Jaguar XF Sportbrake 2017: Alle bilder og data

Den nye 2017 Jaguar Sportbrake har allerede blitt sendt inn og har gjort det med en sponsor luksus som Andy Murray. Vi forteller alle detaljer.

Nye Jaguar XF Sportbrake

Nye Jaguar XF Sportbrake

Nye Jaguar XF Sportbrake

Nye Jaguar XF Sportbrake

den Verdens nummer én tennisspiller, Andy Murray har fått i oppdrag å avsløre nye Jaguar XF Sportbrake 2017. Jaguar velkjente få fornyet innvendig romslighet og plass i bagasjen, og samtidig opprettholde de samme dimensjonene som sin forgjenger. den nye Jaguar XF Sportbrake treffe markedet med fem motorer, hvorav fire er diesel og bensin, Det er dens grunnprisen 45.600 €.

den nye Jaguar XF Sportbrake 2017 Den presenterer en attraktiv kjent kropp. Med det, Jaguar ønsker å tilby en bil som behagelig reise over lange avstander uten å ofre sportslighet at poenget med å ha det engelske merket. For å gjøre dette, har Jaguar sett passer å innlemme selvutjevnende bak luftfjæring alle sine versjoner, noe som sikrer en god og balansert kjøredynamikk uansett belastning. Til dette må vi legge vekt distribusjon som om 50:50, ifølge den britiske merket.

Jaguar XF Sportbrake 2017En av styrkene til Jaguar XF Sportbrake 2017 er din innvendig plass. Til tross for måling av seks millimeter mindre enn sin forgjenger (for totalt 4,95 meters lenge) Har Akselavstanden er forlenget med 51 mm, noe som gjør det mulig å få plass i den bakre og har en lastekapasitet på 565 liter seter. I tillegg nye panorama tak Det slipper inn mer lys inne, og samtidig la mer plass for baksetehøyde.

Jaguar XF Sportbrake 2017: Ekstra høydepunkter

Hvis utstyret av Jaguar XF Sportbrake 2017 vi tror ikke er nok kan alltid legge noen av sine mest fremragende valg. Hvis vi ønsker å reise med ekstra komfort og sikkerhet, er det mulig å ha firehjulstrekk og konfigurerbar Dynamics system, som lar føreren å justere til din smak styringen, gass og overføring. Til dette må vi legge til Adaptive Dynamics, som satte opp suspensjonen i detalj.

I tillegg kan vi legge til et sikkerhetssystem som analyserer gester av sjåføren for tegn på tretthet og advarer ham om at han trenger en pause og et armbånd som fungerer som en nøkkel til å låse opp og starte bilen, fokusert på de sjåførene som ønsker å spille sport og frykter å miste sine bilnøklene.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017: motorer

Som vi allerede har sagt, Jaguar XF Sportbrake 2017 funksjoner fire alternativer Diesel og en av bensin. Blant dieselversjoner, finner vi drivverk 160 hk (Med manuell eller automatisk overføring og bakhjulsdrift) 180 hk og 200 hk (Begge med automatgir og firehjulsdrift alternativ i den første serie og den kraftigste versjon) og en V6 300 hk (med bakhjulsdrift og automatgir).

Som for hans bensin versjon. den Jaguar XF Sportbrake vil ha en propell 250 hk bakhjulsdrift og automatgir, med en maksimal akselerasjon på 241 km / t og når 100 km / t fra stillstand i 7,1 sekunder.

Du kan også være interessert

- Jaguar F-Pace 2018: mer kraft og mindre forbruk for den engelske SUV. Uansett hva vi prøvde!

- Jaguar XE SV Project 8: The Jaguars slutten av historien

- Alfa Giulia mot Audi A4, BMW 3-serie, Jaguar XE, Lexus IS og Mercedes klasse C

Adblock
detector