PSA kunngjør det faktiske forbruket av 28 biler Peugeot, Citroën og DS

Og faktiske forbrukstall erklært av PSA-konsernet i 28 modeller av Peugeot, Citroën og DS kjente merkevarer. En forhåndsvisning: forskjellene mellom laboratoriet og faktisk bruk er mellom 1,2 og 2,7 liter.

Publisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernet

Publisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernet

Publisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernet

Publisert faktisk forbruk av 28 modeller PSA konsernet

I november 2015 i en mediesammenheng diskreditere bilindustrien etter hopp for motorer souped Volkswagen annonserte PSA konsernet sin intensjon om å publisere kunder forbruk av sine biler i faktisk bruk. Åtte måneder senere har vi resultatene. 28 modeller har blitt valgt for analyse av Peugeot, Citroën og DS merkevarer, basert på økt salgsvolum.

I listen levert av det franske selskapet er verdsatt en maksimal forskjell på opp til 2,7 liter pr hundre kilometer forbruk Rutene mellom laboratorium data og ekte. Den største forskjellen presenterer 3008 Peugeot 130 1,2 Puretech start med&Stopp sekstrinns manuell girkasse og 17-tommers hjul, laboratoriekrevende 4,9 liter til 7,6 liter hundre og under virkelige forhold. På motsatt side er det Peugeot 208 1.6 100 BlueHDi med fem-trinns manuell girkasse og 16-tommers hjul, hvis svingning er 1,2 liter pr hundre kilometer reist. Totalt har det blitt funnet at målingene som oppnås er sammenlignbare med de kundene PSA (fås i uavhengige undersøkelser).

Målingen utføres ved PSA ble bestemt ved anvendelse av den protokoll som er definert med NGO transport & Environment (T&E) og Frankrike Nature Environnement (FNE) og revidert av Bureau Veritas. Inspirert av det europeiske prosjektet rde (Real Driving Utslipp) drivstofforbruket blir beregnet gjennom et bærbart utstyr installeres i kjøretøyet (PEMS). Målingene ble utført på offentlige veier åpne for trafikk (25 km byen, 39 km vei og 31 km på motorveien) og i virkelige kjøreforhold (Bruk av air condition, vekten av bagasje og passasjerer, ujevnt terreng, etc.).

20 modeller senere i år

Greg Archer, direktør for Clean transportkjøretøy & Miljø, "disse testene i faktisk bruk gi kundene mer informasjon representative tester i nyere laboratoriet slik at Nå kan du velge de mest effektive modellene med full kunnskap om deres faktiske forbruk".

Innen utgangen av året, vil PSA-gruppen slipper tallene for andre 20 modeller. I tillegg vil gi en simulator som vil tillate kundene å forutse forbruk av kjøretøyet avhengig av kjørestil og bruken (bland city / highway / highway bilens last ...). også, også tilveiebringe en anvendelse av øko-driving som vil regulere forbruk og derved utslipp av CO2. Og i 2017, den franske gruppen publisert utslipp av nitrogenoksider under forhold med faktisk bruk av kunder.

Liste over virkelige forbruk i forhold til godkjent

Peugeot personbiler: virkelige forbruk

Peugeot-modeller

Citroen: real forbruk

Citroën-modeller

DS biler: virkelige forbruk

DS-modeller

Du kan også være interessert

Europa godkjenner nye tester av faktisk forbruk harmonisWide lette kjøretøy testprosedyrer

Biler som best passer deres faktiske forbruket til godkjent

Virkelige forbruk av biler foran godkjent 18% forskjell

Adblock
detector