Toyota RAV4, nytt tilbehør for 2016

Toyota RAV4 utvider sitt utvalg av tilbehør, statister som assistanse system foran og bak parkering og tak barer, blant andre.

2016 Toyota RAV4 tilbehør

2016 Toyota RAV4 tilbehør

2016 Toyota RAV4 tilbehør

2016 Toyota RAV4 tilbehør

2016 Toyota RAV4 er tilgjengelig med nytt tilbehør som kan legges til hvilken som helst versjon.

Blant de tilgjengelige extras japansk SUV, finner vi parkeringsassistansesystemer foran og bak, infotainmentsystemet Toyota Touch 2 & gå (Pluss opsjon), den takstativet (For å plassere stativet, stativet, at ski eller snøbrett) samt tilhengerfeste, velge mellom faste og flyttbare og med inkludert monteringssett.

I den estetiske delen diskuterer vi nye setetrekk -tilgjengelig hud av sort eller beige-farget, og beskyttelseselementer som en fremre bar og støping av støtfangeren og bunnen av dørene, sidepostene, matter laget av gummi eller dekkplaten til støvelen. Også det gir døren trinnene med opplyst logo. Elementer som møbeltrekk, maling og hjulene er beskyttet av oppløsningen Toyota Protect, et produkt som kan holde dem og holde dem skinnende lenger.

Annet tilbehør som kan inkluderes i Toyota RAV4 er forskjellige modeller barneseter og Bakre Entertainment System, der du kan velge eller ikke elektrisk installasjon og kjøpe DVD-systemet PORTAIL to TFT 7 tommers skjermer, en master (håndtak gjengi det valgte innholdet og prosjektet på den sekundære skjermen).

Versjoner tilgjengelig i Toyota RAV4 De er tilgjengelige bensinmotor 2.0 VVT-140 AWD 151 CV, propellen Diesel 2.0 D-4D 150D 4x2 143 hk og hybriddrivsystemet, den sistnevnte med en bensinmotor 2,5 155 hk og en elektrisk motor 105 HK ved den fremre aksel (må det tilsettes en annen 68 hk elektrisk motor på bakakselen for Toyota RAV4 Hybrid AWD AWD). Den resulterende totale effekt av modellen i dens hybridversjon er 197 hk.

Du kan også være interessert

Toyota RAV4, priser

Førsteinntrykket og forbruk av Toyota RAV4

Toyota RAV4: 5 grunner til å kjøpe

Toyota RAV4 Hybrid, vi prøvde

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector