Alle nye 2017 bil, merke til merke

Assistere markedet i løpet av resten av året og hele 2017, en veritabel skred av nyheter: Qashqai, Ibiza, Polo, Insignia, Duster ... Alle er fornyet selger.

Alle biler og SUVer som kommer til slutten av året 2017

Alle biler og SUVer som kommer til slutten av året 2017

Alle biler og SUVer som kommer til slutten av året 2017

Alle biler og SUVer som kommer til slutten av året 2017

ALFA ROMEO

Veloce Alfa Giulia. desember 2016. Denne versjonen, med en bestemt idrett personlighet, vil være mellom området og konvensjonell Giulia Quadrifoglio versjon. Du kunne ha et ekstra batteri for å gi litt ekstra hestekrefter av en motor støtte bensin, for å oppnå en effekt på 350 hk.

Alfa Romeo StelvioAlfa Stelvio. mai 2017. Den første italiensk merke SUV vil være basert på plattformen til Giulia og det vil dele med motorer og teknologi, inkludert versjoner rygg og fullstendig fremdrift. Alfa Stelvio vil bli kalt, og vil bli presentert i november i Hall of Los Angeles, men Europa vil ikke komme frem til våren 2017.

AUDI

Audi A5 Sportback. november 2016. A5 serien vil bli supplert med Sportback 5-dørs versjonen. helt ny modell, og også basert på MLB-plattformen iscenesatt første A4. Den nye A5 Sportback silhuetten er lengre, men også lavere. Den har fått plass og redusert vekt.

Audi Q5. november 2016. Også fra avansert modul MLB-plattform, vil Audi forme den andre generasjonen av Q5. Den nye plattformen er en lengre akselavstand og kroppen vil vokse til 4,67 meter (4,63 i dag). Også det senker vekten til mindre enn 70 kilo ikke.

Audi RS3 Sedan. november 2016. RS sport akronym nå sedan versjon av A3, hittil bare til stede i varianten 5-dør Sport. Den ikoniske 2,5 motor 5-sylindret Audi RS3 vil være sjelen til Sedan og kanskje se en siste utviklingen vedrørende RS3 Sportback siste 367 CV og trykk barrieren på 400 hk.

BMW

BMW 5-serie desember 2016. På HPLC (Cluster Architecture) modulær plattform, utgitt av stor Series 7 vil utvikle fremtidige Series 5, i hvilken høyfast stål er kombinerbare med aluminium og karbonfiber. I denne forstand er et monohull ventes lettere enn dagens 80 kilo.

BMW X2. 2017. Den nye BMW X2 vil følge sporet av estetiske kupé av noen SUV merkevare. Front X1, X2 gi ny mer sportslighet og eksklusivitet. I øyeblikket det vi har sett i Paris Motor Show som en prototype.

CITROËN

Citroen C3. november 2016. Den neste generasjon Citroën C3 kommer i salg i november med en splitter ny, moderne og casual look. Med 3,99 meter lang og 300 liter bagasjeplass, vil det være utpreget urban tilnærming og ikke være kort av høye doser av tilpasning.

Citroen C3DACIA

Dacia Sandero. november 2016. den mest solgte Dacia for hans forestående restyling er forberedt, når det fortsatt bearbeider dagens utvalg utseendet robotisert Easy-R for dCi og TCE versjoner av 90 hk. I tillegg til et legeme forskjellig i konstruksjon, er merkbare endringer med også forventet i presentasjonen av dens indre. Selv noen forbedringer i ergonomi.

Dacia Logan. november 2016. små endringer, men oppdatere bildet til den andre delen av sin kommersielle livet. Nye støtfangere, grille og kjørelys. Sistnevnte bruker LED-teknologi. Inside, kunngjør Dacia endringer i chintz, noen aspekter av ergonomi og mer plass til å lagre små elementer.

Dacia Duster. sommeren 2017. Den nye Dacia Duster vil være helt annerledes på utsiden og innsiden, men fortsetter å satse på et produkt filosofi nærmere en all-terrain ren enn en SUV. Oh, og til rimelige priser, selvfølgelig.

HONDA

Honda Civic. mars 2017. Den tiende generering av Honda Civic 5-dør vil inneholde turbo bensinmotorer, en 1,0 tresylindret 129 hp sammen med en 1,5-liters firesylindret og 182 hk. De Diesel i-DTEC 1.6 120 CV vil bli lagt til. Hele bilen er ny, og vokser 13 centimeter.

