Toyota C-HR Hy-Power: nye direkte SUV på Frankfurt

Prototypen Toyota C-HR Hy-Power og den nye generasjonen Land Cruiser er ny bekreftet av det japanske firmaet for 2017 Frankfurt Motor Show.

Toyota nyheter fra Frankfurt Motor Show 2017

Toyota nyheter fra Frankfurt Motor Show 2017

Toyota nyheter fra Frankfurt Motor Show 2017

Toyota nyheter fra Frankfurt Motor Show 2017

Mindre enn to uker før starten av Frankfurt Motor Show 2017, fortsetter den jevne drypp av ny bekreftet av de forskjellige bilmerkene. Vi stopper ved Toyota, det bare bekreftet lanseringen av den nye e Upublisert C-HR Hy-Power og ny generasjon Land Cruiser.

den Toyota C-HR Hy-Power Det er en prototype som forventer en mulig ny versjon i området SUV hybrid C-HR. Ifølge det japanske selskapet, dette konseptet "legges det vekt på følelsesmessige aspektet og strøm Toyota C-HR, Han foreslår en stund mulig fremtidig utvidelse av Toyotas hybridteknologi". Er vi derfor før en sannsynlig forbedret versjon med flere funksjoner av C-HR? Vi vil bekrefte om noen dager, men hva hvis vi kan bekrefte, for øyeblikket, er at det er en prototype utviklet i European Design Center (ED2) Toyota ligger i hyggelig (Frankrike).

Toyota Yaris GRMNPå den annen side, ny generasjon den Toyota Land Cruiser er den andre nyhet Japansk merke i den tyske hendelsen. Husk at denne SUV er en av de autentiske ikoner i historien av asiatisk produsent, fordi produksjonen tar intet mer og intet mindre enn 66 år (siden 1951 BJ og FJ originalen). Land Cruiser har alltid vært betraktet som et av symbolene stabilitet, den holdbarhet og pålitelighet Toyota. Vi får se hva overraskelser i vente for oss i neste generasjon, vil vi vite i løpet av noen få dager på avtale Frankfurt.

I tillegg standen Toyota i Frankfurt Motor Show 2017 også vil inneholde den nye Toyota Yaris GRMN, sport variant Yaris 2017, og fornyet utvalg Auris 2018.

Adblock
detector