Dette er en lastebil racing

De beste racerbiler kan nå 1200 hk og akselererer 30-160 km / t på bare seks sekunder; hva gjør dem en ekte tunge ildkuler.Dette er en lastebil racing

Foreløpig rase lastebiler konkurrerer om lederskap EM De beveger seg i miljøet av 1200 CV; nok strøm til disse "tunge ildkuler"De kunne nå maksimal hastighet på 200 km / t; selv om Tekniske regler for konkurransen markerer en grense på 160 km / t, utover som driverne er under gjeldende straffer.

Motoren på en lastebil racing par er ca 500 mkg; et tall som kan være i samsvar med konvensjonell lastebil som har en viss høy effekt; selv om forskjellen vil være at denne rikdommen fordeler er tilgjengelig på "low speed" 1400 runder.

Med et hjerte av slike proporsjoner "under panseret"; ingen skal undres at akselerasjonen kapasitet på disse lastebilene er utrolig; kan passere 30 160 km / t på bare seks sekunder. Motorene er supplert med manuell giring gir seksten.

Det er "under panseret" i dette tilfellet er en dagligdags måte å snakke; siden den tillater regulering mekaniske kan gå bakover på sin vanlige stilling, med limitations-; som muliggjør bedre vektfordeling og større stabilitet.

På den annen side er konkurransen vekt et sentralt tema; dermed disse traktorer er regulert mini- male kostnader 5,500 kg; en dødvekt 60 prosent hviler på forakselen og 40 prosent på baksiden.

Når stoppe disse "tunge ildkuler"Skivebremser har avkjølt vann for å løse problemet med høye temperaturer som kan nå disse komponentene i løpet.

Adblock
detector