Volkswagen Passat R-Line, sportiest

Volkswagen har omstrukturert området Passat, en modell som feirer 25 år på markedet, og er i topp form. Inkorporeringen av den R-etterbehandlings-tilgjengelig for sedan og Variant, erstatter den tidligere sportline legeme, gir en dose av sportslig, forbedret utstyr og en fornyet bilde.

Volkswagen Passat R-line

Volkswagen Passat R-line

Volkswagen Passat R-line

Volkswagen Passat R-line

Ikke bare endrer utenfor, varianter av Passat R-line-funksjonen mer dynamisk og sportslig bilde ved modifiseringer i fremre og bakre støtfangeren, den nye legering hjul 17 tommer og den bakre spoiler inkludert begge versjoner som en sedan og variant eller familie. I tillegg modellen lanserer en ny mekanisk 1,8 TSI 160 hk, som erstatter de tidligere to-liters atmosfærisk og 150 hk.


Denne nye finishen er tilgjengelig for de to kropps konfigurasjoner i fire forskjellige motorer, to av dem bensin og diesel to TDI, de to sistnevnte basert på 2,0 TDI common rail system med 140 hk og 170 HK pumpe-injektor. forskjellige versjoner med manuell eller automatisk (Tiptronic og DSG) system, pluss det totale 4MOTION er.

Bensinenhetene er tildannet ved den kjente 200 hk 2,0 TSI, som slutter seg til 1,8 TSI 160 hk og dreiemoment på 250 Nm, som allerede er kjent i andre modeller av gruppen. Denne mekaniske direkte innsprøytning lover en interessante funksjoner i Passat, som er en maksimal hastighet på 220 km / t, akselerasjon fra 0 til 100 km / t i 8,6 sekunder, og fra 0 til 1000 m en29,6 sekunder, med et gjennomsnittlig forbruk på 7,6 liter / 100 km.
Inside, R-line utstyr har en høyere idrettsbane, slik som bi-xenon retningsfrontlykter, volumetrisk alarm, multifunksjonsratt med ratt padleårer for DSG og Tiptronic varianter, CD MP3-radio med åtte høyttalere og reservehjul felg aluminium og konvensjonell størrelse. Blant de mest interessante høydepunkter nye navigasjonssystemer med berøringsskjerm og 30 GB harddisk, Den automatiske parkerings Park Assist, nøkkelfri start-system, elektrisk tak med solcellepaneler og ny lyd-utstyr med rygge kamera.

Hele modellen serien er forbedret med mer utstyr på ulike nivåer av ferdigstillelse. Dermed Bluemotion-versjoner legge til, uten kostnad, lettmetallhjul 16 tommer, tåke lys, førersete elektrisk justerbare, to-sone automatisk klimaanlegg og stereo med åtte høyttalere.
Advance versjoner innlemme multirat, tåkelys, 8 høyttalere, regnsensor funksjon og lys som kommer & forlate hjemmet uten ekstra kostnad, og legge til Higline versjoner Xenon lys retnings pluss, Systemet overvåker lufttrykket i dekkene og omkrets alarm. Prisene varierer van fra 25,340 euro av Advance 1,4 TSI 122 hk opp til 40,990 euro Individuell Tiptronic 2,0 TSI 200 hk.

Adblock
detector