Jeremy Clarkson: “Hvem ønsker en bil laget av spansk?”

Den tidligere programleder for 'Top Gear', Jeremy Clarkson, holde utkikk fiender. I en av sine siste artikler har det blitt primet Seat og, forresten, med spanjolene.Jeremy Clarkson:

Den kontroversielle 'showman' Jeremy Clarkson, kjent for hovedrollen i BBC-programmet "Top Gear', Som han ble avvist av en holdning, minst, lite har blitt en eksemplarisk en løgner.

-For den siste manøver Clarkson fortsette å snakke om ham i media- har vært utfall Seat etter å ha hatt muligheten til å teste Lion X-erfart, en versjon av 'off-road' kompakt med kjente kroppen. Bilen er ikke så bra i sin kritikk i den britiske avisen "The Sunday Times'. Vi ville ha elsket å vite årsakene 'profesjonelle' hvorfor ikke liker the Lion, men hva vi fant er så lite heldige fraser som "Hvem ønsker en bil laget av spansk?"Eller"Spanjolene er en gjeng med folk som for en uke siden var skyting hverandre og knivstikking kyr".

Utdanning og gode manerer er glimrer med sitt fravær. Mest kjent er hans beskrivelser av noen japanske biler, som er referert til somtumorer vender'Ikke å nevne rasistiske referanser Han har gjort flere ganger siden sin redegjørelse for det sosiale nettverket Twitter.

Hvis du vil ha mediedekning, er det du gjør bra.

I Spania allerede har et kors for mange. For vår del kan Mr. Jeremy Clarkson bo hvor det er: druknet i sitt eget ego.

Du kan være interessert

X-Perience Seat Leon (for oss synes ikke så ille)

X-Perience Seat Leon, video

Adblock
detector