Dacia Duster, viisi syytä ostaa

Kestää vuosia vakiintui yhtenä menestyksekkäimmistä SUV Espanjassa, mutta toisin kuin Sandero, Dacia Duster kätkee enemmän kuin alhainen hinta.

Dacia Duster_5 Syistä ostaa

Dacia Duster_5 Syistä ostaa

Dacia Duster_5 Syistä ostaa

Dacia Duster_5 Syistä ostaa

Luvalla Nissan Qashqai, ei ole paljon muita Maastoauto myynnin tasosta meidän markkinoilla vakaa, säilyttäen vuosia kunniapaikka ranking SUV: aina viiden parhaan joukkoon parhaat myyjät. Sen cruising taso on myös paljon vakaampi kuin joitakin suoria kilpailijoita, joiden enemmän tai vähemmän kysyntää sykliä joskus vastaa: tarjoukset, päivitykset vaihtelevat jne Tietämätön tarjouksia, selkeät tilejä, joilla on hyvin jäsennelty ja määritellään alue, alue Duster Se ei ole estänyt kehittyvän ja on antanut merkittävän salkun asiakkaita, turvallisesti, katso häntä enemmän kuin alin markkinahinta. Tässä muutamia syitä, miksi ostaisin minulle Dacia Duster.

Dacia Duster: sen hinta, mutta onko se todella niin alhainen?

Kyllä, mutta se riippuu. On totta, että Dacia on kunnia tarjota SUV alin hinta koko markkinoilla sen versio 1.6 bensiini 115 hv ja viimeistely Base. Voit ostaa sen 10900 euroa. Sen moottorin, päivitetty vuosien vaan sen pitäisi olla yhtä vankka kuin muu auto, mutta on bensiinimoottori paljon tehokkaampaa, miellyttävä ja suositteli, 1,2 TEFC 125 hv. Olette versiot 4x2 ja 4x2 15980 euroa 13980 euroa. Se on paljon hiljaisempi potkuri ja, jos mahdollista, myös tarkempia. Duster tekee äärettömän miellyttävämpää ja nopeammin ja kuluttaa vähemmän, mutta se on myös ponneainetta enemmän "elementtejä" 1.6: pieniä kapasiteetti, sen 125 hv tulevat overfeeding, vaikka sen ei pitäisi pelätä luotettavuutta Dacia brändi joka kerta, ainakin tällä hetkellä, ylistävät autojaan 5 vuotta takuu - jopa 180000 km yhteensä mutta varo sakon tulostaa ja edellytykset riippuen kilometrin tulet kolmatta vuosi-.

Se on bensiinin josta löydät edullisimmat malleja markkinoille. Mutta usein edellä mainittu Dacia Duster 1,6 115 varten peugeot 2008 Pure Tech 1,2 82 hp'd maksaa 14200 euroa varten Fiat 500 X 1.6 E-Torq 110 hv, 14300 euroa tai enemmän täydellinen valinta keskuudessa SUV bensiinin vastaava, Suzuki Rajat yhden S 1.6 VVT, 15700 euroa.

Diesel kaksi työntövoimalaitteet tarjoamia Duster, aina alkaen 1.5 dCi moottori käyttää myös Nissan Juke tai Renault Captur. on Dacia Duster 1,5 dCi 4x2 90 hv maasta 14481 euroa -For että hinta, et löydä toista SUV diesel niin Parhaat-; ja dCi 110 hv maasta 15080 euroa 4x2 versio ja 17080 euroa 4x4-neliveto paitsi Fiat Panda 1.3 Multijet 4x4, mikään muu auto "vastaava" dieselmoottori ja wheel drive on halvempi.

Kaiken käytettävissä ohjauspotkureita suosittelisi tahansa 1.5 dCi versiot. Ja kahden tehotasojen saatavilla, ero välillä 90 ja 110 hv on vain 600 euroa, Mielestäni hyvin käytettyä rahaa annetaan paremmin reagointikykyä. viimeistely Saaja ja 4x2, Dacia Duster 1,5 dCi 110 hv 16430 euroa Se olisi minun valinta lopulta. Jos jälleenrahoittaa 60 kuukautta maksaisit merkinnän euroa ja 1600 euroa kuukausierissä 347,77, toimintaan sain 22953 euroa enemmän kuin 845 henkivakuutus joudut maksamaan pakollisia.

Jokapyöräveto maksaisi ylimääräistä 2000 euroa. Se on tekijä, joka on valintasi, riippuen käyttötarkoituksesta auton kohtaloita.

