Nye Renault Clio Cup Race Car for Clio Cup Spania 2014

Pilotene i Clio Cup Spania allerede vet sin nye racerbil for 2014 sesongen Den nye Clio Cup Race Car er basert på den nyeste generasjonen av franske verktøyet, nå med forbedret ytelse og høy effekt til 220 hk.

Nye Renault Clio Cup Race Car

Nye Renault Clio Cup Race Car

Nye Renault Clio Cup Race Car

Nye Renault Clio Cup Race Car

Renault Han har dukket opp i Circuit de Catalunya, i selskap med sine samarbeidspartnere V-formet Org. og Codony Sport, den ny Renault Clio Cup Race Car, racerbil for kretser som deltar i Clio kopp Spania 2014 og Highway har blitt bevist (Bevis vil finne den i utgaven av magasinet denne uken, den 2819). I den katalanske krets 30 piloter som var til stede kunne prøve på sporet og sammenligne det med dagens Clio konkurransen.

Basert på Renault Clio RS 200 EDC Turbo neste generasjon, den franske verktøyet racing fjerde generasjon Den presenterer en nye 1,6 turbo (Legg til aspirerte motor) som leverer i dette tilfellet 220 hk makt og 27,5 MKG dreiemoment. Denne kraft overføres gjennom en konkurranse overføring, sekvensiell manuell Sadev rett tenner og sekstrinns, som utfører giring på bare 100 millisekunder og, eventuelt, kan fremstilles ved å operere kammene Renault byr bak rattet.

Renault Clio Cup Race Car 2014Den nye Clio Cup Race Car, som i dag og deltar i Eurocup Clio, innlemmet andre store nye sikkerhet bur er sveiset til legemet, ikke skrus så til den foregående generasjon, som gir en større stivhet hele og følgelig en bedre styring kurve. I tillegg har det installert en luftinntaket på taket et kjølemodus system for piloten.

Jordi Palomeras rytteren i Clio Cup etter å ha testet den nye Clio Cup Race Car for 2014 sesongen: 'presser nedenfra heller effektøkning er merkbar. Endringen er også fantastisk med en touch 100% racing. Det viser svært smidig og god svingene. Jeg tror det er en bil som vi kan underholde mye'.

andre funksjoner Race Car hovedpersonen i 2014 Clio Cup Spania er: nye AP Racing bremsesystem, 320mm ventilerte skivene foran og faste plater 260 mm bak; akselavstand; spjeld og regulerbare aksler, for å angi forskjellige 'set-up' bil avhengig av typen av kretsen og kjørestil av hver driver; nye aero-pakken for legemet; og ny datainnsamlingssystem, undertegnet av Cosworth Electronics, vises på en fargeskjerm i cockpiten alle viktige data for piloten, som den raskeste rundetid, forskjeller i rase, etc.

I tillegg Renault tilbyr også en multirat, utrustet med syv knapper, hvorfra de kan få tilgang til funksjoner som lys, og de midtre skjermskjerm, f.eks.

Adblock
detector