Så det vil være andre generasjon av Nissan Juke

Denne høsten og vi vil vite definitivt den nye Nissan Juke. Igjen en svært risikabel og sporty design, avansere vi noen detaljer om sin andre generasjon.

Nissan Juke: dette kan være din andre generasjon

Nissan Juke: dette kan være din andre generasjon

Nissan Juke: dette kan være din andre generasjon

Nissan Juke: dette kan være din andre generasjon

Skriv denne datoen på kalenderen 2017 motor: høstsesongen. Det vil være i september, under Frankfurt Motor Show, eller slutten av oktober, under Tokyo Motor Show, Nissan når vi offisielt lanserer de første rapportene om sin forventede andre generasjon Juke. Eller, kanskje, mer enn sannsynlig bruke de to begivenheter: den første visningen og den endelige produksjonsmodell, mens i den andre vi avduke sin variant e-Power, med en ny hybrid prototype. Mens du venter, kan vi allerede komme videre i Autopista.es nye detaljer om hvordan vil dette helt New Small SUV.

Ja, fordi hvis da han ble født Nissan Juke var praktisk talt alene i SUV-segmentet urban, og alle lyskastere peker på ham, og når den kommer i slutten av 2017 eller tidlig i 2018 sin andre generasjon vil stå overfor en reell bataljon. De allerede etablerte og ledende salgs-, Renault Captur, Peugeot 2008 eller Opel Mokka X, Nye Seat Arona, Stonic Kia, Opel Cross X ... og mange nye rivaler under utvikling og vil bli lagt til. Derfor vil dens utvikling er avhengig av deres suksess denne gangen.

Hva er ingen tvil om at nye Nissan Juke vil forbli, mer enn sannsynlig, den mest originale og risikofylt SUV i sin klasse. Mange av funksjonene er annonsert som de kommer fra konsept Gripz (Som du kan se bildene dine, og opplevde selv bor sammen med sin designer), også presentert på den forrige utgaven av Frankfurt Motor Show 2015. Og tilsynelatende sett, og selv om det selvsagt den endelige utviklingen er mer konservativ, setter scenen er tydelig.

Den nye Nissan Juke vil derfor ha et bilde av de mest tankevekkende. innlemme nye LED-lykter formet pilen, en frontgrill markert V-formet og mye nerve langs legemet, idet det også detaljer allerede presenterte nye Nissan Micra. Faktisk, nettopp, den nye Micra også risikabelt Juke vil ta denne nye plattformen. Det er en ny modulær arkitektur alliansen Renault / Nissan, premiered på verktøyet og kalt CMF-B. Lettere og mer holdbar understell, vil denne basen som også anvender neste ny generasjon Renault Clio.

Nissan Juke 2017Med en bemerkelsesverdig utvikling som søker å påvirke den i letthet og også lydisolering, den nye Nissan Juke vil også ta i bruk mange komponenter og teknologi av sin storebror Qashqai, som deres fornyet multimedia systemer, fulle multifunksjonsdisplay preg på 5 tommers farge for instrumentering eller sikkerhetssystemer og kjøre assistanse Intelligent kjørekontroll (Reduserer kropps vertikal oscillasjon) og Trace Intelligent Control (Hjelp til å registrere Juke spore mer nøyaktig). I begge tilfeller, fungerer systemet på bremser og motor. Og, selvfølgelig, har også automatisk nødbremsing og fotgjenger deteksjon, perifere kameraer, blant andre nyvinninger.

Nissan Juke 2017: motorer

Mekanisk, den nye Nissan Juke vil inneholde den nyeste generasjonen av motorer Nissan, og effektiv annen nyhet. Blant de førstnevnte, vil markere ankomsten, som i Micra, en 0,9 Turbo bensinmotor 90 hk strøm, sammen med diesel 1,5 dCi De er kjent i Alliansen, men premiere nye krefter. I bensin, er det også forventet ankomst 1.2 TCE 115 hk og det er mer enn sannsynlig en 1,6 TEC opp til 220 CV, samme riding Renault Clio RS Trophy.

Imidlertid kan den store nyheten om Nissan Juke nå en nye spesielle hybridversjon, sammenstillingen er kjent med e-Power navn. I den nye Micra har det allerede annonsert den sannsynlige nye hybridløsning inn i serien, og Juke sikkert også tenke på. I den kommende Tokyo Motor Show vil vi se en prototype på forhånd, men vi kan bekrefte at denne varianten har sikkert med elektrisk drift nåværende Nissan Leaf (Dvs, har nesten 110 hk) Og en liten bensin-motor 1.2 TCE, noe som mer enn sannsynlig opptre bare som en generator. Dens elektriske komfyren ville derfor være høy. Allerede de mangler for bare et par måneder for å fortsette å lære nye detaljer om dette etterlengtede SUV.

Du kan også være interessert i:

Dette er den nye Nissan Micra

Så vil Nissan Qashqai 2017

SUVer med mer innvendig plass

Adblock
detector