Dacia Duster 1,5 dCi 110 saaja riittävästi varustettu

Tiedät että Dacia Maca ei fancy, mutta ulkonäkö ja räätälöinnin, Dacia Duster on kaikkein näyttää kaikkien mallien luettelo brändin. Jos voisit "hengissä" ei ilmastointi, voit käyttää Ambiance maaliin, mutta mielestäni sinun arvokkaampi siirtyä suoraan Laureate että lisäksi lisäämällä vaihtoehtoja, Se sisältää vakio-osat, jotka voivat olla äärimmäisen välttämätöntä riippuen siitä, kuka laitetaan valvontaa: Ohjauspyörä pystysuora säätö, kuljettajan istuimen korkeutta tai sähkösäätöiset sähköinen peilit, ja nuppi ja nahka ohjauspyörä. Laureaattina myös saa taka läheisyys anturi ja ilman kameraa tai multimediatietokone selain ja kosketusnäyttö 7 tuumaa vain 230 euroa. Niistä mekaanisia osia, jotka myös erottuvat, sisältävät Stop&Aloita tai vaihteistoöljyn 6 nopeutta.

Dacia Duster: dynaamisesti tyydyttävä

Dacia vähimmäisvaatimusten, mutta Logan tai Sandero ja sen johdannaiset, ovat myös kehittyneet parasta. Siivoustakki on kuitenkin kevyt koskettaa niitä ajon, ohjauksen tarkkuus ja tunnetta itsevarmuus ja dynaamisesti on epäilemättä paras Dacia vuotta. Tänään peitetty pakollisia turvallisuusstandardit, kuten ajonvakautusjärjestelmä, niiden toiminta on paitsi täysin normaalia, mutta tarjoaa myös ripaus vaimennus ja rehellisesti erinomainen laatu bacheo, Se on yksi suosituimmista autoja, jos käytät autoa usein huonot tiet tai päällystettyjä teitä. En voinut kertoa, jos Duster kestää enemmän kuin toinen markkinamalliin erittäin vaativa käyttö, sanoa, että jopa välinpitämätön, mutta takaan muutamia autoja luokassaan antaa tuon tunteen voimaa ja kestävä kovasta kohtelusta.

Lyhyesti, ei ole todella merkittävä kriittisen pisteen, koska hyvä käytös on myös lisätä hyvää jarrutustehoa ja myös erittäin jalo alusta aina turvallista ja ennustettavissa reaktioita. Joten, niiden heikkouksia olisi pyrittävä, turvallisuussyistä, vuonna ei kovin suotuisa pisteet EuroNCAP testeissä, ja mukavuutta tai elämänlaatua aluksella, jonkin verran korotetussa melutaso.

Dacia Duster 1.5 dCi 110, aidosti tasapainoinen moottori

Niistä vähemmän he viettävät SUV markkinat eivät löydä Duster, mutta ottamaan moottorimalleissa: Renault Captur tai Kadjar tai Nissan Qashqai. Dacia ilmoittaa keskimääräinen kulutus 4,4 l / 100 km varten Duster 1,5 dCi 110 hv, mutta se on luku, joka on paljon vastaa todellisuutta kuin 3,8 l / 100 km, joka Rernault Kadjar varustetuille identtiset, joten huolimatta virallisia teoreettinen erotus, säilyttää 1.5 dCi moottorin, myös Duster, sama hyveitä että kun asennettu muiden merkkien ryhmän, mukaan lukien erittäin edullisia käyttöä. Yksi ero on, että Duster, esimerkiksi vaihteiston kuusi marsseja ei ole ohjeita "taloudellinen"Kehityksen muuttaa niin kauan kuin muut mallit, joiden kanssa sillä mekaniikka, mutta vastineeksi siitä, että Duster 1,5 dCi takaa suuremman "käytettävyys" ja reagointikykyä vaihteella, tyydyttävästi täytäntöön agilityssa vastetekijään liittyvät suoraan turvallisuuteen. Puutteen vuoksi eristys, Duster on, kuten jo sanoin, meluisa, mutta takaan mukavuutta tasot ovat enemmän kuin tyydyttävä.

Dacia Duster: hyvää tilaa kolmiulotteisesti

Se maksaa vähän, on hyvä suorituskyky, mukavuus ja laatu keskeytykset, ei kuluta paljon ja ei ole hidas. Ja jos haluat, voit lisätä kaikki neliveto ja mennä minne en tekisi sitä monien muiden SUV. Onko kuorrutus? liveability paitsi keskiarvon yläpuolella, mutta tiettyjä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen autoja pituus. Yksi heistä, taka leveys kätevästi ylittää kompakti SUV, keskipitkän kapakoissa ja muiden suurten tiedostomuotoja: sen 139 cm ovat elintärkeitä, jos sinun täytyy täyttää kaikki paikat. Myöskään ei ole hyvä korkuisia tai tilaa enemmän kuin tyydyttävä jalat, kaikki tämä, muista, autossa on 432 cm jota muuten myös löytää kapasiteetti merkittävän kuorman 395 todellisten litraa 4x4 versioita ja edellä 500 litraa 4x2.

Saatat olla kiinnostunut

Dacia Sandero, auton ostimme Spanish

Dacia Duster 1,2 TCe 125 hv, tehokkaampi ja neliveto

Vertaa edullisia: Dacia Lodgy Dacia Logan vs

Adblock
detector