017. ASX kunnostettu, ajoneuvo, joka on juuri ylittänyt jopa yli muutoksen yksityiskohtia edessä, aggressiivisempi ja hyvin moderni grilli ajovalot, vaikka oletettavasti uusien elementtien yhteyden.

NISSAN

Nissan Micra. Ensimmäinen puoli 2017. Neljännen sukupolven Nissan Micra tulee keskellä brändin luomiseen ensi vuonna. Voittaa este 4 metriä, joka asettaa hänet yhtäläinen mahdollisuus taistella kaupunkien. Siksi parannus sisätilojen tilavuus ja lisänneet kapasiteettia runko, kaksi hänen heikkoutensa toistaiseksi odottamaan. Se myös jakaa tekninen perusta kanssa Clio.

Nissan MicraNissan Qashqai. lopullinen 2017. Loppuun mennessä ensi vuonna pitäisi päästä 2017 päivitys Nissan Qashqai keskeisillä esteettinen, jolla on etusäleikkö hallitsevat suurten keskuspankkien V Micra ja amerikkalainen tyyli malleja. Olin odottaa järjestelmällä itsehallinnollisesta ajo jo myynnissä Japanissa ja syntymistä plug-in hybridi-versio vuotta myöhemmin, vuonna 2018, myös saavuttaa Renult ajoneuvoja.

OPEL

Opel Zafira. lokakuu 2016. täysin kunnostettu siihen pisteeseen menettää sukunimensä Tourer tarjoaa upeita sisustuksen kantavuus 710 litraa viiden istuimen kokoonpanossa. Avaruus ja ergonomia ovat sen vahvuuksia, jossa toinen rivi yhden istuimia taittaa mielensä lisäämällä vaihtoehtoja modulaarisuus. Sen moottori linja kulkee 1,4 bensiini 120 ja 140 hv ja a priori suosituin Disel 1,6 120 ja 2,0 136 hv lisäksi 170 yläpää.

Opel Ampera-e. 2017. Vähän tai ei mitään tekemistä uusien Ampera-e kanssa vallankumouksellinen sähköinen Ampera laajennetulla 2011. Tässä on alku tuotteen hyökkäävä 2020. Olemme vaikeassa 100% sähköinen kompakti viisipaikkainen lupaa ei vain voittaa useimmat kilpailijat autonomiaa, arviolta yli 300 km, mutta myös merkitty olemalla edullisempi auto seuraava hintaan Renault Zoe klo BMW i3.

PEUGEOT

Peugeot 3008. lokakuu 2016. Siellä alustan muutos, nyt EMP2, ja siksi paino parabienes -100 vähiten kiloa, -Enemmän asuttavuuden polvi tilaa ja 520 litraa maletero- tai sähköisten arkkitehtuuria. Uuden Peugeot 3008 BlueHDi varustaa moottorit 100, 120, 150 ja 180 hv, 130 hv PureTech 1,2 ja 1,6 THP 165 hv. Tämä sukupolvi ei ole saapunut hänelle neliveto, mutta se tarjoaa paremman pito-ohjain, jossa 5 käyttötilaa.

peugeot 3008Peugeot 5008 maaliskuu 2017. Peugeot ympäröi tätä uuden sukupolven MPV 5008 SUV, mutta mitä se kätkee ei ole vain aito tapa kaikki paitsi yksi monipuolisimmista ja tilava markkinoilla. Se mittaa 11 cm lisää yhteensä 4,64 m. Istuimet kolmannen rivin eivät ole vain vedettävä, mutta myös voidaan poistaa laajentaa boot tilavuus 702 litran in paikkainen kokoonpano 5-780 litraa.

Restyling Peugeot 308. maaliskuu 2017. Ja istuu uuteen perusteella merkin (nykyaikaisempi alustalla, i-Cockpit ja nykyisen valikoiman moottoreita), pieni matka jätetään Peugeot 308 kiinni: se päivittää ulkoisen kuvan ja sisustus, näpelöintiä alustan ja paremmat laitteet.

