Neem contact op met: BMW 428i Gran Coupe. hele grote sedan coupe en …

Net zo sportief om naar te kijken en zo handig om te gebruiken als de 4-serie coupe en sedan 3-serie, de nieuwe 4 Gran Coupe combineert deze groeiende format 4-deurs coupe een groot deel van het beste van beide werelden.

Contact: BMW 4-serie Gran Coupe

Contact: BMW 4-serie Gran Coupe

Contact: BMW 4-serie Gran Coupe

Contact: BMW 4-serie Gran Coupe

Het was Mercedes met die eerste CLS dit formaat lichaam dat een nieuw soort gespeeld van af te trekken "coupé" 4-deurs en velen van ons verwijzen naar het als de sedan mooiste merk ster.

BMW 4-serie Gran CoupeMet deze stijlvolle, sportieve en praktische indeling wordt bereikt met elkaar te verzoenen het rationele aankoop met passie in één auto en ook veilig je denkt die zich voordoen in elk geval telkens de mooiste auto markt.

de nieuwe BMW 4-serie Gran Coupe Het is even in de hele sport-versie 2 deuren, maar het is ook 12 mm hogere (en lager dan 40 3 Series) en zijn lange dak zorgt voor een goede hoofdruimte op de achterbank. Redelijk goede toegang en verblijf achter met zijn achterdeuren Onafhankelijken (alle zonder frames), hoewel zoals BMW eerlijk communiceert, haar Gran Coupe is een 2 + 1 stoelen waarachter, hoewel niet voor het gebrek aan ruimte, als de definitie van de achterbank.

In ieder geval, voel je je terug te gaan in een licht sedan en coupé niet in een smalle. Evenzo met 480 liter bagageruimte doorschijnende, de Gran Coupe biedt meer dan de traditionele coupe serie 4 en hetzelfde als de draagstoel serie 3, onder toevoeging van meer ruimte die geeft zijn brede deur elektrische aandrijving. Om een ​​goed argument praktisch een einde, de achterste rugleuningen neergeklapt secties en vormt een vlakke bodem met vloer romp.

BMW 4-serie Gran Coupevoorzijde stuur, opzichtig sportiviteit en veel kwaliteit. zeer goed rijpositie, excellent zitplaats, controles, royale set-up en een onberispelijke uitvoering. De mogelijkheden van personalisatie-apparatuur en afwerkingen kunt u heel verschillende eenheden configureren en hetzelfde geldt voor hun gedrag te beoordelen, met verschillende suspensies richtingen, wielen / banden en vierwielaandrijving Om het gedrag te verfijnen. Hoe dan ook, 4-serie Gran Coupe Het is wat het lijkt, een auto Dynamisch en lichte besturing en een achteras natuurlijk ook bereid versnelling schakelen.

achter het stuur

In ons eerste contact en het houden om het toestel uitgevoerd met sportieve afwerking M, de 4-serie Gran Coupe Ze heeft ons een rol geleverd zeer comfortabel en filtering, dat dank u in uw rol luxeberline. In dit verband, BMW Ze zijn stevig op de weg links naar flexibelere idioten en de combinatie heeft bewezen leek een uitstekend compromis en vertrekpunt voor dynamiek en comfort voor de dubbele rol van Gran Coupe.

BMW 4-serie Gran CoupeIn deze dubbele rol, versie 428i volledig binnentreedt. Anders, nu het verwijzingscijfer verwijst naar 2.0 turbo 4-cilinder en 245 pk. Diesel in onze wereld, deze mechanische trots herinnert ons eraan dat goede gas blokken Ze zijn een ander verhaal. Die reageert goed in al zijn draaibereik van zeer laag tarief, als een goede diesel, hysterie op zoek te zetten 7.000 omwentelingen, na een sterke en geleidelijke overgang. de Steptronic verandering om bedacht voor deze, voor hun snel en soepel inserts tandwielen verschuiven in handmatige of automatische modus. Onder de verschillende toestanden, kan de Steptronic ook losgekoppeld om door de traagheid van de auto in gunstige omstandigheden te bladeren zijn.

Adblock
detector