FIAT

Restyling Fiat 500L. 2017. Den siste oppdateringen innlemmet i områdene 500 og 500 ° C gjelder for denne mest praktiske og allsidig variant av Fiat, med forandringer estetisk og utstyr oppgraderinger. Trekking og også for levende modeller.

Fiat sedan LPG. 2017. Hvordan kunne det være annerledes i Fiat rekkevidde, vil den nye typen også innlemme sitt tilbud varianter med Liquefied Petroleum Gas. Det er satt til å treffe Fiat sedan kroppen type motor 120 hk 1,4 LPG 2017.

Test Best SUVFORD

Ford Kuga restyling. oktober 2016. Facelift som vil påvirke estetikk, nivået av utstyr og motorer. Den inneholder den nye 1,5 TDCi diesel 120 hk motor, som erstatter 2,0 TDCi identisk med kraft løfter lavere utslipp og drivstoff-forbruk uten å redusere ytelsen. Forbedring inne med vedtakelsen av tre Sync multimediasystem.

Ford Ka +. oktober 2016. Ka Konseptet gir en liten vri for å bli større, også byttet navn til Ford KA +. Det gjenstår en utilitaristisk, men forbedrer nå sine livability. Det er oppmuntret av bensinmotor Ti-VCT 1,2 liter, 70 og 85 hester. Markedsføring er umiddelbar.

Ford GT. november 2016. Den forventede Ford GT begynte å markedsføre i Spania i november, men du kan allerede satt opp på nettsiden til merkevaren. Denne avkastningen til superbiler i den blå oval støttes av seier i de siste 24 timene i Le Mans.

Ford Kuga Vignale. desember 2016. Restyling av Kuga er ventet i oktober. Kort tid etter, i slutten av desember i år, mottar den elegante Vignale finish, snarere enn en oppsigelse kan betraktes som en annen modell med høy differensiering vil ha med normal Kuga.

Ford Edge Vignale. januar 2017. Ford festlig antrekk til Edge, bringe familien Vignale økning i antall og variasjon. Vil interiør utstyrt med all den luksus og teknologi som Ford har i dag, og som vi har sett i Mondeo.

Ford FiestaFord Fiesta. mid 2017. Etter førti år i markedet uten å endre sitt navn, vil den elskede Ford Fiesta bli presentert med en effektiv spekter av motorer, uten å glemme sport ferdig ST. I prinsippet er det planlagt å starte i femdørs kroppen, fortsatt ukjent om det vil ha tre.

HYUNDAI

Hyundai i30. januar 2017. Hyundai i30 kommer første fem-dørs kroppen til å vokse inn i en familie med familien versjon og også mulig varianter coupe eller shooting brake senere. Motoren serien vil i første omgang bestå av tre bensinvarianter og så mange Diesel.

Hyundai Genesis CRDi 200 hk. april 2017. Luksus sedan Hyundai landet i det europeiske markedet med tre motoralternativer, all bensin: En 3-liters V6 og 257 hk; V8 5,0 av 425 hk og en V6, i dette tilfellet 3,8 liter og 315 hk (sistnevnte er den eneste som så langt har vi i Spania). I april debut en 200 hk diesel mekanikk.

Hyundai Ioniq plug-in hybrid. juni 2017. Formelen valgt av Hyundai sedan med Ioniq på 4,47 meter har startet fra en enkelt plattform for utvikling av tre versjoner. Vi har allerede hatt hybrid og elektriske, vises den tredje variant plug-in på scenen.

Hyundai i30 CW. juli 2017. Vakre estetikk og bedre kapasitet for familien kroppen. Hvis du er ute etter en kompakt bil som beveger danser gjennom byen, men som samtidig har en meget nyttig støvel og kan reise komfortabelt, her vil du ha et svært godt valg.

Hyundai SUV-segmentet B. september 2017. Merket ikke forlate i bakgrunnen SUV-segmentet siden sensommeren har utarbeidet iscenesettelsen av en ny B-segment modellen, det vil kjempe med slike som Mazda CX-3, Toyota HR -V eller Fiat 500X.

Hyundai i30 2,0 N. november 2017. sport variant signert av N divisjon, som vil rival i markedet med VW Golf Clubsport. Det er fortsatt ingen offisiell data i30 N, men det er 2-liters motor kan være rundt 260 hk.