Peugeot 508. Lopullinen 2017. Myös nivelletty EMP2 arkkitehtuuriin, 508 kiipeää kelkkaan autonomisten ajo on tärkein tekninen vaatimus. silmiinpistävää suunnittelu, toisen sukupolven i-Cockpit ja paras valikoima talon muuttajia vastaa kääntämällä 508 tulee korkealentoinen sedan.

PORSCHE

Porsche 911 GT3. tammikuu 2017. Esteettisesti aggressiivinen, tehokkaampia ilmanottoaukot edessä puskurin ja valtava lentokoneiden työskentelyä, mitään uutta etuspoileri, takaspoileri, joka parantaa tukea korkean nopeuden ja uusi pienempi aerodynaaminen linko.

Renault

Renault Scenic ja Grand Scenic. marraskuu 2016. Kanssa "lyhyt" versio 4.40 metriä ja viisi paikkaa ja toinen 24 enemmän cm, ennustettavasti aina seitsemän paikkaa markkinoilla, kuten Espanjan, Renault Scénic ja Grand Scénic on DCI 110 moottorit, 130 ja 160 hv, lisäksi TCe 115 ja 130 hv.

Renault ScenicRenault Zoe. joulukuu 2016. Laajennetun kantaman versio (pidentäjän puhu Renault) tämä voima tulee ennen vuoden loppua. Tämä ei ole versio, joka on saatavana bensiinimoottorilla "varaus", mutta käyttää enemmän kykenevä paristoja, uuden sukupolven, ja optimoitu sähköjärjestelmä. Niin, se yhdenmukaistaisi 400km verrattuna 240 tänään, jonka tarkoituksena on saavuttaa 300 km todellisessa käytössä.

Renault Koleos. maaliskuu 2017. Sinulla on pituudeltaan lähes 4,70 metriä, mikä on huomattavasti suurempi kuin edeltäjänsä. Tämä kasvu voi mahdollistaa jopa seitsemän paikkaa, kuten tehdään X-Trail Nissan tätä mallia osakkeiden alustan C / D Alliance.

SEAT

Seat Leon. Ensimmäinen neljännes 2017. Vähäisiä kosmeettisia muutoksia sen edessä ja takana sekä mekaanisia kehitys tulee sisällyttää uuden Seat Leon joka on enemmän uutisia pian.

Seat Ibiza. helmikuu 2017. MQB alustan myös viidennen sukupolven tämän best. Sen mitat eivät juuri poikkea nykyisestä mallista, vaikka se on enemmän sisustus roominess sekä etuistuimilla ja takana, ja suurempi runko. Se on kevyempi ja ei-hybridi-versiot hylätään.

Seat Alhambra. kesäkuu 2017. Facelift tuotemerkin minibussilla. Lopussa vuoden on takki versio ja kutsutaan X-kokemuksemme Alhambra, että lanka León X-Perience voi muuttaa suspensiot ja sisällyttää muovi kilvet ja tiettyjä yksityiskohtia kantajaa.

Seat Arona. 2017. Istuin julkaistiin vuonna 2017 uusi SUV nimeltään Arona. Se ei tule olemaan "mini" Ateca varsinaisesti mutta tekninen ja mekaaninen alustan joka jättää on sama, joka käyttää uutta Seat Ibiza, eli MQB modulaarinen alusta.

SKODA

Skoda Superb Sportline. lopullinen 2016. Tšekin brändi lanseeraa uuden viimeistelytasoa erinomaisen sedan, joka lisää valitsemalla tarvikkeet antamaan persoonallisuutta sekä sisä- että ulkopuolella. Tämä versio varmasti varastaa myynnin yksinoikeudella malleja kuten BMW M tai Audi S-Line.

skoda KodiaqSkoda Kodiaq. Ensimmäisellä neljänneksellä 2017. Se tulee pian yksi odotetuin malleja vuoden: Skoda Kodiaq. Aluksi mukana versioiden 1.4 TSI (125 ja 150), 2,0 TSI (180 hv) ja kaksi 2.0 TDI (150 ja 190 hv), johon tehokkain versio 2.0 TDI liittyy 240 hp, ja kaksi turbot yhden sijasta.

