Dacia Duster, fem grunner til å kjøpe

Det tar år stabiliserte som en av de mest vellykkede SUV i Spania, men i motsetning til Sandero, Dacia Duster skjuler mye mer enn en lav pris.

Dacia Duster_5 Grunner til å kjøpe

Dacia Duster_5 Grunner til å kjøpe

Dacia Duster_5 Grunner til å kjøpe

Dacia Duster_5 Grunner til å kjøpe

Med tillatelse fra Nissan Qashqai, det er ikke mange andre SUV med et nivå av salget i vårt marked som stabile, beholde i mange år hedersplass i rangeringen SUV: alltid blant de fem beste selgere. Dens cruising nivået er også mye mer stabil enn noen direkte konkurrenter, hvis større eller mindre etterspørsel sykluser noen ganger svarer: tilbud, oppdateringer variere, etc. Uvitende kampanjer, med klare kontoer, med en godt strukturert og definert område, rekkevidden Duster Det har ikke stoppet utvikling og har gjort en betydelig portefølje av kunder, trygt, se ham mer enn det laveste markedspris. Her er noen grunner til at jeg ville kjøpe meg en Dacia Duster.

Dacia Duster: for sin pris, men er det virkelig så lavt?

Ja, men det avhenger. Det er sant at Dacia har den ære å tilby SUV med lavest pris for hele markedet med sin versjon 1,6 bensin med 115 hk og finish Base. Du kan kjøpe den av 10900 euro. Den motoren, oppdatert i år, men det skal være så robust som resten av bilen, men det er en bensinmotor mye mer effektiv, hyggelig og anbefalt, 1.2 TEFC 125 hk. Du har det i versjoner 4x2 og 4x2 15,980 euro 13,980 euro. Det er en mye roligere propellen og, om mulig, også mer raffinert. Duster gjør uendelig mer behagelig og raskere og bruke mindre, men det er også en driv mer "elementer" 1,6: med liten kapasitet, sin 125 hk kommer fra fôring, selv om det ikke bør bekymre påliteligheten av Dacia helt hver gang, i hvert fall akkurat nå, er touting sine biler 5 års garanti - inntil 180.000 km totalt, men se den fine print og vilkår avhengig av kilometer du nå den tredje utgangen.

Det er i bensin hvor du finner de billigste modellene på markedet. Men ofte de nevnte Dacia Duster 1.6 115, for Peugeot 2008 Pure Tech 1,2 82 hp'd betale 14200 euro for en Fiat 500 X 1.6 E-Torq 110 hk, 14300 euro eller, mer fullstendig valg blant SUV bensin tilsvarende, Suzuki Cross-en S 1.6 VVT, 15 700 euro.

Diesel er to thrustere som tilbys av Duster, alltid fra 1,5 dCi-motoren bruker også en Nissan Juke eller Renault Captur. har en Dacia Duster 1.5 dCi 4x2 90 hk fra 14,481 euro -For den prisen, du ikke finne en annen SUV diesel så billig-; og dCi 110 hk fra 15,080 euro i 4x2-versjon og 17,080 euro fra 4x4 firehjulstrekk bortsett fra Fiat Panda 1.3 Multijet 4x4, ingen annen bil "tilsvar" dieselmotor og firehjulsdrift koster mindre.

Av alle de tilgjengelige thrustere vil anbefale noen av de 1.5 dCi versjoner. Og mellom de to effektnivåer tilgjengelig, forskjellen mellom 90 og 110 hk er bare 600 euro, Jeg tror vel anvendte penger gitt bedre reaksjonsevne. ferdig Vinner og 4x2, Dacia Duster 1,5 dCi med 110 hk 16,430 euro Det ville være mitt valg til slutt. Hvis du refinansiere 60 måneder ville du betale en inngangs euro og 1600 euro månedlige avdrag på 347,77, med driften fikk jeg 22,953 euro mer enn 845 liv forsikring du må betale obligatorisk.

Firehjulstrekk vil koste ytterligere 2.000 euro. Det er et element som er ditt valg, avhengig av tiltenkt bruk av bilen skjebner.

