Varme, syltetøy … Hvordan unngå overoppheting av motoren?

I sommer, bilmotorer er mer sannsynlig å oppvarming ... noe som kan være en hodepine hvis du ikke vet hvordan du reagerer.Varme, syltetøy ... Hvordan unngå overoppheting av motoren?

Med ankomsten av sommeren, går vi inn den tiden av året mest utsatt for oppvarming motorer kjøretøy. Det er mange sjåfører som lurer på hvorfor dette skjer, og fremfor alt, hva du skal gjøre når det skjer.

Ikke bare mennesker lider høye temperaturer. Den intense varmen kan være et reelt problem når det kommer til biler som den har alle muligheter til å bli et mer alvorlig problem ... spesielt når bilen og skatten noen år. I de fleste tilfeller, er forebygging den beste måten å unngå disse ubehagelige situasjoner.

Derfor er de aldri over noen tips for hvordan man skal reagere når temperaturmåleren på motor-plassert på panelet electrónico- sa det er høyere enn normalt, dvs. overstiger 90 grader. Bare da vil du få sjåføren til å reagere i tide til å unngå en opprørt på grunn av oppvarming, Etter, avkjøling av de bilmotorer -i aller fleste utføres gjennom en krets som ikke bare består av vann, også antioksidanter og frostvæske. Og hvis det er for sent og temperaturen er på, ta notat av disse tipsene.

Stopp bilen

Dersom motortemperatur er utløst, er den første tingen å gjøre stoppe bilen, slå den av og opphold på den måten for en stund. Hvis du etter oppvarmingen fortsetter, er det på tide å ringe støttetjenester.

frostvæske

Etter å ha latt motoren kjøle seg ned, må du åpne tanklokket som lagrer kjølevæske nøye og kontrollere kjølevæskenivået líquitod; hvis det er under merket må erstatte det. Denne handlingen bør aldri bli ferdig med motoren varm, kan det føre til alvorlige brannskader.

Er det en lekkasje?

For det har nylig anmeldt kjølevæsken er ikke mer kontrollere bunnen av tanken som det kan indikere en lekkasje. Ta hensyn til hver av partene og kontroller, spesielt leddene.

Slå til radiatoren

Gjør det samme med den radiator siden det er muligheten for å bli skadet av en stein, for eksempel. Kontroller tilkoblingspunkter med motoren.

En pumpe problem

Lekkasjen kan være, selv i selve pumpen. Hvis væsken er mørkt er det fordi korrosjon system, for å dermed behovet fornye den spesifikke væskekretsløpet kan tåle ekstreme temperaturer.

En ekstra spiss

I tillegg til disse tipsene, er det nødvendig å følge noen retningslinjer for å unngå krisen. Og for styring av kjølevæske, er det anbefalt å teste for å sjekke effektivitet både fan termostat la motoren gå på tomgang, lufte systemet hvert tredje år, sjekk tanklokket og justere leddene. Når det ikke er noen vei tilbake, er det best å slå av motoren og la den avkjøles før du sjekker ekspansjonstanken. Hvis nivået er lavt, må justeres med vann eller spesiell væske (hvis du kjøle motoren raskere, avkjøl bare radiatoren).

Du kan også være interessert

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

- Hva temperaturen kan nå motoren på en bil?

- Hvordan å steke et egg på motoren på en bil? (Video)

Adblock
detector