RS Audi Q8, den nye supersports SUV. Skjelve, BMW X6M!

Audi opptok navn Q8 RS før Intellectual Property Office i EU. Du legger grunnlaget tyske idrettsmerket SUV fremtiden?

Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?

Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?

Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?

Audi RS Q8, nærmere virkeligheten?

2017 synes år 8 Audi: nylig avduket den nye generasjonen av A8, vil kjøretøyet nivå representasjon biler kommer med et vell av teknologi, kvalitet og sportslighet. Så det er med Q8, en leder gjennom hele kurset modell.

Veien er i gang Audi med øyeblikkelig flaggskip SUV gjennom hele dette året det er som følger: på Detroit Motor Show i januar lanserte Audi Q8 Concept; to måneder senere på Geneva Motor Show, kom Audi Q8 Sport Concept. neste Frankfurt Motor Show, i september, er det på tide å se Q8 i sin endelige versjon. Men kort tid før den tyske hendelsen, har portalen Guide Auto avdekket at merket med de fire ringene har registrert navn Q8 RS.

Audi Q8 Concept

RS Audi Q8: hard konkurranse

denne veien Det synes godt på vei mot fremtiden sten av en sportsbil variant å flytte fundamentet segmentet Premium sport SUV. BMW X6M (575 hk), Mercedes-AMG GLE 63 (557 hk), Bentley Bentayga W12 (608 hk) og fremtiden Lamborghini Urus (Porsche Cayenne Turbo S er fortsatt litt lenger i størrelse) kunne Velkommen snart dette vil mer enn sannsynlig RS Audi Q8.

Matche Q8 Concept avduket tidligere i år, ville Q8 RS også har dimensjoner 5.02 meter lang, 2,04 meter bred og en høyde på 1,70 meter. Plattformen vil være den samme som den siste generasjonen av Audi Q7 og Bentley Bentayga, og at den nye oksen fra Lamborghini, den såkalte MLB Evo plattform.

Under panseret finner vi den samme motor som i fremtiden Urus, den 4.0 V8 Bi-Turbo bensin, med quattro firehjulsdrift og automatgir. Er strømmen? Du kan skyte over 600 hk, outpacing rivaler BMW og Mercedes. Det er også spekulasjoner med en plug-in hybrid variant, som i de ovennevnte prototypene, som ville gi en fullstendig mekanisk rekkevidde.

Kanskje i Frankfurt Motor Show neste September noen data som bekrefter ankomsten av denne modellen blir avslørt. Og når det introduserte Audi Q8 Sport Concept i Genève, var det snakk om at han ville være å få i forkant av fremtidige SQ8 (sistnevnte prototype hadde samlet 476 hk, ja). Hva om faktisk visningen ble satt utenfor? Den tyske produsenten har allerede annonsert i fjor at 8 nye modeller kommer RS i de kommende årene, kan og Q8 være en av dem. På bare en måned vil vi vite mer detaljer, vil vi være svært oppmerksomme.

Q8 Audi Sport Concept

Du kan også være interessert

Future SUV fra Audi

Audi prosjektet Hour 25: når bilene ikke har hjul

Audi AI, så er bilen for fremtiden

Lamborghini Urus være hybrid plugg

Lamborghini Urus vil doble salget av merkevaren

Adblock
detector