Dacia Duster 1.5 dCi 110 vinner tilstrekkelig utstyrt

Du vet at Dacia er maca er ikke fancy, men for utseende og tilpasning, er Dacia Duster flest ser ut av alle modellene i katalogen av merkevaren. Hvis du kunne "overleve" ingen air condition, kan du få tilgang til Ambiance finish, men jeg tror du er verdt mer gå direkte til prisvinneren at i tillegg til å legge til flere alternativer, Det inkluderer standardelementer som kan være av ekstrem nødvendighet avhengig av hvem som satt kontrollene: Ratt vertikal regulering, førersete med høyde eller elektrisk justerbare elektriske speil, samt knott og skinnratt. En vinner også vil få bak nærhet sensor med og uten kamera eller multimedia datamaskin nettleser og berøringsskjerm 7 inches for bare 230 euro. Blant de mekaniske elementer som også skiller seg ut, blant annet Stop&Starte eller girkasse 6-trinns.

Dacia Duster: Dynamisk tilfredsstillende

Dacia møtes minimum, men Logan eller Sandero og dets derivater, har også utviklet seg aller beste. Den Duster er imidlertid en lett berøring dem kjører, styrepresisjon og følelse av likevekt og dynamisk er, uten tvil, de beste Dacia år. I dag dekket med obligatoriske sikkerhetsstandardene, slik som stabilitetskontroll, er deres oppførsel ikke bare helt normalt, men også tilbud et snev av demping og ærlig bemerkelsesverdig kvalitet bacheo, Det er en av de mest attraktive bilene hvis du bruker bilen veldig ofte dårlige veier eller asfalterte veier. Jeg kunne ikke si om en Duster vil vare mer enn en annen markedsmodell til en svært krevende bruk, sier at selv nonchalant, men jeg garanterer deg få biler i sin klasse gir den følelsen av styrke og varig hard behandling.

Kort sagt, det er ingen virkelig bemerkelsesverdig kritisk punkt, fordi god oppførsel må også legge til god bremseevne og også svært edel chassis alltid trygge og forutsigbare reaksjoner. Så bør sine svakheter søkes, av sikkerhetsmessige årsaker, i ikke en meget gunstig stillingen i euroncap tester, og som komfort eller livskvalitet om bord, ved en noe forhøyet støynivå.

Dacia Duster 1.5 dCi 110, en virkelig balansert motor

Blant de mindre de bruker SUV markedet vil ikke finne Duster, men å ta sine motor modeller: Renault Captur eller Kadjar, eller Nissan Qashqai. Dacia kunngjør et gjennomsnittlig forbruk på 4,4 l / 100 km for den støvkost 1,5 dCi 110 hk, men det er en figur som er mye mer i samsvar med virkeligheten enn 3,8 l / 100 km av det Rernault Kadjar motors identiske, slik at til tross for den offisielle teoretisk forskjell beholder 1.5 dCi motoren, også i den støvkost, de samme egenskaper som når det er montert på de andre merker av gruppen, deriblant en meget lav kostnad for bruk. En forskjell er at den støvkost, f.eks girkasse seks demonstrasjoner har ingen veiledning så "økonomisk"Med utviklingen endres så lenge andre modeller som den deler mekanikk, men til gjengjeld den Duster 1.5 dCi garanterer større "brukervennlighet" og respons i gir, tilfredsstillende implementert i agility responsfaktor direkte relatert til sikkerhet. På grunn av mangel på isolasjon, er duster, som jeg har allerede sagt, støyende, men jeg garanterer deg dine komfortnivået er mer enn tilfredsstillende.

Dacia Duster: god plass i tre dimensjoner

Det koster lite, har god ytelse, komfort og kvalitet av suspensjoner, tilbringer ikke mye og er ikke treg. Og hvis du vil, kan du legge all-wheel drive og gå hvor jeg ikke ville gjøre det med mange andre SUV. Har ising? en liveability ikke bare over gjennomsnittet, men med visse egenskaper som gjør den unik blant biler med lengde. En av dem, en bakre bredde enkelt og greit overstiger den kompakte SUV, mellom salonger og andre store formater: sine 139 cm er avgjørende hvis du trenger å fylle alle setene. mangler eller god vertikal dimensjon eller plass til flere enn tilfredsstillende ben, alt dette, husker, i en bil av 432 cm i som for øvrig også finne en kapasitet på bemerkelsesverdig belastning på 395 faktiske liter i 4x4-versjoner og oppover 500 liter i 4x2.

Du kan være interessert

Dacia Sandero, bilen vi kjøpte spansk

Dacia Duster 1.2 TCe 125 hk, mer effektiv og med firehjulsdrift

Sammenlign priser på: Dacia lodgy Dacia Logan vs

Adblock
detector