Nissan Juke 2017: den revolusjonerende liten SUV, om

Den første Nissan Juke brøt formen for sin nyskapende design. Den nye generasjonen, som er planlagt for 2017, vil være like eller mer fantastisk. Her er et gjennombrudd.

Første bildene av hva den nye Nissan Juke

Første bildene av hva den nye Nissan Juke

Første bildene av hva den nye Nissan Juke

Første bildene av hva den nye Nissan Juke

den SUV feber temperaturen fortsetter å stige. For noen dager siden, vi publisert en omfattende guide til alle SUV som kommer i resten av 2016 og 2017. I denne rapporten har vi tatt ikke veldig viktig for en bil, en modell bare motta nyheter veldig, veldig frisk: den ny generasjon Nissan Juke.

Ifølge tilgjengelig informasjon Autopista.es, tuning Nissan Juke av andre generasjon Det er i sin siste fase av utviklingen. Hva om vi kan forutse er at dette urban SUV segment B Den vil være tilgjengelig på markedet 2017.

2017 Nissan Juke: struktur og tekniske gener

den ny bil plattform konstruksjon, som er en forkortelse CMF-B den Renault-Nissan-gruppen, vil være ryggraden i den nye Nissan Juke. Bilen vil debut denne plattformen vil bli den neste generasjon Nissan Micra og vil følge den nye Nissan Juke og, selvfølgelig, den mest solgte Renault Clio, som bare vet hovedlinjene i en dyp fornyelse.

lettere og sterkere materialer (Mindre vekt og derfor mer effektiv og smidig kjøring) utforme konstruksjonen Nye Nissan Juke 2017. Mekanisk, er ventet å fortsette å satse på "nedbemanning", dvs. svært motorer både diesel og bensin og lav kapasitet. I dette området, vil tilførselen av bensin forvente motorer 1.2 TCe 120 hk og 1,6 TCe forskjellige effektnivåer (over 200 hk Juke Nismo sportslige versjoner). Vi bør heller ikke utelukke en hybrid-versjon som den som allerede er satt opp for et år siden prototypen Nissan Gripz.

Nissan Juke Concept Gripz2017 Nissan Juke: bet utforming

En stor og risikable veddemål første Nissan Juke det var dens revolusjonerende design. i denne andre generasjon, Japanske firmaet ønsker å "forårsaker" drivere med Slyngete, futuristiske, kantede linjer knapt gå ubemerket for det menneskelige øyet.

I denne estetiske saken, vil vi fremme Nissan Juke fremtiden Du har mange lignende funksjoner til Nissan konsept Gripz vist på Frankfurt Motor Show 2015.

Nissan Juke 2017: rivaler

copetition som vil møte Nissan Juke 2017 Det vil være veldig vanskelig. Modeller som Peugeot 2008, Renault Captur og den nye Opel Mokka X prøve å sette ting veldig vanskelig å urban SUV Nissan. Dette er hans tre hovedmotstandere, men sikkert vil det bli flere kamphanene som ønsker å komme inn i kampen.

(*). Bildene som følger denne artikkelen er Nissan Gripz Concept (fremtidige Juke vil ha lignende design funksjoner). Klikk på bildene for å se hva som vil være Nissan Juke 2017.

Du kan også være interessert

- Beste SUV for mindre enn 20.000 euro

- Kjøpe Guide: media eller kompakt SUV mest interessante

- Sammenligne opptil tre biler på en gang

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector