10 tips i tilfelle ulykke

På en tur kan du alltid oppstå uforutsette, som en feil i bilen. Den mest alvorlige er lidelse eller vitne til en ulykke. Her er våre tips for å takle begge situasjoner beste.10 tips i tilfelle ulykke

1. Signaler skyld

Hvis bilen er ødelagt, er det viktig å signalisere den med nøds trekanter. Du må plassere de første 100 meter før hendelsen og før en kurve hvis ulykken skjedde senere.

2. For å se bedre

Når du må gå av bilen, bære vesten før og ikke i full kjørebanen: Det er viktig å få deg til å se, men pass på, ikke gjør deg udødelig!

3. Gå ut av sirkulasjon

Hvis du må reise på veien, gjør det så langt vekk fra trafikk: Hvis mulig, plasser deg bak rekkverket. Ikke tillate passasjerer å stige bilen, men bærer vest.

4. Når en hjulskift

Leter etter det rette stedet å stoppe bilen og steder så langt unna som mulig fra sirkulasjon. Ikke engang komme inn i hodet ditt til å endre et hjul hvor som helst, spesielt hvis det kommer fra venstre. Hvis du har leid veihjelp tjeneste med din forsikring, ikke nøl med å ringe dem.

5. Ulykke samtale 112

Dette er nummeret du må slå på telefonen i tilfelle av lidelse eller vitne noen ulykke å sende nødetatene nødvendig bistand. Hold deg rolig under samtalen og gir informasjon så nøyaktig som mulig: plassering, antall kjøretøyer som er involvert og ofre.

6. Hvordan hjelpe

Stopp bilen på et sikkert sted for å prøve å gjøre situasjonen ikke forverres. da, kort kontakt med den skadede biler, driver parkeringsbremsen og slå på alle lysene mulig nødsituasjon.

Det er på tide å plassere varseltrekanten. Hvis det er mulig, be om hjelp fra andre, slik at med vesten på plass, skjermet fra et nettsted for å advare andre drivere av ulykken.

7. hjelp en såret

En person som har hatt en ulykke er ofte forvirret og redd. Snakk for å innhente informasjon som kan være nyttig til helsetjenester, som om du er allergisk mot noen medikamenter, eller har noen alvorlig sykdom.

8. Hva du ikke bør gjøre

Aldri gi drikke til en såret, og heller flytte eller fjerne dem fra kjøretøyet. Heller ikke bør transportere ham til et sykehus, unntatt i helt spesielle tilfeller.

9. Dekk sin, selv om varmt vær

Den dekker pasienten med et teppe, vanligvis de har kaldt. I tillegg skjermer i munnen fremmedlegemer I stedet løsne og klær og belte.

10. Informasjon, rettferdig

Hvis du spør om tilstanden hans følges og du tror at nyhetene ikke kommer til å være veldig positive, Ikke bli for eksplisitt for ikke å provosere en krise av angst.

Adblock
detector