Jaguar XF Sportbrake 2017: premiere i sommer

Den nye Jaguar XF Sportbrake 2017 vil få sin offisielle premiere i sommer. Her er de første bildene og de første dataene fra denne familien attraksjon.

Jaguar XF Sportbrake 2017, møtes i sommer

Jaguar XF Sportbrake 2017, møtes i sommer

Jaguar XF Sportbrake 2017, møtes i sommer

Jaguar XF Sportbrake 2017, møtes i sommer

Ganske opprinnelige form, Jaguar har vist første forhåndsvisning av hva som vil den nye XF Sportbrake. med en skisse gjort på plenen Centre Court All England Lawn Tennis Club, symbolske sted hvor Deputes berømte Wimbledon tennisturnering, Det kan skjelnes fra over Jaguar XF Sportbrake silhuett.

Ian Callum, Jaguar Design Director, Han har vært vitne til hvordan tegning på gresset den nye XF Sportbrake profil. Callum analyserer estetikken i denne bilen karosseri familie: "XF Sportbrake vi har opprettet en silhuett beveger seg bakover, selv i det fjerne, og gir bilen en følelse av fart og sportslighet. Modellen vil bringe nye nivåer av funksjonalitet til området uten å ofre dynamisk design og smidig håndtering av våre kunder forventer".

den offisielle åpningen av Jaguar XF Sportbrake 2017 vil finne sted denne sommeren. Nettopp denne nye modellen vil være den offisielle bilen av årets Wimbledon, som finner sted mellom 3 og 16 juli.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017, styrings

For noen måneder siden, jaguar bekreftet at det ville utvikle kjent kropp Sportbrake XF. Så langt har det ikke publisert noen offisiell bilde, men hvis vi kan illustrere i denne artikkelen en rekreasjon vår ekspert Christian Schulte.

den idrettslinjer og mer elegante detaljer fremtredende spredning utenfor denne type kjøretøy "shooting brake". Teknisk sett forventer vedtakelsen av de fleste av de løsningene som allerede er utgitt i de nyeste utgivelsene av Jaguar, slik at aluminium vil være hovedmaterialet i sin konstruksjon. i mekanisk kapittel, den nye familien av motorer vil drive Ingenium Jaguar XF Sportbrake, med Dieselmotorer av 163 og 180 hk som en forrett og 2,0 turbomotor 240 hk som den minst mektige. Også forvente mer markerte versjoner av sport komponent, artikulert i to R-varianter og SVR (Den sistnevnte med en propell som kan nå 550 hk).

I motsetning til kombi, den Jaguar XF Sportbrake 2017 de forventet flere praktiske løsninger på innsiden tilstedeværelsen av en opprullbar og avtagbar skuff bak setene, og et større antall oppbevaringsrom. Det er forventet at volumet av lastekapasiteten kan økes noe (i overkant av 540 liter sedan).

Adblock
detector