Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai, hva er bedre?

Romslig SUV, Diesel 110-115 hk og kvalitet. Hvis du er ute etter, vår komparativ oppmerksomme. Nissan Qashqai vs. Hyundai Tucson og Kia Sportage: De tre beste selgere.

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Sammenligning: Hyundai Tucson 1.7 CRDi, Kia Sportage 1.7 CRDi og Nissan Qashqai 1.5 dCi

Genera merker konkurrerer hardt i SUV kompakt segment, den mest etterspurte markedet i dag, genererer en sunn krig som fører oss til å se Svært interessante biler hvor det er en stor svært tilfredsstillende mekanisk tilbyr gode nivåer av overflate, en generøs størrelse og fremfor alt drift. I dag tester vi og sammenligne Diesel versjoner av tilgang Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: den mest attraktive av de tre SUV også bestselgende kategorien. Den cocktail er derfor perfekt.

Rangere bilen gratisbåde Hyundai Tucson 1,7 CRDi 4x2 115 hk, som Kia Sportage 1.7 CRDi 4x2 115 hk og Nissan Qashqai 1.5 dCi 4x2 110 hk Det er tre SUV sterkt anbefalt for alle som ikke krever et høyt nivå prestacional ute etter et godt forhold mellom kvalitet, forbruk, pris (alt mellom 23.000 og 25.000 euro) Og fremfor alt, størrelsen. Hyundai og Kia bringe en bil fra samme plattform, men det har gjort på to forskjellige måter. Basen er den samme, og proporsjonene eller teknologi, men hvert merke som et forsøk på hans stil, endre mer enn den vanlige logoen eller detaljene i interiøret. Som vi skal se, de har likheter, fordi de deler mekanikk og ramme, men foruten estetikk, utmerket i handelspolitikk som kan lede deg til å velge det ene eller det andre. Laget å slå er Nissan Qashqai, Det er ledende ledende salg siden den første generasjon kom på markedet. Utvilsomt, Tucson og Sportage vil du stå opp, og allerede gjør, men vi får se om de kan med det eller ikke.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: sine motorer

Vi prøvde det tre SUV i forhjulsdrevne versjonen med manuell girkasse, bare mulig kombinasjon med mindre dieselmotorer. Kia Sportage og Hyundai Tucson med den samme blokk med 1,7 liters 4 sylinder 115 hk, mates gjennom common rail med VGT og 16 ventillokket. I mellomtiden, bruker Qashqai mindre forskyvning (1,5 liter) og strøm (110hp), med en motor Renault / meget kontrast Nissan Alliance, men med åtte sylinderhodeventilene. Forskjellen i kraft Qashqai motvirker vekt på opptil 168 kg mindre (1,422 kg på vår vekter, til 1,591 kg av Kia Tage og Hyundai Tucson 1,590 kg), slik at størsteytelsesnivå er praktisk talt identisk i alle tre SUV.

selv beste vekt / effekt Nissan Qashqai 1.5 dCi gjør det litt raskere (Tar omtrent 0,5 sekunder til sine konkurrenter i akselerasjonsmålinger), en forskjell som ikke er så viktig som å utelukke en hvilken som helst annen for den hastigheten. Alle tre tilbyr mer enn nok ytelse til å transportere rolig og upretensiøs; vil du bli tvunget til å gire ned hvis du ønsker mer Brio, spesielt i Kia Sportage og Hyundai Tucson, som koster dem litt mer på lange marsjer. På slutten er biler som overstiger halvparten massevis av vekt, bellboys høy kapasitet og god plass for fem personer; derfor deres 110-115 CV er på grensen av hva som er hensiktsmessig.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan QashqaiHyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: forbruk

Problemet og fortjener drivstofforbruk, der her Ja det er en bemerkelsesverdig forskjell som kan være en grunn til å velge det ene eller det andre. både Kia Sportage og Hyundai Tucson, med sin 1,7 CRDi, De tilbyr en anstendig for hva som forventes av en bil og utgifter. Det er sant at med 2,0 CRDi bruke enda litt mindre, men ikke anser strømper 6,3 og 6,5 l / 100 km, henholdsvis, er et høyt forbruk. Ikke for å skryte, men det er riktig for sin størrelse og makt.