Hyundai Genesis sedan segment D. desember 2017. For å lukke året, vil Hyundai overraske oss med ankomsten av en ny Genesis sedan, et skritt modell som vil være under dagens Genesis sedan.

KIA

Kia Rio. End mars 2017. New Generation, en liten Kia Rio nå mer ungdommelig og sporty design. Øker Størrelse: vokser til 4.06 meter (1,5 cm mer enn dagens modell). Det er også litt bredere og litt lavere.

Kia RioKia Picanto. Slutten av mars 2017. Ny generasjon Picanto utilitaristisk, liten modell av koreansk merke som lover bedre finish og motorer. Det er planlagt å utstyre den nye tre-sylindret 1,0 liter t-GDI også når den nye Rio.

Optima plug-in hybrid. Andre kvartal 2017. Den plug-in hybrid variant Optimal saloon treffe markedet siden mars. Den nye plug-in Optima utstyre bensinmotor 2 liter 156 HK og 68 hk elektrisk. Den maksimale systemeffekt vil være 205 hk. Kia snakker om et gjennomsnittlig forbruk på 1,6 l / 100 km.

Kia Niro plugin. Andre halvdel 2017. Som tilfellet er med Ioniq modell Hyundai, Kia crossover, som er allerede i salg hybrid variant vil midyear med plug-in hybrid versjon. Så langt har det koreanske merket ikke utelukkes ved ankomst eller ingen elektrisk Niro.

Kia Deportivo. endelige 2017. Det ville være den første bilen med rent sportslig karakter av koreansk merke. Fortsett, kunngjør Kia, GT Linje konseptet presentert på Frankfurt Motor Show 2011. Større enn Best. Effektnivåer som vil flytte mellom 200 og 300 hk.

INFINITI

Infiniti QX30. september 2016. Versjon SUV Q30, som skiller seg fra den ved å inkorporere beskyttelse i den nedre del av karosseriet og hjul, en avstand til forbedret for kjøring på ujevne veier etasje og en takgrind og legert spesifikke. Det er markedsført under 2.2D 170 hk motor, automatgir og AWD (firehjulsdrift). Den har en koffert med en kapasitet på 430 liter, og prisen starter på 39,990 euro.

Infinit Q60. desember 2016. Infiniti Q60 den Coupé, basert på Q50, lover å være en ekte sportsbil. Med noen tiltak 4,68 meter lang og slående estetikk, utstyre høy ytelse motor V6 biturbo 3,0-liter. Det vil være tilgjengelig med bakhjulsdrift og den eksklusive fremdriftssystem VR 'familie.

JAGUAR

Jaguar XE og XF GTDi. desember 2016. Endelig motorutvalg "liten" bensin disse to modellene tenke helt til Ingenium familien. Modulære motorer, som for eksempel diesel 2.0d, som er omdøpt GTDi ha 1,999 cm3, er lettere enn før, lønner 25 prosent og 10 prosent forbruker mindre. En annen mekaniske innovasjoner av merket er en ny transmisjon med direktekoblings teknologi og 8-hastighetsendring kalt ved overg merke.

LAND ROVER

Land Rover DiscoveryLand Rover Discovery. tidlig 2017. Den eldre broren til Discovery Sport vil være den andre varianten av Sport serien, men sannsynligvis ikke den siste. Sport ta navnet tilsier også en mer ambisiøs, mer i stil autentisk oppfatning av Discovery, og dermed mer luksuriøse eller flere Range Rover saga. Hold syv seter av sin yngre bror, med det spesielle at den nye Land Rover Discovery "å tørke" Det innbefatter en automatisk klappseter via smarttelefon.

Range Rover Sport 2.0D / 240. desember 2016. Fra Ingenium familien, med 2,0 liter og brukes allerede i Evoque eller Discovery Sport med krefter 150 og 180 hk, er merket lansere en uredigert versjon av denne turbodiesel med 240 hk som vil også motor mindre enn serien noen gang har montert.

Range Rover Evoque 2.0 GTDi. desember 2016. Land på den splitter nye bensinmotorer 4-sylindret tilhører Ingenium familien, erstatte den nåværende I4 motor som også begynne å bruke Jaguar i sin XE og XF, lastet med teknologiske nyvinninger og to nivåer av makt, 200 240 hk, men det er i utgangspunktet forventet å fremkalle bruk den mektigste av de to versjonene, kunne annonsere et forbruk på 7,8 l / 100 km.

