Peugeot 308 GTi 2016, sportslig krig

De 308 GTi med Peugeot Sport er trumfkortet av det franske firmaet i konkurranse- og oppfostret sport kompaktsegmentet. Er han opp til det? Vi analyserer det.

Peugeot 308 GTi 2016, de beste bildene

Peugeot 308 GTi 2016, de beste bildene

Peugeot 308 GTi 2016, de beste bildene

Peugeot 308 GTi 2016, de beste bildene

banner PeugeotNoen motorsport fans mener at den nye Peugeot 308 GTi med Peugeot Sport Den kommer ganske sent i kampen for kompaktsegmentet sport, der som er nedfelt biler og stor kvalitet Renault Megane som R.S. Trophy (275 HK), sete Leon Cupra (265 og 280 hk), Honda civic type (310 HK), Ford Focus ST (250 HK) og Volkswagen Golf GTI (220-230 hk) og Golf R ( 300 hk) danne en rivaliserende militante og mange hæren våpen i deres favør. Lanseringen er planlagt for slutten av oktober, men før vi har vært i stand til å kjøre den.

En motor, to versjoner

motoren direkte innsprøytning turboladet 1,6 THP, 208 driver GTi og RCZ R, er det drivmidlet har valgt Peugeot Sport utvikling av ny 308 GTi. I noen markeder, drivere kan velge den i to effektnivåer: 250 og 272 hk. Det var sistnevnte som fikk æren av kort klem.

den Sport-modus Chassis Configuration (Også involvert i responsen motor, den endring og adresse) Det er det ideelle stedet for å hente ut aggressivitet og sann sportsånd av en GTi med segl Peugeot Sport. Når aktivert av en knapp turbo gir oss et mer overveldende lyd mens motoren dukker opp mer muntert. Grensen er opp og du kan presse den 1,6 liter til 6500 rpm, da den automatiske limiter griper automatisk.

denne versjonen 308 GTi 272 hk Det har betydelige forskjeller med hensyn til 250 hk. Først markere innlemmelsen av differensialsperre foraksel (typen Torsen og forbundet med bestemte innstillinger elektrisk styring og traksjonskontroll), lettere hjul 19 inches (som hver veide 2 kg mindre enn det 18-tommers versjon 250 hp), Michelin Super Sport dekk (I stedet for en Michelin Pilot Sport) og bremseskiver større fremre og kompositt (380 mm diameter i stedet for ca. 330 mm). For sin del, er klemmene som virker på disse platene fast, fire stempel og er malt i den fargen som best reflekterer den sportslige lidenskap, red.

operasjon Sekstrinns manuell girkasse 308 GTi med Peugeot Sport Det forventes i en bil av denne art: nøyaktig, raskt og uten å nøle. I motsetning til for eksempel Leon Cupra og Golf GTI, Peugeot bil å begynne med bare er tilgjengelig med en manuell sekstrinns girkasse (sammenlignet med dobbeltclutch DSG Lion og Golf).

sensasjoner

av chassis tuning, dvs. ved interaksjon mellom styring og fjæring til å begynne 308 GTi 2016 høy bay som våre første inntrykk. Behavioral og 'følelse' minner oss mye å Mégane R.S., en referanse i denne konkurranse segmentet dynamikk, effektivitet og smidighet.

Initial ytelse sette den i en lignende posisjon mot sine rivaler, selv om de 6,0 sekundene det tar å akselerere fra 0 til 100 km / t Det er et tall noe langsommere enn de LAGUNA RS, den León Cupra og Golf R, og hurtigere enn Focus ST og Golf GTI.

utformingen feline

den bi-farge kroppen vår testenhet, interessant, moderne og teknologisk i-cockpit interiør, hvor rød lidenskap er forsterket med mange små insersjoner, aggressiv legering og, selvfølgelig, en rekke GTi logoer stede både ute og inne bringe mye personlighet til Peugeot 308 GTi etter sport, en komplett bil som gir en god balanse mellom gleden av å bruke for dag til dag som et redskap for lidenskapelig kjøreglede.

Adblock
detector