Nye radarer, sniker verandaer og andre nye tiltak DGT

Innenriksminister presentert på Deputerkammeret en liste over 16 hastetiltak for å "redusere ulykken" på spanske veier.Nye radarer, sniker verandaer og andre nye tiltak DGT

Juan Ignacio Zoido, Innenriksminister presentert en plan for presserende tiltak til Kommisjonen på trafikksikkerhet og bærekraftig mobilitet Deputerkammeret. Totalt 16 tiltak, til en samlet verdi av 11,7 millioner euro, som vi forklarer i detalj nedenfor.

* Installasjon av 60 nye sjekkpunkter fart:

Våre veier vil ha "Mer enn 60 nye interessante faste fartskontroll", tidligere markert på panelet og på nettsiden til DGT. Med et budsjett på 1,5 millioner euro for denne handlingen, sier DGT Disse radarer "vil bli plassert der objektivt nødvendig og de har blitt utforsket eller implementert som alternativ eller komplementær til hastighet kontrolltiltak. "

* Nye kriterier for plassering og forvaltning av radarer:

De DGT mål "Sørg for riktig plassering og forvaltning av radarer" på steder med flere ulykker eller mer "objektiv fare der manglende overholdelse fartsgrenser. " Blant de tiltakene vi ønsker å prioritere plassering av radarer i seksjoner med høy INVIVE: Indeksen "vurderer nærvær av overskudd av binominio hastighet og ulykker. Bør sjekke et relativt høyt antall brudd, vil DGT gjennomføre "forsterkning av signal, alarmer forrige hastighet, endringer i infrastruktur, vurdering av tilstrekkelighet fartsgrensen ...".

Kuler på veien

* Strekker med hastighet advarsel enheter viser påmelding:

noe sånt "Snitches søyleganger" i 15 deler av våre veier. Det er ment å "homogen hastigheter" i høykapasitets ruter etter påmeldings~~POS=TRUNC lesere i verandaene i veiene, som beregner den gjennomsnittlige hastigheten på biler. Dermed, hvis denne hastighet overstiger den tillatte grense, et budskap om "moderat hastighet" og bil registrering vil vise driveren i en annen bakplanet. Hvis fart er stor, "han ville informere Trafikk Guardia Civil og patrulje helikoptre."

* Signale nye trygge sykkelstier:

Det tas sikte "Legge til rette for og beskytte transitt av syklister vanlige veier"Og, selvfølgelig, redusere ulykker på våre veier. Den DGT søker installere et varselsignal "perioder, seksjoner og ruter" i situasjoner med høy intensitet bevegelse av syklister. hastigheten vil være begrenset til bestemte dager og tidspunkter midlertidig i definerte seksjoner innen linje veier. Til sammen 49 seksjoner vil bli merket.

* Igangsetting av styrekamrene belte:

De sitter disse kamerakontroll bilbeltet bruk i mer enn 200 poeng distribuert av alle de autonome samfunn der DGT har krefter. Beliggenheten kan sjekkes på nettsiden til DGT.

* Styrking sikkerhet i områder med høy ulykkes forbikjøring:

"Forbedre sikkerheten til vanlige veier" så sjåføren vil gjøre forbikjøring ha større sikkerhet for manøveren. DGT vil analysere de områdene forbikjøring konvensjonelle vegstrekninger med høyest ulykken, og gjennomføre følgende måler 1.000 kilometer med veier: Refinish og flytting av vertikale skilt, veimerking med doble forsterkningselementer og å signal / separasjonsseksjoner med forbikjøring ban.

radarer

* Smart Cruces:

installere dynamiske signalanlegg med glowpanels, i de farligste kryssinger konvensjonelle veier, som detekterer når en bil som kjører på en av grenene av krysset. Målet er å advare om tilstedeværelse av kjøretøyer i 45 av de mest utsatte skjæringspunktene.

* Avisadores hastighet:

Når et kjøretøy overskrider den lovlige fartsgrensen i de "mest kritiske baner på vanlige veier" som krappe svinger eller i nærheten av befolkede områder, noe dynamiske signalering paneler ledes pærene frembringe en flash og indikere bilens hastighet på den tiden. dette tiltaket vil bli gjennomført i 250 poeng i vår vei.

* State Road Education Plan:

Den DGT ønsker å utvikle en "State Road Education Plan", med deltakelse også fra stiftelser og sammenslutninger av ofrene, og utforme dem etter aldersgrupper og spesifikke grupper. "Integreringstiltak, undervisning strategi, sosiale og læring gjennom hele livet engasjement" er hva de ønsker fra DGT for trafikksikkerhet utdanning er viktig siden barndommen.

Distraksjoner bak rattet

* Andre tiltak:

- New instruksjon overvåke trafikk Civil Guard (ATGC) og operativ plan: Styrking overvåking datoer og ganger flere ulykker, etter en foreløpig analyse.

- Styrking INVIVE signal deler: 1200 deler med en høy hastighet og overskudd av binomial ulykke; begynnelsen av avsnittet er signalisert, og senere hvis lengden er lang.

- Langsgående lyd guider: For å unngå å kjøre av veien og invasjoner fra motgående kjørefelt vanlige veier, over 3000 kilometer kvalifisert som spesielt farlige deler. Mer informasjon om dette tiltaket, her.

- Kommunikasjonstiltak på distraksjoner: Annonser gjennom sosiale nettverk og digitale medier, og tre audiovisuelle verk for å øke bevisstheten om mobilbruk i bil.

- virkelige vitnesbyrd om ofre for trafikkulykker: Gjennom sosiale nettverk og digitale medier, samt ulike audiovisuelle verk i samarbeid med foreninger for ofre for trafikkulykker.

- Ny metode for bestemmelse av hudormer.

- God Praksis guide på cruise og urbane deler.

Du kan også være interessert

All ulykke svart ble konvensjonelle veier

De 10 mest vanlige trafikkulykker i Spania

DGT installert lydspor i midten av veien

Spesial radar: hva du bør vite slik at du ikke billett

Adblock
detector