LEXUS

Lexus IS 300h. januar 2017. Dette er en oppdatering til Lexus sports sedan, som tar noen estetiske elementer sett i RC coupe å oppdatere sitt image. Det har en mer aggressiv grill- og luftkanaler til hjulhuset, som kan forbedre aerodynamikken, så vel som noen små endringer på innsiden og et større midtre skjermen.

Lexus LC 500. mai 2017. Dette luksuriøse kupé markerer en ny æra i Lexus ikke bare av design, men også av de nye utviklingsplattform debuterer. Det vil være veien videre for det japanske firmaet i sine fremtidige modeller. Den vil ha 477 hk V8-motor og 10-trinns automatisk girkasse, mens den LC 500 timer hybridversjon, V6, 354 hk utbytte.

MAZDA

Mazda MX-5 RF. februar 2017. Versjon motorisert skyvetak MX-5. Hvis taket over hodene på sine beboere ser ut som en coupé, uten ham -podrá-fly descapotarse i hans stil er full targa, fordi sideseksjonene er du stukket til å forsterke følelsen av beskyttelse. Stammen vil være 130 liter som er ster; og motorene vil være to versjon med et lerret tak: en 131 hk 1,5 og 160 hk 2,0.

MERCEDES

Mercedes E All TerrainMercedes E Clae All Terrain. mars 2017. Signeringen av stjernen ønsker å konkurrere med Audi A6 All Road med en utviklet fra E-Klasse stasjonsvogn og Mercedes har kalt All Terrain versjon. Blant annet vil den ha en variabel høyde luftfjæring og beskyttende baner for lav.

Mercedes-AMG GT R. april 2017. Avduket på Goodwood siste hall, er R GT en sportsbil slutt utviklet seg fra GT. V8-motor utvikler ikke mindre enn 585 hk, 74 hk mer enn versjonen S. Vekten er også blitt redusert med 90 kg en ny eksossystem og karbon tak-, blant andre.

MITSUBISHI

Mitsubishi GT-PHEV. Første kvartal 2017. Neste generasjon midler og plug-in hybrid tilnærming SUV med 120 km med elektriske komfyren termisk forbinder tre elektriske drivmotor er drivmidler. En for å bistå forbrenningsmotoren og de to andre å sette opp all-wheel drive.

Mitsubishi Outlander. januar 2017. Oppdater viktige estetiske forbedringer og utstyr, spesielt i aktive sikkerhetsproblemer. Hybridversjonen vil også omfatte et nytt program -EV Prioritet Modus- som maksimerer bruken av den elektriske motoren under kjøring for å forbedre drivstofforbruk og innledende gassrespons.

Mitsubishi ASX. januar 2017. ASX renovert, et kjøretøy som nettopp har overskredet også utover de endrings detaljer på forsiden, med en mer aggressiv og et svært moderne grill frontlykter, men antagelig innføring av nye elementer av tilkoblingsmuligheter.

NISSAN

Nissan Micra. Første halvår 2017. Fjerde generasjon Nissan Micra blir sentrum av merkevarebygging innsats for neste år. Vinner barrieren av 4 meter, noe som plasserer ham lik mulighet til å kjempe urbane. Derav en forbedring i interiør romslig og økt kapasiteten på stammen, to av hans svakheter så langt vente. Det har også teknisk basis med Clio.

Nissan MicraNissan Qashqai. endelige 2017. Innen utgangen av neste år skal nå 2017-oppdatering Nissan Qashqai i viktige estetiske, med en frontgrillen dominert av store sentrale V, Micra og amerikansk stil modeller. Jeg var forventet med et system av semi-autonom kjøring allerede i salg i Japan og fremveksten av en plug-in hybrid versjon et år senere, i 2018, vil også komme Renult biler.

OPEL

Opel Zafira. oktober 2016. fullstendig renovert til poenget med å miste sin navnet Tourer tilbyr en fantastisk interiør med en lastekapasitet på 710 liter i fem-seters konfigurasjon. Plass og ergonomi er dens styrke, med en andre rad med enkeltsete som kaster på vilje ved å legge til alternativer modularitet. Den motoren linje passerer gjennom et 1.4 bensin 120 og 140 hk og a priori mest populære disel 1.6 120 2.0 og 136 hk i tillegg til den 170, den øvre enden.

