Den smarte laserradar allerede brukt til fine

Ny art radar bestemmer hastigheten på biler, ta de som bryter fartsgrensen.Den smarte laserradar allerede brukt til fine

Den kommunale Politiet Bilbao har en ny laser radarteknologi TruCam modell som vil bli plassert over hele byen, spesielt i de 27 punktene som er vurdert risikabelt med høy hastighet. denne radaren fokuserer kjøretøyets registreringsnummer og fanger / identifiserer som bryter den fastsatte hastigheten.

Denne radaren i spørsmålet ikke er avhengig av en bil eller hytte radar, men Det kan installeres på et stativ eller på en fast støtte individuelt, slik at du har større mobilitet. Det vil si at den kan plasseres i fysiske delene av byen hvor det tidligere var umulig å plassere en bil med radar.

Municipal Politiet har i dag tre hytter-radar, to i Avenida Zumalakarregi (Txurdinaga) og ett på høsten Santo Domingo, og et kjøretøy-radar. Fra nå bestå også med denne nye radar TruCam som vil alltid være synlig for sjåførene.

Radar, ¿avskrekkende eller skatteinnkreving?

Som har påpekt fra byen Bilbao, den nye laser radar "er ikke registrert med skatteinnkreving innsats", men som har som mål å bli "en avskrekkende til hastigheten i byen." Av denne grunn, vil det bli plassert "på steder der det er synlig". Rådet har indikert at hastigheten er "en av de viktigste årsakene til produksjon av dødsfall og alvorlige skader". I byen, er gjennomsnittsfarten tillatt 50 km / t, og "flere farts statistikk tyder på at overgrepene som skjer er høy dødelighet."

Derfor har han insisterte på at denne radaren er ment "for å sikre trafikksikkerheten og borger klager bekymring i seksjoner og deler av byen der publikum oppfatter at fartsgrensene ikke respekteres".

Tallene taler for seg selv. Som fremhevet av Bilbao konsistoriet siden avskrekking brukes på steder som anses risikabelt, dødeligheten og ulykkesfrekvensen i byen "har sunket betraktelig".

For eksempel, i 2016-radar hytter de ble plassert i Txurdinaga og som et resultat av plassering i disse punktene, tidligere betraktet som farlig, har de ingen ulykker heller har det vært ofre. På dette punktet har det vært kontrollert hastighet 4.600.000 biler, rapporteres kun 1700 biler (0,04%). I mellomtiden har bilen styrt radar hastighet 2016 og 380.000 kjøretøy har blitt rapportert kun 1,40%, det vil si 5.600 biler.

Adblock
detector