BMW 3-serie: den revolusjonerende nye generasjonen kommer

Fremtiden BMW 3-serie vil være mye mer enn bare fornyelse og vil innlemme flere løsninger når det gjelder konstruksjon og tilkobling. Her er alle detaljene i en saloon referanse.

Den nye BMW 3-serie vil være en realitet i 2019

Den nye BMW 3-serie vil være en realitet i 2019

Den nye BMW 3-serie vil være en realitet i 2019

Den nye BMW 3-serie vil være en realitet i 2019

den Future BMW 3-serie som åpner i 2019 Det er mye mer enn fornyelse av en sedan eller kloning av sin toppserie. med saga nye 3-serie, BMW har til hensikt å lede produksjon fler-, nye konsepter tilkobling og sikre permanens av tradisjonelle forbrenningsmotorer. Men gå på fest.

Hvis Future BMW 3-serie -G20 generasjon, allerede i bevis, datert offisielle presentasjonen sent 2018 og for salg i begynnelsen av 2019- du ikke finner noe revolusjonerende på den måten at jeg satt i tvilende, vil jeg forsikre deg om at hvis bakgrunnen. Vi står overfor det som er muligens el større generasjonsskifte i historien av merkevaren, materialisert i en saloon større emballasje og transitt til førerløs bil.

2019 BMW 3-serieBMW Serie mars 2019: teknologi og interiørdetaljer

i BMW 3-serie du finner nok av nyheter. i lugar, Du kan se en interiørrens, med færre knapper og mange funksjoner gestiske kontroll. På dette, BMW hevder å ha hørt kunden å utvikle mer intuitive funksjoner, og samtidig beholde I-drive dreieknapp. Konseptet i-Vision er den nye inspirasjonskilde i det estetiske; 5 og 7-serien i teknologi, også forbedre serien series 3 på mange andre områder. i tilkobling, bare ønsker BMW er tilkoblet bil paradigme i den grad at bilen spiller rollen som personlig mobilitet partner. Brukeren vil ha enda regelmessige oppdateringer av programvare der forynger G20 generasjon, digitalt, seks i seks måneder. Men hva BMW ikke glemmer er at, bak rattet, vil det være en driver å fortsette kjøringen like, og der, fremtiden 3-serie skjuler en annen revolusjon mer.

BMW Serie mars 2019: enda lettere

den BMW 3-serie nye generasjonen du vil den letteste så langt XXI århundre. I gjennomsnitt, den veier ca. 80 kilo mindre. Double fortrinn, fordi det blir å være også større. 6 cm mer i lengde, hvorav to av disse er konsentrert mellom akslene. Mer amplitude, blir også bredere. I sin nye fronten vil vi se visse estetiske ressursene i fremtiden skip logo, Series 8, fortsatt i konseptet form. hans "Huden blir mer delikat" fordi det vil være større nærvær av aluminiumklorid mens "sine bein" kommer forsterket med nye proteser. velkommen arkitektur CLAR Rekke store laden fler-, men igjen jeg lærte å bruke 3-serien takket være nye byggeprosesser karbonfiber preformer av større eller innleiret metallelementer som kan boltes andre deler. Han har også klart BMW forenkler og cheapens produksjons prefabrikkerte elementer, slik at karbonfiber Det vil strekke seg utover søyle inne de andre nye strategiske områder.

2019 BMW 3-serieBMW Serie mars 2019: motorer

i fremtid rekke motorer for BMW 3-serie Det kan høres ut som alt eller nesten alt. Du vet sikkert at merkevaren har enhetene 3, 4 og 6 sylindret, men med mindre alle er basert på "kit" Modular 0.5L kapasitet per sylinder, er alle overraskelser, og tilsynelatende bra.

Generelt, motorer av den nye BMW Series mars 2019 vil øke med 2,5 prosent utbytte, mens når det gjelder det vil redusere forbruket rundt en 5 prosent. For å oppnå versjoner som 316d lenger fire-sylinder til å ha 3. 318 opprettholder den nåværende arkitekturen, men går til 163 HK og dreiemoment opp til 35,7 mkg, mens for 320d og 325d De estimerte 190 og 238 hk. Alle fire sylinder turbodieselmotor vil ha dobbelt kaskade, øker trykket i injeksjons skinnen, EGR ventiler -av tokanals høye og lave trykk- og DeNOx katalysatorer totrinns. Ikke alle inne også endres, og mye som svakt konisk sylinder og utvidelse planlagt for å skaffe varmt sylindrisk form. Alle trær vil også gjennomføre balansert. Bensin, mindre vekt, høyere injeksjonstrykk -350 barer- nye geometrier pulverisert brensel, separat kjøleblokk og topplokk og innlemme partikkelfilter.

For elskere av de mest lidenskapelige tilhengere, dobbel gave. Først vil det være en Diesel-versjonen M, utviklet av M Ytelse og det store motorbasen 6 triturbo sylindre. I mellomtiden, både fremtiden BMW M3 som hans M4 versjon av Series 4 (modell avvike fra det tekniske grunnlag av serie 3), De vil elektrifisere tilsetning av en elektrisk driv mellom varmemaskinen og automatgir, og øker sin makt å 460 hk og å forbedre drivstofforbruk og utslipp.

Adblock
detector