Men Nissan Qashqai 1.5 dCi 110 hk siden hans side, Kia og Hyundai virker overdrevent forbruk, siden i samme rute tilbringer opptil en halv liter mindre (4,9 l / 100 km endelig gjennomsnittlig), Som sier mye om sin mekaniske kvalitet. De tre SUV gjennomføre et godt system start / stopp, og likevel forskjellen i byen forbruket øker også 2 liter for Qashqai. Her er det vist at lavere vekt er avgjørende.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: Behavior

den dynamisk oppførsel alle tre har fellestrekk: Det har en tendens til å trøste og alltid holde sine prestacionales nivåer. I normal driving'll har tre gode biler, ingen tvil. Hvis du går for å se etter feil, kan du finne en større krengning i Kia Tage og Hyundai Tucson, men, som forestillingen, jeg kan ikke se forskjeller i atferd determinants har tre nivåer mye mer enn riktig. Bremsing er riktig (Kia sportage stopper fra 140 km / t på 71,7 meter, som Nissan Qashqai, mens den Tucson gjør i 74,8 meter, litt dårligere) og stabilitetskontroll som kommer som standard gjøre det bra sitt arbeid i en nødssituasjon.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: space

den innvendig plass av disse tre bilene vi avsluttet showet direkte merking de er hverandre, siden praktisk talt tilby samme beboelighet. Hyundai Tucson og Kia Tage måle 4,4 meters lengde og Nissan Qashqai litt mindre, 4,3 meter. Denne eksterne forskjellen kan sees bare i boot kapasitet, fordi i resten av lengdedimensjonene tilsvarer er maksimal. den Nissan Qashqai Det har gått fra å ha en god støvel til å være mindre segment som de var oppdatere rivaler med 455 liter selve last fortsetter å gi riktig kapasitet for 5 passasjerer, men det har blitt foreldet. Kia Sportage og Hyundai Tucson markere to 540 liter, dvs. opp til 85 liter mer kapasitet, og er den nest beste boot av kategori, tar hensyn til når vunnet av Honda CR-V og spektakulære 585 liter.

Best Compact SUVForan er det god kjørestilling i alle tre. Alle kontroller er for hånden og gode generelle ergonomi. Setene er fin, selv i de billigere versjoner. den Tilgang til baksetene er bedre på Kia Sportage og Nissan Qashqai. I Sportage har de ønsket å skille hans bror ikke begge deler en enkelt panel carrocería- ha "lukket passage" til hodehøyde. Det blir ikke problematisk, men det krever vippe hodet litt fremover når du går inn og er mer ubehagelig. Den bakre benk settes til tre og kan foldes ryggene. Koreanske SUV i tillegg har de syv nivåer av tilt, hvorav only'll bruker tre på det meste. Til tross for at den samme bil, er den bakre indre bredde også forskjellig som en sak av avskjæret. I alle tre tilfellene er det bra, og benplass, slik at interiøret passer for tre voksne kommer relativt komfortable.

Hyundai Tucson, Kia Sportage og Nissan Qashqai: Pris

den finish er generelt høy, selv til tross for å være versjoner av tilgang (ikke samsvarer med bildene). Kanskje Nissan Qashqai er den mest differensierings inne avhengig av trim nivå valgt også fordi det er de fleste nivåer tilbys. Med denne motoren, Hyundai Tucson Den er tilgjengelig i tre nivåer kalt Essence, Klass og Tecno, den Kia Sportage med Konsept, Drive og Emotion, og Nissan Qashqai med Visia, Acenta, N-Connect og Tekna. Analysere dem alle ville ta flere komparative, det vil si, bortsett fra de utførelser av modellene som ble testet, fokuserer jeg på de mest grunnleggende versjonene sammenligne Essence, Konsept og Visia, hvis prisene er hva vi diskuterte. Med offisielle kampanjer inkludert (uten kommersielle tiltak som kan gjøre hver forhandler) har vi en Hyundai Tucson fra 24.500 euro, en Kia Sportage fra 22,900 euro og Nissan Qashqai fra 22.950 euro. Hyundai prisen er utelukket, med mindre du ser etter den mest utstyrte versjonen av Access, og har en Kia, som er den samme bilen, 1.600 euro billigere. Nissan Qashqai er matchet til Kia Sportage i pris med bedre forbruk, men verre stammen og standard utstyr på den lave versjonen. Nå er det din tur til å velge.

Du kan også være interessert i:

SUV guide: alt du kjøper i 2016 og 2017

Hva SUV kjøpe? Vi hjelper

SUV revolusjon: all ny liten ankommer

Adblock
detector