Så biler av Guardia Civil ble følgende protester i Barcelona

Guardia Civil biler ble skadet av € 135 000 etter protester fra BarcelonaGuardia Civil biler ble skadet av € 135 000 etter protester fra BarcelonaGuardia Civil biler ble skadet av € 135 000 etter protester fra BarcelonaGuardia Civil biler ble skadet av € 135 000 etter protester fra Barcelona

Dings, flate dekk, strimlet multimedia utstyr, knust glass og måner, klistremerker og alle typer skader. Vi oppdaget i en kampanje for Catalonia Hvor var de kjøretøyer av Guardia Civil tre Nissan Patrol pluss noen turisme kamuflert, etter protester siste dag 20 september i Barcelona. Spesielt skaden skjedde i løpet av en offentlig protest før den rettslige komiteen som kom inn i departementet til å lage plater knyttet til ulovlig samtale folkeavstemning 1. oktober.

den Unified Association of Civil Guards (AUGC) og rapportert i de følgende dagene angrep på biler kroppen, selv viser hvordan ulike fotografier var bak protestene. gang skaden pådratt ekspertuttalelser og bedømmes skader på motorer, støtdempere, maling og materialer biler, kroppen selv Han har steget til High Court hele beløpet av skaden.

Dermed forhandlingene flyttet samle en Sluttmengden av skader av 135,632 Euro verdt, ifølge en kopi av budsjettet på forhånd utelukkende av El Confidencial siste 9 oktober. I den er beskrevet i skade på tre biler og reparasjonskostnader: den første 33,729 euro verdt, den 34708 sekund etter og tredje, og siste, for euro 67,193. Her, i tillegg til full nivå reparasjon kropp og interiør, det måtte erstatte både motoren og dashbordet og rattet. Alt ble også inkludert fullstendig rengjøring og desinfeksjon. I galleriet kan du se den tilstanden de var alle.

Du kan også være interessert i:

salg, fabrikker, merker: hvordan konflikt Catalonia påvirker bilindustrien