Autoverde 4×4 ørkenen med barn

Den Autoverde 4x4 magasinet har organisert en ekspedisjon til Marokko under temaet "Desert barn", forsøkte å få afrikanske utflukter til den minste av huset, og også bringe skolemateriell til skoler i landsbyene i områder fjernnordafrikanske landet.Autoverde 4x4 ørkenen med barn


"Desert barn" er et initiativ fra Autoverde 4x4 magasin, redigert av Motorpress-iberiske, utgiver av Terra Highway, som søker å oppdage barnas lidenskap-road og eventyr. I tillegg søker også å fremme solidaritet ved å involvere sin blodåre fra små prosjekter for å hjelpe de mest vanskeligstilte.

De ansvarlige for publikasjonen forklarer at siden lanseringen, forslaget var en suksess, siden de 25 tilgjengelige plassene ble fylt på samme dag at registreringen åpnet.

Turen, som begynte i Tanger å ta grunn sør og nå grensen til Algerie, har ikke bare tjent til spanske barn vet hvordan ørkenen og hvordan folk lever i den. Vi ønsket også å gi et lite sandkorn for barn som bor der. Dermed takket være samarbeidet med Coca-Cola, den 25 TT Expedition 4x4 lastebil lastet med skolemateriell for distribusjon i skolene i landsbyene mest utilgjengelige begynte turen.

I løpet av turen 2.000 ryggsekker ble fordelt inne der det var en sak med blyant, viskelær og spisser, bærbare, fargestifter, penn og to små leker uten batterier. I tillegg er det trekk 10 tavler med viskelær, kritt 500, ble 250 kopper og 200 fotballer transporteres. Alt for å bli donert til skoler i landsbyer.

Det bør bemerkes at denne turen ble gjort mulig gjennom sponsing av Hyundai Spania, Coca-Cola og rase. De deltok i 91 personer, hvorav 32 var barn mellom 5 og 14 år.

Adblock
detector