Mercedes-AMG gir oss sin 50-årige historie video

Mercedes-AMG sportsdivisjonen i en video gjennomgang av sin 50-årige historie. I det ser vi de beste kreasjoner av en hel drøm maker.

Mercedes-AMG fyller 50

Mercedes-AMG fyller 50

Mercedes-AMG fyller 50

Mercedes-AMG fyller 50

Mercedes-AMG bursdag. Sportsdelen av det tyske firmaet har lagt ut en video der de beste modellene som har gått gjennom hendene på trener over sin 50-årige historie er anmeldt.

Den halvt århundre som nettopp har slått Mercedes-AMG begynte med avgang av to ingeniører i egen merkevare av stjernen. Aufrecht Melcher og De grunnlagt i 1967 det som senere skulle bli den offisielle sportsdelen av selskapet som nettopp hadde forlatt. På bare fire år, AMG, fortsatt uavhengig, klarte de å hevde sin første seier i konkurransen. den AMG Mercedes 300 SEL 6,8 i 1971 vant han 24 timer med Spa.

Siden da har treneren alltid vært synonymt med sportslighet, kraft og maksimal ytelse i alle modeller. I 1993 den første modellen med et direkte samarbeid mellom Mercedes og AMG ble lansert, den Mercedes C36 AMG, Mercedes og i 1999 tok 51 prosent eierandel i AMG, omdøpt Mercedes-AMG.

Dette oppkjøpet var et stort sprang i historien om treneren. AMG sports henhold kirkesamfunn er utviklet fra begynnelsen under ledelse av Mercedes-AMG, forenkle utviklingen av tanken av og for sportslige biler.

store biler

I de fleste tilfeller har Mercedes-AMG utviklet en radikal modell av hver bil som Mercedes lanserer. Imidlertid har treneren også sine egne kjøretøy er konstruert direkte fra sine kontorer. Dens viktigste målgruppe er den store reiselivss, smarte biler, som reiser lange avstander og sportsånd alltid flagg. Det beste eksemplet er den Mercedes-AMG GT rekkevidde, versjoner Coupe Coupe S, R og C Coupe Coupé- Edition 50

Disse kjøretøyene har skutt et selskap som allerede har vokst med uforminsket styrke i de senere år. I 2016 barrieren på 100.000 biler solgt børstet og prognoser for inneværende år er mer optimistiske. 50 år senere, at små selskap grunnlagt av to lidenskapelige ingeniører motoren er et selskap hvor 1600 mennesker arbeide for de beste sports versjoner av Mercedes.

Du kan også være interessert i:

Mercedes-AMG GT3 Edition 50: et innfall av 50-årsdag

BMW M "gratulerer" den 50 år Mercedes-AMG

Mercedes-AMG Project One: bilen over 1000 hk

Adblock
detector