Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost- 125 hk, god balanse

Vi testet den renoverte Ford Ecosport 2015, i dette tilfellet 1,0 EcoBoost bensinmotor 125 hk, et interessant alternativ for sin balanse og generell smak.

Test Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost- 125 CV

Test Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost- 125 CV

Test Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost- 125 CV

Test Ford Ecosport 2015 1,0 EcoBoost- 125 CV

Bare to år etter utgivelsen i markedet, Ford gjennomgår en fullstendig oppdatering til din liten SUV, den Ford Ecosport. Kosmetiske endringer på utsiden og innsiden er ikke veldig rik-the main, eksternt, er ingen reservehjulet som jeg var tidligere på bakluke-, Selv om de modifikasjoner som er viktigst på det tekniske plan, med en mekanisk rekkevidde og tilpasset til europeisk standard for utslipp euro 6 og en rekke tekniske justeringer du måtte forklare.

Når det gjelder chassis, den Ford Ecosport 2015 Den presenterer nye justeringer suspensjoner, ny fjærer og dempere (Body er nå 1 cm nærmere bakken). en ny elektronisk stabilitetskontroll programmering og ny servostyring også en del av teknisk gjennomgang av Ford Ecosport 2015. Med alle disse endringene, i det ovale ønsker Ford Ecosport vokse i den dynamiske helt kapittel til å tilpasse mye av sin chassis de særegne europeiske veier.

denne fornyelsen Ford Ecosport 2015, Ingeniører amerikansk merke ønsket også å styrke sin avgrensning, for å gjøre forskjellige forbedringer for reduksjon støy (mekanisk og aerodynamisk), vibes og ujevnheter som kan oppstå opp. For å oppnå dette, har det fungert spesielt alt relatert til isolasjon med ny isolasjon og tykkere materialer i dører, vinduer og dashbord.

Ford Ecosport 1,0 EcoBoost- 125 CVFord Ecosport 2015, Euro 6-motorer

mekanisk tilbud Ford Ecosport Det er tilpasset anti-forurensnings standard Euro 6. Den store nyheten er i tillegg en New Diesel Engine 1.5 TDCi 95 hk, i hovedsak det samme som slippes i sin tid også fornyet Ford Focus. en atmosfærisk 1.5 Ti-VCT 112 HK og: bensin, to alternativer inkluderer turbo av tre sylindre 125 hk 1,0 EcoBoost-. Det var den sistnevnte som kan føre til Ford Ecosport 2015.

I noen markeder, tilførsel av motorer EcoBoost i Ford Ecosport Det vil bli gjennomført med en 140 hk versjon. For denne versjonen av 125 hk, det virker veldig interessant alternativ for sin akseptabel ytelse og totale balansen. Ja vi setter pris på forbedring i form av lyd og vibrasjon lavere hastighet i forhold til forrige versjon. Den høye kjørestillingen er fin for enkel bruk og god sikt det bringer deg, selv fans Ford brukes til å drive Fiesta og Focus vil føle noe sjelden i Ecosport.

den Ford Motor Ecosport 1.0 fortsatt engasjere en manuell girkasse 5-trinns, utstyr og presis operasjon. Ifølge vårt syn, en sjette gear, med utviklingen i stramt og balansert i vårt syn endringen er ikke nødvendig.

Ved kontroller, inne i Ford Ecosport 2015 Den presenterer nye innstillinger og nye krom som øker både følelsen av visuell kvalitet og ekte. Ved å trimme nivåer -trend, Titanium og den nye Ecosport S- og mekaniske versjoner av Ford Ecosport 2015 Det er plassert i en god posisjon i det voksende segmentet næret urban SUV. En feil: fravær av 4x4 versjoner og typen av sideåpning bakluke, selv om litt øker dens åpning radius er likevel vanskelig, særlig i parkerings nettet. Forresten, nå som været er litt verre, med fornyet Ford Ecosport en ny vinterpakke, som inkluderer frontrute og speil oppvarmet speil og luftventiler i baksetet tilbys. Gjennom 2016, utstyret er komplett med tilgjengeligheten av et nytt navigasjonssystem og kameratilkoblingsmuligheter og en bakre parkeringshjelp.

Du kan også være interessert

- Ford Ecosport fornyes på Geneva Motor Show 2015

- Ford: nye biler og priser

Adblock
detector