¿Pegasus? DGT og teste nye radar planene (video)

Hvis du tror å ha sett alt på radar med mobil, fast og selv informasjon om fremtidige droner, øye til den siste overraskelsen av DGT: sikre nye kontroller på fly.

Så langt ny radarsystem som ser ut til å teste DGT ingen sanksjoner, men fly, flyr over. Ifølge all informasjon publisert denne helgen midten de Provincia.es (en Journal of Las Palmas), Det tar noen uker Flyet ser veiene hele øya teste et nytt system radar hastighet, mye som Pegasus vi har i halvøya, men denne gangen ikke installert på et helikopter: det er i et lite fly.

i henhold til kilder Traffic Department of Las Palmas konsultert av provinsen, bildene du tar dette flyet når som helst i dag, vil bli brukt til å øke hastigheten sanksjoner. Nyheten har hoppet etter, gjennom sosiale nettverk, vil brukerne vise forskjellige bilder, og advarer om at DGT ble ved hjelp av denne enheten til å straffe drivere kanarifugler.

Angivelig, flere kilder fortalte provinsen som bevis i flyet kunne reise en pilot og en ingeniør, som ville installering av Pegasus systemet (Eid av selskapet Indra) og sikre dens levedyktighet. I øyeblikket, Dette måleutstyr ikke hadde blitt brukt på Kanariøyene, men på ulike steder av halvøya: den DGT har opp til 8 helikoptre, en for hver trafikkstyring sentrum i La Coruna, Malaga, Madrid, Sevilla, Valencia, Valladolid, Zaragoza og en som varierer avhengig av beliggenhet behov.

Så fint radar Pegasus

med en vesentlig mer effektivt enn andre radarer, Pegasus systemet har økt eksponentielt siden starten sanksjoner. Det første helikopteret hadde dette måleinstrument ble utgitt i mars 2013, med en overveldende effekt: Hvis vanlig er at en mobil radar i en fin forholdet 4 prosent mellom kjøretøy overvåket og straffede, helikopteret var i stand til å gjøre med 20 prosent.

De nyeste dataene samlet inn i 2016 ved innenriksdepartementet sa at før oktober helikoptre sanksjoner akkumulert over 13 600, som er nesten tre ganger så mange registrerte i samme periode i 2015. Vi minner om at helikopteret Pegasus (som du kan se en video under) består av to kameraer (ett panorama og rekruttering, og annen detaljert lesing av innmelding), og stand til fining en kilometer unna online rett ... med en definisjon som ville tillate selv lese tekstmeldingen fra en sjåfør som skriver på mobil. Flytting er selv i stand til å posten veien hastigheter opp til 360 km / t. Vi tenker oss at den nye plan (som du kan se i artikkelen i header og mellom tekst- to video fanget av brukere og gjengitt etter grancanariatv.com og newsurtv) Opprettholde den samme ytelse.

Du kan også være interessert i:

Pegasus fanger flere førere over 200 km / t

Radarer har flere bøter i fjor

Det mest sjokkerende brudd på Pegasus DGT

Adblock
detector