Honda Passion 125

Med Passion Honda har klart å sette to av hans scooter på toppen av salgslistene, det Scoopy som absolutte bestselger og PS etter eksempel på andreplass blant scooter 125. grunner ikke korte lidenskap, faktisk hans " PS "og sier:" Perfect Scooter "og siden oppstarten over hans bror har tatt Dylan forsvunnet, og suksess er åpenbar.Honda Passion 125

Men i tillegg til salg denne sprettert Det skiller seg ut blant de beste i året for å være vinneren Scooter Master 125 i "design" av magasinet Scootermania. urban, Kompakt og stilig. Smidige takket være en god og stabil svingradius med 13 tommers hjul og høy profil.

Som du sette kontroller skinner mykhet av henne motor "vann" og elektronisk injeksjon, varemerke, og den gode oppførsel av hele chassiset. Bremsesystemet er utstyrt med fremre platen bak trommelen, men, selv om takket være den kombinerte bremse "mekanisk" respons er trygg og effektiv, anbefales for små eksperter.

Comfort komfortable suspensjoner er ansvarlig men kanskje noe mykt foran Hvis du komplisere ting. Under setet har du plass til en full ansikt hjelm og flat plattform hjelper lastekapasitet, mens en full instrumentpanelet informerer oss tilstrekkelig alt vi trengte.

Adblock
detector