Opel Ampera-e. 2017. Lite eller ingenting å gjøre med den nye Ampera-e med det revolusjonerende elbilen Ampera med utvidet rekkevidde 2011. I dette tilfellet markerer starten på et produkt offensive til 2020. Vi står overfor en kompakt 100% elektrisk fem-seters lover ikke bare slå de fleste rivaler for autonomi, anslått til mer enn 300 km, men også preget av å være en rimeligere bil neste pris Renault Zoe på BMW i3.

PEUGEOT

Peugeot 3008. oktober 2016. Det endring plattform, nå EMP2, og derfor vekt parabienes -100 minst-kilo, -mer habitability kne plass og 520 liter maletero- eller elektronisk arkitektur. De nye Peugeot 3008 BlueHDi utstyre motorene 100, 120, 150 og 180 hk, 130 hk Puretech 1,2 og 1,6 THP 165 hk. Denne generasjonen har ikke nådd ham all-wheel drive, men vil tilby en forbedret Grip Control med 5 driftsmodi.

Peugeot 3008Peugeot 5008 mars 2017. Peugeot omgir denne nye generasjonen MPV 5008 i en SUV, men hva den skjuler er ikke bare en autentisk måte alle, men en av de mest allsidige og romslige markedet. Det vil måle 11 cm mer totalt 4,64 m. Setene i tredje rad er ikke bare trekkes tilbake, men også kan fjernes for å forlenge støvelen volum fra 702 liter -i seter konfigurasjon 5 til 780 liter.

Restyling Peugeot 308. mars 2017. Og sitter på nytt grunnlag av merket (mer moderne plattform, i-Cockpit og dagens utvalg av motorer), liten reise igjen til Peugeot 308 til fange: det vil være en oppdatering av eksternt bilde og interiør, tukling med understell og forbedret utstyr.

Peugeot 508. Endelig 2017. også leddforbundet med den EMP2 arkitekturen, 508 klatrer på lasset av autonome drivende som den viktigste tekniske krav. slående design, andre generasjon i-Cockpit og det beste utvalget av huset movers vil være ansvarlig for å snu 508 til en høytflygende saloon.

PORSCHE

Porsche 911 GT3. januar 2017. Estetisk aggressive, med kraftigere luftinntak i støtfangeren foran og en stor aero arbeid med en nymotens frontspoiler, hekkspoiler som forbedrer støtte for høy hastighet og en ny nedre aerodynamisk vifte.

RENAULT

Renault Scenic og Grand Scenic. november 2016. Med en "kort" versjon av 4,40 meter og fem seter og en annen 24 flere cm, forutsigbart alltid med syv seter for markeder som spansk, Renault Scénic og Grand Scénic vil ha dCi 110 motorer, 130 og 160 hk, i tillegg til TCE 115 og 130 hk.

Renault ScénicRenault Zoe. desember 2016. Den utvidet rekkevidde versjon (Range Extender snakke Renault) denne kraften vil komme før årsskiftet. Dette er ikke en versjon som er tilgjengelig en bensinmotor "reserve", men bruker mer kapable batterier, siste generasjon, og optimalisert elektriske systemet. I så fall ville det harmonere 400km sammenlignet med 240 i dag, med den hensikt å nå 300 km i faktisk bruk.

Renault Koleos. mars 2017. Du vil ha en lengde på nesten 4,70 meter, og dermed være betydelig større forgjengeren. Denne veksten kan ta opptil syv seter, som med X-Trail Nissan med denne modellen aksjer plattformen C / D Alliance.

SEAT

Seat Leon. Første kvartal 2017. Små kosmetiske endringer i sin foran og bak og mekaniske utviklingen vil bli innarbeide en ny Seat León som har mer nyheter snart.

Seat Ibiza. februar 2017. MQB plattform også for den femte generasjon av denne bestselgeren. Dens dimensjoner vil ikke avvike mye fra dagens modell, selv om det vil ha mer interiør romslig både i forsetene og bak, og en større koffert. Det vil være lettere og ikke-hybrid versjoner kasseres.

Seat Alhambra. juni 2017. Ansiktsløft for merkevaren minivan. Ved slutten av året vil ha en jakke versjon, og vil bli referert til som X-Perience Alhambra, at tråden Leóns X-Perience kunne modifisere suspensjoner og innlemme plast skjold og noen spesifikke detaljer på bæreren.

