Ford Fusion 2017: Amerikansk Mondeo, firehjulsdrift og V6 biturbo motor

Range 2017 Ford Fusion (Mondeo) Sport-versjonen vil innlemme sport og to hybrid varianter, en plugg, som til slutt kunne nå Europa.

Ford Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslipp

Ford Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslipp

Ford Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslipp

Ford Fusion, vil amerikanske Mondeo være tier og mindre utslipp

Ford Mondeo er en global bil, hver nyhet introdusert til det amerikanske markedet must obserbarse nøye i vårt land. Ikke overraskende stor sedan Ford Disse er montert i anlegget Almussafes (Valencia) og det kan påvirke hver av beslutninger tatt av konsortiet. Derfor utseendet 2017 modell år Ford Fusion -den navn Amerikanske versjonen av Mondeo- og nye versjoner er viktig.

Den første av disse er Sport-versjonen av Ford Fusion, en idrettsprestasjoner variant Altras og firehjulstrekk i stand til å få mest mulig ut av den fantastiske rammen av den amerikanske modellen Mondeo. Motoren, som passer det amerikanske markedet er en V6 bensinmotor med 2,7 liter volum og 325 med dobbel turbo annonsere hp maksimal kraft og dreiemoment på 48,4 mkg, eller hva som er det samme, utmerker seg i nesten 50 BHP og 14 mkg japanske rivaler 3,5 V6 motor som den er målt. Sin makt når alle fire hjul gjennom en firehjulstrekk av siste utvikling og sitter på en Styrt kontinuerlig variabel demping i stand til å flytte fra en fast til myk en som kan minimere virkningen mot små sinkholes forårsaket av regn idiot.

Ford Fusion hybrider

Radikalt annerledes i sin tilnærming er Ford Fusion Hybrid og plug-in-hybridfusjons Energi (Med et i) i to versjoner som forbedrer ytelsen og kunne nå sin elektriske motor drevet 137 km / t. Både premiere programvare som gjør dem vinne raffinert løping, maksimere kjøreopplevelse som kan tilby og forbedre lade rate av regenerativ bremsing, stand nå fange opp 95% av den energi som spres.

Fusion Ford Mondeo 2017I tillegg er elektriske motorer forbedret effektivitet, noe som vil resultere i forbedring i drivstofføkonomi og i tilfellet av pluggen, en økning av autonomi i elektrisk modus, som i dette tilfelle nå overstiger 30 km før den går over til konvensjonell hybrid-modus, men ikke ville det være nok til å nå den blå etiketten null-utslipp bil Spania-. Selv hvem vet om i en fremtidig utvikling 7,6 kWh batteri Det kan erstattes med en høyere ytelse. Foreløpig kan dette lades bare 2,5 timer i en konvensjonell plugg

Utstyre Ford Fusion 2017

den sikkerhet og hva det har å gjøre med utstyr Det er, sammen med kjøring, en annen søyle av Ford Fusion. Dermed opprettholder det fotgjengerdeteksjonssystemet og omfatter et nytt kjørefelt holde system som kommer til å bli trafikkvarslingssystemene nærmer seg bak på bilen.

Integrasjon med universet multimedia Det er gitt ved SYNC3 system, den nyeste versjonen av et grensesnitt som har forbedret sin tilkobling, tilkoblingshastighet og forbedret tale recnoocimeinto. I tillegg, fra nå vil det tillate gjennom anvendelse Koble Sync starte bilen fra mobil eksternt, som ligger rett ved start og stopp og plug-in versjoner programmere den mest gunstige tiden for opplading.

Adblock
detector