SMART

Smart ja sähköiset Forfour. tammikuu 2017. Smart on päättänyt panostaa voimakkaasti sähköauto. Uusi sähköinen versioita fortwo ja Forfour mallien tullessa markkinoille aiemmin tänä vuonna. erinomainen valikoima ja aika hyvin tiukka lataa lupauksia.

SUZUKI

Suzuki Ignis. tammikuu 2017. Suzuki ottaa tämän nimi, josta tällä kertaa pienen SUV tehty lavalle Baleno.

Suzuki Swift. kevät 2017. Uuden sukupolven. Se säilyttää silmiinpistävä suunnittelun, materiaalit parannus, keventää kourallinen kiloa, ja otetaan käyttöön kaksi uutta moottoria turbogasolina talon: 1,0 Kolmisylinerinen 1.4 turbo GTi taskussa.

TOYOTA

Toyota GT86. lokakuu 2016. Debytoida optisista LED ja aggressiivisempi puskurit ja uusia verhoilu ja urheilu ohjauspyörä. Mekaanisesti, ei muutosta, paitsi jouset, vaimentimet ja uusi asetelmia pyrkiä suurempaan ketteryyttä ja ajettavuus reunalla.

Toyota C-HR. joulukuu 2016. Houkutteleva crossover uusi Toyota C-HR, jossa sen pituus 4,35 m,, sisältyy kompakti segmenttiin. Se perustuu alustan tnga on julkaissut uusimman Prius, ja tarjotaan samalla mekaaninen hybridi 122 hv. Mukaan markkinoilla tulee olemaan myös 1.2 turbo bensiinimoottori 115 hv.

VOLVO

Volvo V90 Cross Country. maaliskuu 2017. Campera esteettinen, ja tukea tilauksia. Sen hinta, mistä 56000 euroa. Se on 60 suurempi kuin nykyinen V90 millimetriä.

Volvo XC60. 2017. Volvo XC60 on suuri aukko vuonna 2017. alustan ja julkaisee vaihteleviin moottoreita, joka on varustettu potkurit 4-sylinterinen, sekä bensiinin ja dieselpolttoaineen, ja siirtymä 2,0 litraa.

VOLKSWAGEN

VW Golf 2017VW Golf. marraskuu 2016. Välillä loppuosuuden kaupallisen elämän Golf VII kokevat hieman uudistuksen myötä painotetaan erityisesti uudistamalla laitteiden yhteydet ja multimedian, uusi täysin digitaalinen ohjauskeskus ja eri kohtien julkaistiin Tiguan. Se tekee sen ulkonäkö uusi 1.5 TSI moottori ja tehokas versiot 130 ja 150 hv. GTE: hybridi menee 204-218 hv.

VW Tiguan XL. helmikuu 2017. Pitkä akseliväli versio ja 7 paikkainen joutuu uusi iso SUV Skoda myös Kodiaq, samanlaista lähestymistapaa, samalla akseliväli ja mekaaniset samanlainen (jos ei identtisiä). Ennustettavasti, Tiguan on korkeampi hinta.

VW Polo. maaliskuu 2017. Kuudennen sukupolven VW Polo kasvamaan noin 4,17 metriä lähempänä kuin koskaan Golf. Se käyttää MQB alustaa, joten odottaa paranevan dynamiikan, tehokkuus ja ajomukavuus, jossa on painon säästö on 70 kg olevan noin.

VW Touareg. lopullinen 2017. Se kasvaa 20 cm päästä 5,01 metriä, keksiä liitettävyys (kaksi suurta näytöt) ja tuo tehokas plug-in hybridi moottori (turbo 252 hv enemmän tehoa 100 kW: n moottori), jolla voi matkustaa jopa 50 km sähkö-tilassa.

Saatat myös olla kiinnostunut:

Paras sedans ja maastoautojen, jotka tulevat

Paras kompakti autoja saapuu

Pariisin autonäyttely 2016: Kaikki uuden auton