BMW i3 94Ah priser: nå med 300 km med autonomi

Den første elektriske BMW i3 BMW tilbyr nå en offisiell rekkevidde på 300 takket være en ny utvidet batterikapasitet, for en pris på 36,700 euro.

BMW øker autonomi av BMW i3 300 km

BMW øker autonomi av BMW i3 300 km

BMW øker autonomi av BMW i3 300 km

BMW øker autonomi av BMW i3 300 km

BMW begynner markedsføring BMW i3 94Ah, et navn som refererer til den kapasitet i ampere-timer med batteriet. For å få en bedre referanse strømforbruket vil lade opp, den nye BMW i3 94AH kan lagre totalt 33kWh. Prisen vil være 36 700 utenfor hjelpemiddel som kan motta den elektriske bilen ved de ulike administrasjoner.

Den nye BMW i3 vil tilby batteri tetthet Strøm femti prosent høyere den originale BMW i3 Original. Takk til henne autonomi godkjent øker til 300 km, fra 190 km med vanlig BMW i3. Ytelsen til BMW i3 94 er i det vesentlige lik den foregående, men ikke det samme: BMW i3 94 Han mistet en tidel av et sekund til å akselerere fra 0 til 100 km / t, for å bruke 7,3 sekunder. Den mer materiale på elektrodene fører til at batteriet er tyngre og tilpasning av kupé krever også 50 kilo overvekt totale straffe ham.

BMW i3 øker deres autonomi og samtidig bevare intakt sin bilde

BMW i3 gjennomgår ingen kosmetisk endring for å gjøre gjenkjennelig innføringen av denne nye batteriet. Ja debuterer fra sommer nye farger og nye naturlige materialer i interiøret.

BMW i3 94Ah BMW i3 skal sameksistere med det gamle batteriet

BMW i3 kapasitet på 22 kW, BMW i3 "konvensjonell" vi visste, vil fortsatt bli solgt for ett år. Prisen på BMW i3 vil 1200 euro billigere, oppholdet ville være 35,500 euro.

Med en kapasitet på 50 prosent større, tiden for full opplading øker i samme forhold. Derfor har BMW utviklet en ny "veggboks" singel og trefase å gjenopprette igjen en Lad tid til 80 prosent av 2h45. Åtti prosent er standard og mest økonomiske tiltak. Derfra bremser oppladning og høyt strømforbruk oppstår på grunn av indre motstand, noe som fører til overoppheting og lade ineffektiv. av tidig belastning standard CSS, Også det gjør DC last 50 kW, BMW i3 94 er klar til å lades opp til 80 prosent i løpet av mindre enn 40 minutter.

Mer batteri også for utvidet rekkevidde BMW i3

Forbedret batteri gjelder også for utvidet rekkevidde versjon, BMW i3 Rex 92, utstyrt med en elektrisk generator 28 kW beveget ved hjelp av en to-sylindret motor bensin, som batteriet lades på fly. Takket være denne elektrisk generator, BMW i3 øker autonomi Rex 150 km. Prisen på BMW i3 94Ah utstyrt med utvidet rekkevidde er 41,200 euro. Den vil fortsette å selge BMW i3 med utvidet selvstyre og batteri på 22 kWh også for 1200 euro mindre, 39,990 euro.

BMW i3 Rex grunn av den økte vekten av generatoren derivatet, bærer også en nedre elektrisk utstyr, som i det opprinnelige var 170 km og nå BMW i3 elektrisk rekkevidde på 94 Rex er 230 km.

BMW i3 vil tilby en åtte-års garanti for litiumbatteri, som beholder den samme form, det samme antall celler inne, men Det har endret sammensetningen og tettheten av aktivt materiale i cellene som Samsung rekvisita.

I tilfelle av et sammenbrudd i en BMW i3 kan du bytte ut enkeltmoduler eller battericeller

BMW vil tilby nye batterier Customer gammel BMW i3 du ønsker. Prisen vil imidlertid ikke være økonomisk i praksis, selv om bare ta rundt fire timer med arbeid. Selv om det fortsatt han ikke har forklart i detalj, BMW forventer et nytt liv for disse batteriene brukes. er et fortsatt beholde potensiell anvendelse til tross for ikke å bli utsatt for bruk kjøre- fordi kapasiteten til og med over 70 prosent ville tillate bruke dem som en stasjonær enhet (Solcellepaneler, underlag for store datasentre eller andre innretninger, for eksempel). I fremtiden, mener BMW det kan selv vurdere utvinning av det aktive materiale på batteriet (Lithium), selv om den nødvendige teknologien i dag gjør ennå ikke lønnsomt versus nye litium utvinning.

Du kan være interessert:

Alle priser og funksjoner i BMW

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Adblock
detector