Nye Renault Koleos 2014 endringer på alle fronter

Nye Renault Koleos 2014, mer moderneNye Renault Koleos 2014, mer moderneNye Renault Koleos 2014, mer moderneNye Renault Koleos 2014, mer moderne

den Renault Koleos 2014 er ikke en helt ny generasjon, men en full oppdatering. Først trekker oppmerksomheten til de estetiske endringer, der dette kompakt SUV idrett en renovert forsiden med mange elementer av det nye designspråket av den franske firmaet, så ingen mangel som Fluence og Scénic og Clio IV nyeste og Captur. I denne fronten området, hvilken rolle den tar stor diamant logo, utplassert med en liten redesign i frontlykter og støtfangere, for ikke å nevne Andre LED typen lys.

I tillegg til den renoverte forsiden Renault Koleos 2014, til også å markere bredt spekter av farger for karosseri, blant hvilke det er inkludert (eller brun ibenholt) ny en, 'Ebony Brown'. Førere som er innrettet mot kjøpet vil også velge en ny lettmetallhjul duotone. Allerede i interiør, den nye utformingen av elementene i det indre er noe mindre fremtredende, bortsett fra nærværet av nye materialer og farger, slik som den nye skinntrekk i brun tone.

Et nivå utstyr, den Renault Koleos 2014 Det tilbyr alle viktige systemer som ABS med elektronisk distributør av bremsekraft og trekkraft og stabilitetskontroll. Også verdt å merke seg etter kjøring hjelpemidler som styresystemet reduseres og bistand innretning bakke starte. Som et nytt element, nevner varslingssystem kontroll dødvinkel, som varsler føreren ved hjelp av et visuelt signal på mulig tilstedeværelse av et kjøretøy i en av sideskinnene.

Et nivå komfort og underholdning, den Renault Koleos 2014 Det kan velges med en ny utvikling av parkeringshjelp system, utstyrt med en ny ryggekamera og diverse sensorer. For fans av tilkoblingsmuligheter, og tilbyr Renault på R-Link multimediasystem, en anordning med flere funksjoner (navigasjon, lyd, adgang til R-Link Store programmer, etc.) som kan betjenes fra berøringsskjermen på syv inches.

Som for typer trekkraft, den Renault Koleos 2014 Den vil fortsette å ha to-wheel drive versjoner (foran) og firehjulsdrift. Disse 4x4 versjonene er basert på drivsystemet All Mode of Renault-Nissan gruppe med tre driftsmodi: Auto, 2WD (tohjulsdrift) og lås (den sistnevnte modus, mest egnet for å krysse områder av meget lav adhesjon, fordi systemet kan sende opp til 50 prosent av dreiemoment til bakhjulene).

Ankomsten av det nye Renault Koleos 2014 Det er i utgangspunktet planlagt for etter sommeren. I den mekaniske delen har ikke annonsert noe nytt, slik at du kan fortsette å velge Turbo fire-sylindret motor med en kraft 2,0 dCi 150 hk.