Ateca Sete: så se designer, Mesonero-Romanos

Ateca Sete: så se designer, Mesonero-Romanos

Når det gjelder design, "den nye Seat Seat Ateca er fremover, med de Typiske linjer som synes å trekke en design på X ", som han forklarer regissøren av design Seat Alejandro Mesonero-Romanos. den Det tjener frontal luft som forbinder et par vi vet i Seat Ibiza og Seat Leon, mens det er Veldig SUV bak. Interessant hette med lettelse U på tallerkenen din for å oppnå differensiering fra sine brødre, mens akutt på sidelinjen som går fra front til bakside utsikt merkevare la oss huske at dette brå kuttet finér, den største av en produsent, innviet Seat i Volkswagen-konsernet og har innarbeidet andre merker av gruppen, som en satse på trinnene cuadradotes hjul -curioso den nye Tiguan Vokswagen ha dem rundt, da den forrige generasjonen hadde mer firkantet, som den nye SUV seat.

Sammen søker å vinne nye Seat Ateca cache, og at på siden blir til krom som beskriver glassoverflaten, Som estetisk bringer dynamikk integrert i bakspeilet plate med en diamantbelagt former mindre enn sin bror, Seat Leon. veldig personlig bak, med diamantbelagt optikk også på måter og S seterygg veldig Ateca eget kirkesamfunn, mens gebyr er inkludert i porten og ikke i støtfangeren.

i sin interiør, selv om dashbordet er ny stil, image og mye å huske Seat Leon -den hjul er slik at den compacto-, med førerorientert midtkonsollen. rett og slett har økt 12,5 cm høyde kjørestilling og, i ordene til sjefsdesigner på Seat, Alejandro Mesonero-Romanos, "Vi har ikke ønsket å gjøre store endringer på grunn interiøret på Seat León ønsker å kapitalisere setedesign i betydning. Vi har jobbet hovedsakelig for Ateca Seat farge, ser differensiering, med for eksempel en blå eller brune toner som beriker tilbudet fra eleganse. Det er også en jobb å gjøre måltavlen og den kraftigste og mest robuste midtkonsollen, på jakt etter en slags 3D-effekt og stole mer på krom".

Ateca Sete: utvendig design

Snakke og utvendig design med Mesonero-Romanos, "mens Seat León formidler en mer flytende språk i Ateca Seat, finner vi mer robust rett". Han avsluttet ber administrerende direktør på Seat design du velger oss din favoritt bil syn: "Tre tilbake fire sikkert, men siden er også downright attraktive. I visningen side er de perfekte proporsjoner, elegant men robusthet".

Du kan også være interessert i:

Hvem er leder av Seat Design

Highway og interesse for design