Så er Honda CR-V 2017: offisielle bilder og detaljer

Honda CR-V 2017: første bildeneHonda CR-V 2017: første bildeneHonda CR-V 2017: første bildeneHonda CR-V 2017: første bildene

I løpet av de neste vinter, Det vil gå på salg nye Honda CR-V 2017, dyp oppdatering som underkastes den japanske å sin SUV verdens mest vellykket.

den Honda CR-V 2017 Den presenterer mange ny på forskjellige steder. I den estetiske kapittel, utforming Det kommer til å ta mer aggressive og moderne funksjoner med nye former i det fremre området, LED-lykter type ny faktura, som omfatter en ny dobbelt eksosutløp i den bakre og bakre område med små endringer i støtfangeren og frontlykter. Mot bedre synlighet, Honda sier at det har noe redusert bredden på søylene A. På den annen side, for å gi et sportslig ytre berøring potensielle kjøpere kan velge mellom nye utforminger av lettmetallhjul 17 og 18 inches.

Honda CR-V 2017Honda CR-V 2017: mer funksjonell

den Honda CR-V i sin fornyet rekkevidde 2017 vil innlemme en smart åpning bakluken. gjennom kalt håndfri tilgang til det indre, under støtfangeren bak flere sensorer. Disse er i stand til å detektere tilstedeværelsen av foten driver / ledsager åpne porten automatisk uten behov for å operere den tradisjonelle skytteren / knappen med fingrene.

Honda CR-V 2017: motorer og teknologi

Den høye mekaniske nyhet Honda CR-V 2017 stjernene ny bensinmotor 1,5 DOHC, firesylindret, direkte injeksjon kompressormatet turbolader. Den effekt er 190 hk og som sprettert, denne motoren er i stand til å sikre en mer tilfredsstillende respons forbruk og utslipp i stedet for beskjedent. Fullstendig tilførsel bensinmotor 2.4 DOHC -vtec direkte injeksjon. Begge motorene er kombinert med en automatisk kontinuerlig variabel CVT.

mekanisk tilbud Honda CR-V 2017 Det er for det amerikanske markedet (den første oppdateringen har bare blitt annonsert for det nordamerikanske landet, selv om mange av de nyvinninger som vi forklarer i denne artikkelen også innlemme den europeiske modellen). Husk at i dag i Europa Honda CR-V Det blir gitt med to motorer Diesel i-dtec 1.6 120 og 160 hk og driv 2.0 -vtec bensin 155 hk.

En av de effektive teknologier som skiller seg ut i Honda CR-V 2017 er Systemet med variabel åpning av frontristen, som åpnes eller lukkes i samsvar med kjøresituasjonen. I mellomtiden er det også aktuelt å innlemmelse av en ny elektrisk servostyring, variable EPS.

Honda CR-V 2017Honda CR-V 2017: maksimal sikkerhet

den teknologi Honda Sensing, som omfatter en rekke sikkerhetsutstyr og systemer bidrar til kjøre, Den vil være tilgjengelig i Honda CR-V 2017. Blant de mest fremtredende systemer inkluderer, merker de at enheten nødbremsing (CMBS) med front Collision Warning (FCW) system, fotgjenger deteksjon, den adaptive cruise control med variabel kontroll av hastighet avhengig av trafikken og deteksjonssystemet ytterligere trafikk (trafikk bakre tverr skjerm), automatisk system kraft-bjelke-krysset, blant andre.

Honda CR-V 2017: tilkobling og underholdning om bord

I fornyelse av selger SUV, sprettert sikrer at på innsiden av CR-V 2017 vil inneholde materialer høyere kvalitet både visuelt som virkelige (eller trykk). Fans tilkobling vil ha på CR-V en god alliert, med tillegg av et nytt multimedia systeminformasjon, navigasjon og underholdning utrustet med et nytt multifunksjonsberøringsskjerm 7 inches. Applikasjoner for mobile enheter iOS (Apple) og Android-operativsystemer også du kan nyte ombord ny CR-V 2017.