Spørsmål: Hva er bedre i dag drivstoff, diesel eller bensin?

"Jeg tenker på å kjøpe en Peugeot 3008 og angripe meg tvil blant bensin eller diesel. Det skremmer meg hva jeg hører neste restriksjoner og pålitelighet av eksosanlegg. " Vi svare.

Tvilsomt: Peugeot 3008 Diesel vs bensin, hva du skal velge

Tvilsomt: Peugeot 3008 Diesel vs bensin, hva du skal velge

Tvilsomt: Peugeot 3008 Diesel vs bensin, hva du skal velge

Tvilsomt: Peugeot 3008 Diesel vs bensin, hva du skal velge

"Derfor ville de være veldig takknemlig hvis jeg kunne gi litt informasjon og hvis jeg velger motoren diesel BlueHDI, vet hvordan jeg kan øke dens varighet. " Dette er tvil Alfredo Santamaría, Coslada (Madrid). I denne artikkelen kan du se på linken og sammenligne noen uker siden Peugeot 3008 Diesel vs bensin. Nå slår vi til å reagere mer generelt.

Respons fra vår tekniske ekspert

Dessverre, i dag restriksjoner på tilgang til byer som Madrid i perioder med høy forurensning har ingenting å gjøre med forurensende potensielle eller potensielt skadelige effektene av avgasser ut av bilen, men med så tilfeldig verdi som undervisning den har. Således, for praktiske formål, det skulle være noen forskjell i dag mellom BlueHDI Achiever av Euro6 standard partikkelfilter og SCR katalysatoren og forgjenger som en gammel 309 Diesel 25 år gammel at han ikke engang har en oksidasjonskatalysator. En annen ting ville være hvis myndighetene endre omstridt lovgivning etablere kriterier basert på røyken eller regler som det hadde blitt godkjent, som Euro 6 redusert til nesten 0 utslipp av nitrogenoksider. I tillegg er det allerede annonser også forbud Diesel fremtiden de kunne oppnås i løpet av få år.

Peugeot 3008Når det er sagt, valget Puretech en Peugeot 3008 1,2 130 hk eller 120 hk 1.6 BlueHDI har mer å gjøre med personlige smak vendt mot kjøreegenskaper og NVH og kjørebehov gitt sin likheten prestacional De -coincidieron i sin akselerasjonsverdier 0-100 km /h og simulering Forbikjøring i 4. 80-120 km / t- og at både de har turbo og derfor et svar på mer enn riktig gasspedalen. dermed forskjeller i forbruk mellom dem bekreftet ved det tidspunktet i mer enn 1,5 l / 100 km, pluss lengden på skift kan være lurt at du velger den ene eller den andre mekanikere.

den diesel, ja, det er noe mer komplisert i deres gassrensesystemer og du må se opp når partikkelfilter regenereres som ingen de det å eliminere har blitt brent på den tiden, og de ble lagret i ham. Det er en prosess som Det tar ca 20 minutter bare verdsatt av økt tomgang regimet og som ikke har en bestemt vitne. På den tiden bør du Ikke koble motoren fordi det ville fullføre prosessen, utlede en tap av pålitelighet i fremtiden. Til slutt, hvis du har en tendens til å føre til lave turtall og vask gasspedalen for å gjenvinne hastighet, vil du generere mer sot. Bedre i slike tilfeller å redusere og bringe den høyeste motor svinger fra tid til annen, rundt 3000 ville nok.

Du kan også være interessert i:

Er du interessert i mer Diesel eller bensin? Vi analyserer i 5 biler

Jeg velger hva drivstoff, diesel eller bensin

Diesel markedet synker

Adblock
detector