Peugeot 308 2017: Testing og priser nye kompakte

Peugeot fortsetter sin rase for å prøve å bli den beste produsenter genera og fornyelse av sine kompakte 308 returnerer til å gå fremover. Allerede vi har prøvd!

Peugeot 308 2017: prøvd!

Peugeot 308 2017: prøvd!

Peugeot 308 2017: prøvd!

Peugeot 308 2017: prøvd!

Hvordan reise. Hvor mye vil de bidra SUV Peugeot 3008 og Peugeot 5008 i dette løpet der Peugeot fortsetter i samme tempo, konsolidere seg som "mus hode" . De kan nå skryte av å være en av de første kjøp alternativer blant dem som kjøper en Volkswagen ... Eller omvendt: de som kjøper en Peugeot De kommer til å se på hva VW tilbyr. Det gjør Peugeot i år med en Peugeot 308 og en VW Golf, sin naturlige rival, merkelig modeller nesten samtidig premiere sine fornyede produkter. For Peugeot, ja, du trenger ikke å lete lenge for å finne de hemmelige ingredienser ... gjør du?

alt informasjon om de viktigste nyvinningene i Peugeot 308 serien at merkevaren har så langt forutsatt at du har det her, men nå har vi allerede hatt anledning få kontroller og prøv noen av de nye faktura motorer. Det bør, om du allerede har gjort en pause for å lese de viktigste endringene, avklare et par detaljer i forhold til de mekaniske hoved nyheter premierer Peugeot 308 2017 og dens første kommer fra den tiden det er lagt ut for salg: i juni og du kan bestille (den priser, med rabatter og spesielle kampanjer 4000 euro De inkluderte, fravike 15,850 euro i tilfellet av den 5-dør og fra 16.650 euro den familie SW) Selv Leveransene vil skje fra september. Jeg husker derfor at både 1,5 BlueHDi 130 hk 1,2 Puretech som identisk strøm er helt nye motorer, mens innen girkasser, vil det være en 8 automatiske relasjoner ny regning for BlueHDI 180 hk og en ny 6-trinns manuell girkasse for nevnte bensinmotor. I tilfelle av Diesel, vil identifisere nye BlueHDi lett: for sin nye motoren. 1.6 BlueHDi å bli solgt i løpet av de første månedene markedsføring motorer er ikke langt ut på dato, men det er viktig at du vurdere dette nærmere.

Peugeot 308 2017I tilfelle av bensin går mer eller mindre det samme: den helt nye 130 hk 1,2 Puretech (Derfor også Euro 6c) erstattes fra september til dagens motor med samme navn og makt, mens den nye manuell girkasse 6 relasjoner vil ikke komme før senere i år. i Oktober vil ønske velkommen BlueHDI / 180 med nevnte automatgir Aisin 8 forbindelser. Som jeg sier, de er små nyanser hvis du må være den siste. I noen tilfeller vil det være verdt å vente; i andre kanskje ikke så mye.

Peugeot 308 1,5 BlueHDi / 130: "renere" mindre fast

med dette Dieselmotor 130 hk 1,5 BlueHDi, Peugeot er foran i tid på utslipp. Hvis dagens Euro 6b (1,6 BlueHDi) er kreve en ny vri fra september i år, når den trer i kraft den nye anti-forurensnings forskrifter Euro 6c, Peugeot går enda lenger med denne nye 130 hk 1,5 BlueHDI, motor i stand til å møte krav som skal pålegges, selv i 2020. Og nå, la oss se hva bringer denne nye motoren. I teknisk innhold, gir denne motoren mye, nemlig tilsvarende ikke mindre enn 200 patent. avkastning rumpe 16 ventil, ny turbo, forbedret injeksjonssystem, spesielt, en ny katalysator og partikkelfilter integrert felle DeNOx to faser. Peugeot har så langt gitt ingen forbruk, men siterer en reduksjon på 4 prosent til 1,6 BlueHDi 120 hk. Når det gjelder denne motor, er de nye 130 hk 1,5 BlueHDi få de 10 hk mer med en hastighet på 250 rpm topp (3750 rpm), mens det maksimale dreiemoment er identisk i begge motorene både i verdi, 30.59 MKG, som den hastighet som sier: 1750 omdr./min.

Peugeot 308 2017Det er klart at bare miljøgevinst rapporterer den nye motoren er uendelig mye mer anbefales, selv Det er ikke en propell som gjør oss glemme motoren som til slutt vil erstatte tid i måneder. Hans beste kvalitet udiskutabelt den lineære levering av kraft og dreiemomentet, forbedring allerede enorm elastisitet på 1,6 BlueHDi. Også på turné med lettere i overrevving, gikk det området av maksimal effekt. Men hans svar å strupe Jeg følte meg mindre konsekvent og mer kunstig: reaksjonen er ikke alltid proporsjonal med kraftbehovet fra gasspedalen du ber om. Absolutt mye koster mindre volum, men også det nye "kjemisk fabrikk" behandling og debugs partikler og skadelige gasser i avgassledningen, da praktisk talt samleren. Motoren i seg selv holder flytte til Peugeot 308, Sea 5 dører eller familie, med nok agility, men også på bekostning av mer hyppig bruk av giring, kursutvikling som også har blitt rapportert ennå. Forresten, i Peugeot de allerede har lagt merke til en endring av trend i etterspørselen etter drivstoff motorer: Bensin fortsetter å stige i salg til enkeltpersoner.

Peugeot 308 2017: En god referanse oppførsel

Som for dynamisk oppførsel, Peugeot har ikke rapportert noe arbeid under kroppen, Selv om utenfor motoren, Jeg føler Peugeot 308 roligere, men også mer konsekvent på veien. den lugar, uten store endringer i design eller geometri (ja i ​​utstyr og kjøre assistenter, hvor de får alle nye enheter som presenteres i SUV 3008 og 5008) har fortsatt gode materialer og justeringer men fortsatt mangler snarveisknapper til funksjoner. Heldigvis er den midtre skjermen raskere enn før. Som for dynamisk oppførsel, Peugeot 308 2017 er en av disse bilene i hvilken suspensjon synes verken for hardt eller mykt: garanterer utmerket komfort og høy effektivitet til alle tider. Snart vil vi også klatre til GTi sport versjonen, som, forresten, det er også nye funksjoner: farvel utvalg versjon av 250 hk, 270 hk er den eneste strømnivå nå tilgjengelig.

Du kan også være interessert

- 5008: SUV som gir opptil 15 forskjellige typer massasjer

- I likhet med Peugeot 3008 SUV? De beste versjonene til å kjøpe

- Peugeot 308 rivaler: Honda Civic, VW Golf, Opel Astra Hyundai i30 og

Adblock
detector