Seat Arona. 2017. Seat utgitt i 2017 en ny SUV kalt Arona. Det vil ikke være en "mini" Ateca strengt tatt, men den tekniske og mekaniske plattform som vil etterlate vil være den samme som skal bruke den nye Seat Ibiza, dvs. den MQB modulær plattform.

SKODA

Skoda Superb Sportline. endelige 2016. Den tsjekkiske splitter lanserer en ny trim nivå for Superb sedan, som legger velge tilbehør for å gi et personlig preg både ute og inne. Denne versjonen sikkert vil stjele salg som eksklusive modeller som BMW M eller Audi S-Line.

Skoda KodiaqSkoda Kodiaq. Første kvartal 2017. Det kommer snart en av de mest etterlengtede modeller av året: Skoda Kodiaq. I første omgang kommer med versjoner 1.4 TSI (125 og 150), 2,0 TSI (180 hk) og to 2.0 TDI (150 og 190 hk), som den mektigste versjonen av 2.0 TDI vil bli med 240 hk, og med to turboer i stedet for bare én.

SMART

Smart fortwo og elektrisk forfour. januar 2017. Smart er fast bestemt på å satse sterkt på den elektriske bilen. Nye elektriske versjoner av sine fortwo og Forfour modeller treffe markedet tidligere i år. utmerket utvalg og en tid med svært stramme lade løfter.

SUZUKI

Suzuki Ignis. januar 2017. Suzuki tar dette navnet for å gjøre denne gangen en liten SUV gjort på plattformen til Baleno.

Suzuki Swift. våren 2017. Ny generasjon. Den beholder en slående design, materialer forbedring, lysere en håndfull av kilo, og vil innføre to nye motorer turbogasolina huset: 1,0 tresylindret 1.4 turbo for GTi lomme.

TOYOTA

Toyota GT86. oktober 2016. Debuterer optisk typen LED og mer aggressive støtfangere og nye setetrekk og sportsrattet. Mekanisk, ingen endring, unntatt fjærer, dempere og nye set-ups som ønsker større fleksibilitet og kjørbarhet på kanten.

Toyota C-HR. desember 2016. Attraktiv crossover Toyota C-HR, med dets lengde 4,35 meter, er omfattet innenfor den kompakte segmentet. Den er basert på plattformen tnga har gitt ut den nyeste Prius, og vil bli tilbudt med samme mekaniske hybrid 122 hk. Ifølge markeder vil også være en 1,2 turbo bensinmotor 115 hk.

VOLVO

Volvo V90 Cross Country. mars 2017. Campera estetiske og støtte bestillinger. Sin pris, fra 56.000 euro. Det er 60 høyere enn dagens V90 millimeter.

Volvo XC60. 2017. Volvo XC60 er en stor åpning i 2017. plattformen og vil gi ut en rekke varierte motorer, utstyrt med propeller 4 sylinder, både bensin og diesel, og en forskyvning på 2,0 liter.

VOLKSWAGEN

VW Golf 2017VW Golf. november 2016. For siste etappe av sin kommersielle liv Golf VII vil oppleve en liten redesign, med spesiell vekt på å modernisere sin utstyr tilkobling og multimedia, ny fullt digital kontrollboks og ulike elementer utgitt i Tiguan. Det vil gjøre sitt utseende den nye 1,5 TSI-motoren og effektiv i versjoner på 130 og 150 hk. Den GTE hybrid går 204-218 hk.

VW Tiguan XL. februar 2017. Lang akselavstand versjon og 7 seter vil møte den nye stor SUV Skoda også Kodiaq, tilsvarende fremgangsmåte med den samme akselavstand og mekanisk lignende (hvis ikke identisk). Forutsigbart, vil Tiguan har en høyere pris.

VW Polo. mars 2017. Den sjette generasjon VW Polo vokse til ca 4,17 meter nærmere enn noensinne å Golf. Den vil bruke MQB-plattformen, så forventer å forbedre i dynamikk, effektivitet og kjørekomfort, med en vektbesparelse på 70 kg for å være rundt.

VW Touareg. endelige 2017. Det vil vokse 20 cm for å nå 5,01 meter, gjenoppfinne tilkobling (to store skjermer) og bringe en effektiv plug-in hybrid motor (en turbo på 252 hk mer effekt en 100 kW motor), som du kan reise opp til 50 km i elektrisk modus.

Du kan også være interessert i:

De beste sedan og SUVer som kommer

De beste kompakte biler kommer

Paris Motor Show 2016: All ny bil

Adblock
detector