Gilera Nexus 125

Gilera Nexus har tjent sin egen rett en fremtredende plass i markedet. Han ble født med en radikal GT 500cc tilbyr et nivå av sportslighet aldri sett før på en scooter. Familien ble utvidet med ankomsten i 2006 av 250-versjonen, utmerket. Nå er det begynnelsen av barnet. Vi har allerede en GT 125 med karakter.Gilera Nexus 125

Kanskje du kan overraske at Gilera satt på markedet en scooter som ser direkte konkurrere med en annen modell av merkevaren, Runner som det markedsføres i både 125 og 200 cm 'mekanisk fire-takt, men ikke så. Selv om Nexus Runner og har en klar sportslig retning den første ikke slutte å være en GT med en kropp godt over Runner han smidighet beste alternativet. Med Nexus har vi en generøs scooter arver sin brors kropp 250 og begge dele design, med små endringer, med små modifikasjoner-den største av de "store" 500-serien.


Men det beste av denne nye 125 er født med et problem som anklaget den 250 cc løst. hans bæreevne Det er opp til alle tradisjonelle GT å kunne holde under setet to hjelmer, ja omfattende ene og den andre typen jet, men ukjent for idrettsbane scooter.
Som forventet LEADER propell montert fire ventiler og væskekjøling Piaggio gruppe, noe som gir bevist med pålitelighet og ytelse garantier. Men Piaggio har valgt -og velvalgt-Nexus å løslate ham hans første 125 motor med elektronisk innsprøytning som allerede hadde MP3, men vi vil ikke ta hensyn til eksepsjonell natur sin chassis og overvekt som representerer de tre hjul.
Forestillingen vil inneholde den nye Nexus vil konkurrere direkte med deg X-Max 125 Yamaha, autentisk referanse i sin kategori som har en klar svakhet at angripe, prisen.
Vi har ikke data på ankomstdagen til markedspris som vil sette Gilera i butikkene, men vil være klar over at du kjenner som snart nå våre ører.

Adblock
detector